kapky na rýmu pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
159
14.5.09 17:51

kapky na rýmu pro mimi

TAk náš 6měsíční klučík dnes chytl od starší ségry rýmu, má plný nos, který nejde odsát a já šla na jisto pro dětský kapky do nosu a dočetla jsem se, že jsou až od 1.roku.Nevíte, jestli jsou nějaký kapky pro takhle malý děti? Já mám pocit, že jsem naší starší dcerce dávala tyhle samý od narození?No nevím jak přežijem noc - jsme z malého města a všechny lékárny už jsou zavřený.Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
892
14.5.09 17:54

čauky, tak já jsem vždycky odsála a vykapala Libenarem, ten je už od narození, tak snad ti to pomůže a malej se nebude rýmou trápit dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.5.09 17:55

Nasivin Kapky pro děti do jednoho roku, nebo jsou solné roztoky. Lucka

• Citovat
  • Upravit
892
14.5.09 17:59

btw. máš tu odsavačku na vysavač? ta mi (malýmu) zatím vytáhla všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
14.5.09 18:04

Já používala na rýmu Sterimar - je to také „jen“ solný roztok, ale byla jsem naprosto spokojená! Je to jemné, můžou to i miminka (to je výslovně uvedené v návodu).
Našemu Matýskovi rýma přešla do pár dnů a to naše doktorka varovala, že rýmy trvají 2-3 týdny … :roll:
Samozřejmě jsme i odsávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
14.5.09 18:08

TAk mám bohužel jen Nasivin od jednoho roku a odsvačku tu hadičkovou s ftalátama, bo mi tu na vysavač manže zakázal, že nechce dětem vysosnout mozek( ale ftalátama je ládovat můžu… :? ).No zkusíme noc nějak přečkat a zítra skočím do lékárny a vyzkouším některý z vašich tipů.díky.Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.5.09 18:08

Ahoj, při „slabší“ rýmě používáme Vincentku (klidně stříknout stříkačkou do nosíku) nebo spray Sterimare. Nasivin i Olynth existují i ve variantě pro kojence. Olynth mi přijde lepší, pěkně protáhne nos, zkoušela jsem sama na sobě, ale je třeba dát pozor na to, že se nemá užívat déle než 5dní. Tak ať to malého brzo přejde. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
14.5.09 18:14

já bych určitě radila tu vysavačovou odsavačku, přítel se na to taky tvářil divně, když jsem ho posílala ji koupit, ale vyzkoušela jsem před tím všechny možné typy a tahle je naprosto bezkonkurenční, vysátí mozku se určitě bát nemusíš :-), má to dostatečnou redukci i když dám vysavač na plnej výkon, zkoušela jsem to napřed na sobě a sice to není nic příjemnýho, ale taky to nebolí, ono je prostě nejlepší odsávat, odsátvat a odsávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.5.09 20:09

ahoj, taky doporučuju koupit odsávačku na vysavač … to co vytáhne a za jakou chvilku nikdy tou co máš nedosáhneš a malej to tu chvilku vydrží a pokud se to manželovi nezdá, tak ať to vyzkouší sám na sobě … taky jsem to zkoušela a jak psala hailliejade žádnej extra požitek to není, ale ani nic co by se nedalo zvládnout, hlavně, když je to vždycky hned odsáto a je klid …

nebo ještě mě napadla ta odsávačka na baterky .. s tou sice zkušennost osobní nemám, ale prý je taky lepší než hadičkové a balónkové … tak třeba ta by manželovi nevadila ;) i když tam by mohla vadit třeba cena 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
14.5.09 21:21

Ja si ted v CR koupila primo kapky do nosu-Vincentka- a jsou moc prijemny-striknout,nechat rozpustit-odsat(mam vysavacovou)- a znovu striknout na splasknuti sliznic,zabira to pekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.5.09 21:36

Urco kup tu odsvacku na vysavac,ja ji koupila dnes po peti dnech odsavani normalni odsavackou a je super.Btw taky jsem se bala abych mala nevycucla mozek ale je to super bezpecne.
No a roztok Libenar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
14.5.09 21:48

My od narození používáme na rýmu Olynth, prodává se v několika variantách, pro kojence a další věkové kategorie. Složení učinné látky je úměrné věku. Nám se velice osvědčil.
A samozřejmě odsávat, my měly odsávačku manuální a byl to strašný boj. Myslím, že pro druhé mimi si již pořídíme tu na ten vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.5.09 22:19

Jde o to, co je to za rýmu. Pokud už má fakt hodně ucpáno, potřebuje Nasivin, olinth a podobně. Pokud je to jen na zředění hlenu, aby se lépe odsávalo nebo na zvlhčení, pomůže Sterimar, mar, vincentka, libenar.

Sama jsem byla proti odsávačce na vysavač a jak jí teď používám. Jonáš při ní vůbec nebrečí a při tý ruční jo. Jde to rychleji. Když má velkou rýmu, kápnu nasivin a po chvíli cáknu sterimar a jdeme odsát a během odsávání třeba ještě jednou cáknu sterimar a fakt se toho odsaje hromada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.5.09 22:22

Ale i ta normální ruční odsávačka jde na:,–(it na vysavač. Přelepili jsme hadici vysavače takovou tou látkovou izolepou a udělali dírku a do ní dali tu část, co máš mít v puse. A odsávalo to taky dobře. Tak můžeš vyzkoušet ten rozdíl. Ale je to samosebou pracnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.5.09 22:47

jo tak my zatim nepotrebovali - ale v lednicce mam Olynth - pro kojence a male deti..co já vím..já myslím že cokoli ti dají v lékárně bude OK. tak at je brzo líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí