Kapky do nosu ve 12. týdnu těhotenství

6.3.24 13:55

Kapky do nosu v 12 tt

Dobrý den, mám otázku. Vím ze se v pribalovem letáku píše ze kapky do nosu se nesmí pouzivat. Jsem 12tt a nic mi nepomáhá na zacpany nos. Jsem z toho už na nervy. Jak moc můžou kapky do nosu uškodit? Já se jinak asi udusim:) :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6656
6.3.24 13:58

Koupila jsem si dětský Olynth a splichla ho 2* denně, dítě žije. Ale no, však víš ;) Takže, ne že bych to doporučovala, jenže, dýchat je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
6.3.24 13:58

Ono se to tam píše hlavně proto, že to na těhotných nikdo netestoval a testovat nebude, než že by se na tuty vědělo, že to ublíží

nicméně, kup si hypertonický nosní roztok a lej si do nosu ten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
6.3.24 13:59

Ja jsem pri prvnim tehotenstvi trpela, hodne pomahal teda eukalyptus do aromalampy. Dej ho hodne a fakt jsem koukala, jak otevira nos. No ale u druhyho sem na to uz kaslala a kapla si proste jednu kapicku Nasivinu do kazde dirky, ten urceny novorozencum. Pomohl hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.3.24 14:05

Mořskou vodu nebo konvičku na proplach nosu a smrkej. Já nepoužívám ty dekongescenční kapky vůbec a překvapivě žiju. Je to o zvyku a na ty všechny Olynthy, Sanoriny a Nasivin se prostě tvoří závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
6.3.24 14:12

Taky jsem ho používala - dětský olynth, hlavně teda na noc abych se vyspala. Neřešila sem, jinak bych se nevyspala a byla vydeptaná ještě víc :D Jinak sem ho měla i na porodním sále kdyby náhodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
6.3.24 14:25

V obou těhotenstvích jsem používala…převážně v druhém kdy ucpaný nos resp. prekrvené a oteklé sliznice v nose byl jeden z průvodních projevu…a na to prostě nic jiného než sanoriny a nasiviny apod. nezabere…takže jsem prostě 2× -3× denně když už se to nedalo vydržet použila…hlavně na noc abych se vyspala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.3.24 15:11

Já mám vyloženě alergii na těhohenství :lol: u obou se mi cca v 5. týdnu ucpal nos, otekly sliznice a přešlo to až týden po porodu. Obě těhotenství jsem prostě musela užívat olynth, jinak bych chcípla. Konvička nebo mořská voda fakt na oteklý sliznice nepomůže. A první dítě má pět let, je zdravý, žádný abnormality. Druhý má sedm měsíců, tak to ještě uvidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
6.3.24 15:46
@Temnástranasíly píše:
Koupila jsem si dětský Olynth a splichla ho 2* denně, dítě žije. Ale no, však víš ;) Takže, ne že bych to doporučovala, jenže, dýchat je fajn.

A já používala olynth pro dospělé, a deti žijí též :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí