Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Já si to myslela, vzala jsem si 3 dny dovolenou
Já měla na 14 dní neschopenku. Prvních pár dnů jsem jen ležela.
Den po odběru jsem jen ležela, druhý den už úplně ne, syn měl taneční akci, na kterou se hrozně dlouho těšil, takže jsem vyrazila a následující dny jsem se snažila odpočívat, ale syn onemocněl, tak to úplně nešlo.
@Anonymní píše:
@Janli aha, mně řekli 3 dny volno
Mě pak tvrdlo dost dlouho břicho. Taky jsem měla bolesti. Po třech dnech bych se do práce nehrnula.
Určitě odložit, neriskovat. Já ležela 3 dny. Známá takto přišla o miminko, druhý den jí odtekla voda. Tím nechci strašit, ale ne nadarmo se udává, že riziko následného potratu je 1%.
@Anonymní píše:
@Marlovee
V kolikátém si byla prosím týdnu? Já teď začala 20tt
14+5 Já šla už na konzultaci s genetikem rozhodnutá pro odběr plodové vody a hned po schůzce mi ho udělali, jinak by to bylo asi až později.
Já byla na odběru choriových klků, ale doktor říkal, že klidový režim je stejný i u amniocentézy, teda 2 až 3 dny. Pak jsem šla normálně do práce.
@Marlovee mně právě řekli, že mě poslal gynekolog pozdě, že když je to dítě už větší tak se to špatně odebírá
@Dadda8 tak nakonec v úterý jdu na odběr a do práce až pak v pondělí, budu odpočívat myslím si dost dní
@Anonymní píše:
@Dadda8 tak nakonec v úterý jdu na odběr a do práce až pak v pondělí, budu odpočívat myslím si dost dní
Ať to dobře dopadne ![]()
Ahoj, jak dlouho jste museli po odběru mít klidový režim? Mam jít druhý den do nemocnice na odběr krve, tak zda to odložit nebo můžu normálně jít