Kapky BioGaia - vedlejší účinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3447
5.3.17 13:03

@Spojka2 tak to může být samozřejmě něco jiného… Ekzem, cokoli… U nás to teď očividně kapky byly… Malý už po těle nemá vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.3.17 16:10

@Spojka2 chudacek :-(, budu drzet pesti at se to nevrati. A doktor rikal ze by to mohlo byt tema kapkama? Nebo necim? Nebo rekl co to je? kapky jsme vysadili pred 4 dni. V patek jsme bylo u doktorky. Doktorka se na to moc nekoukla, rekla at zkusime vysadit ty kapky a uvidime. Do vecera se ji to zacalo vic roztahovat po rucickach tak jsem koupila bepanthen sensiderm a mazu. Uz to nevypada tak spatne na tvarickach to mizi, na telicku uz to taky neni tak spatny. Snad se to nebude zvetsovat a zmizi to. A vy jste byli u detske doktorky nebo na koznim? Ja by jsem zasla na kozni, ale cetla jsem ze cekaci doba u nich je i dva mesice kdyz chcete nekoho dobrého. No ale urco zkusim. Nale jsou dva mesice a nechci nic zanedbat :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.3.17 16:15

@Maol zdravim, a muzu se zeptat jestli jste tomu nejak pomohli mazanim aby vyrazka zmizela? Nebo zmizela sama? A muzu se zeptat jak vyrzaka vypadala? My to mame od vysazeni 4dny ted, zacalo se to rozsirovat po telicku tak jsme zacala mazat. Snad to nebude u nas naporad :,(. Diky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
5.3.17 16:40

@Sulovcova tak pokud se to rozšiřuje po vysazení, těžko to bude kapkami, že jo…

Jak říkám, u nás je to specifické tím, že jako miminko s tím neměl problém. Ale měsíc teď ležel na JIP na morfinu apod.,tak nám poradili kapky dávat. Ale měl po těle malé červené tečky… No, po vysazení do dvou dnů začaly tečky mizet a za 4dny už nic neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.4.24 07:20

Menstruace

Holky kolik jak dlouhou jste krvácely poprvé od porodu?
Já dneska 11 den a nevypadá to na konec. A i přes antikoncepci 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky