Kapky BioGaia - vedlejší účinky

108
26.9.16 12:59

Kapky BioGaia - vedlejší účinky

Holčičce je měsíc. Minulý týden jsme začaly dávat kapky na prdíky BioGaia. Včera měla zelenou stolici, dnes je stolice úplně tmavá, až do černa a k tomu zelená vodička. Hladem rozhodně netrpí. Navíc to vypadá, že ji bříško dost bolí. :( Četla jsem různé názory, že kapky zabírají až po 14 dnech a já nevím, jestli to máme ještě ten týden vydržet, nebo kapky vysadit. Jinak jsme užívaly a dál užíváme Espumisan a s ním jsme byly spokojené. Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4607
26.9.16 13:02

@petra432
U nás biogaia zabrala po cca 10 dnech.
Jinak bych dávala buď espumisan nebo biogaiu, ne obojí najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.9.16 13:16

Doktorka říkala, že mám dávat obojí a nějak to nakombinovat. Takže metodou „pokus - omyl“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
26.9.16 13:26

Ta doktorka je divna

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
26.9.16 13:27

A co je v pribalovych letacich??? a vzdy mi uplne nejlepe poradila lekarnice nez nejaky doktor!!

• Citovat
  • Upravit
1240
26.9.16 13:32

@petra432 kojíš nebo je malá na UM? Pokud UM tak to může být z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
26.9.16 13:38

@Kamikadze proč divná? Vzájemná kontraindikace u těchto dvou přípravků není uvedena… a každýmu miminku bude sedět jiná „kombinace“, myšleno nastavení dávkování (někomu může stačit 5 kapek BioGaia+ 3× denně 5 kapek Espumisanu a jinému miminku uleví až 5 kapek BioGaia a 10 kapek Espumisan před každým jídlem). Tohle ti žádnej doktor ani lékárník nepoví. To se musí vyzkoušet… Já taky dávala obojí a nic z toho malému nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
26.9.16 13:44

Za mě, malá měla velké problémy, kampky BioGaia jí vůbec nepomáhali, přesto že jsme je dávali víc jak 4 měsíce. Nakonec bylo lepší i levnější jí dávat probiotika s kapslí, odstříkala jsem mléko na lžičku, do toho nasypak trochu s kapsle od Swiss a šup do pusy…a jinak je bohužel jediná účinná cesta, dítě z toho musí vyrůst, trávicí systém se musí řádně vyvinout a pak je po problému. Dcera měla strašné problémy, často kakala úplně zelené hlenovité až želé kadění. Byla ale narozená 33tt a to byl asi počátek problému, laicky jsem poSchopila, že trávení není dozrálé…doktorka to potrvdila, měla s tím problémy snad do roka věku. Spoustu věcí jsem nemohla jíst kvůli kojení a ona pak při zavedení příkrmů taky měla omezený výběr.
A naopak syn ten neměl snad nikdy žádnou bolest bříška, jako že by z toho plakal a to jsem jedla všecho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.1.17 13:28

Holky je to měsíc co používáme Biogaiu a je to přibližně měsíc co se mi malá osypala na tvářích. Vyzkoušela jsem už všechno ale vyrážka nechce zmizet. Tak mě teď napadlo jestli to nemůže být z tich kapek? V pribalovem letáku není nic o vedlejších učincich. Děkuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.17 20:59

@Spojka2 zdravim, chtela jsem se zeptat jestli uz jste zjistila jestli ta vyrazka byla tema kapkama? My taky zacali uzivat biogaiu a nala se osypala na tvarich a trosku i na telicku. Vydesilo nas to, jestli to neni atopicky ekzem, tak jdem zitra k doktorovi. Tak doufam ze to bude tema kapkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
2.3.17 21:03

@Sulovcova bio gaia naopak pomáhá s ekzémama, synovi pomáhá, když ji vysadím, tak se mu rozjede ekzém, probiotika jsou doporučována na ekzémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.3.17 21:05
@Anix píše:
@petra432
U nás biogaia zabrala po cca 10 dnech.
Jinak bych dávala buď espumisan nebo biogaiu, ne obojí najednou.

a to jako proc? Ma to rozdilnou ucinnou latku a pomaha na jine veci. My davame oboji… ze by jedno nebo druhe nejak extra zabiralo nemuzu rict. Davam stejne, pro jistotu.

Zakladatelko, kojis nebo jste na UM? Moje miminko dostalo takovou stoici po nutrilonu alergy care. Jinak, nektere mimca maji bezne zelenou stolici, ale spenat by to asi byt nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
2.3.17 21:09

@Spojka2 u nas ano, po narození syna jsme BioGaiu používali a vše ok, teď v roce a půl a koňských dávkách antibiotik, analgetik a dalších léků, jsme se k tomu vrátili. Desne se malý osypal. Když jsme kapičky vysadili, za tři dny bylo po vyrazce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.17 21:54

Tak zkusim vysadit a napisu jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
5.3.17 12:14

@Sulovcova @Maol nám Teda nepomohlo ani vysazení. Došlo to do tak katastrofálního stavu, že jsme na kortikoidech :,( Po nich vše naprosto zmizelo, této doufám že po vysazení to znovu nenaskoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí