Karamel ze Salka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30308
21.12.14 12:30

To pochybuju, ze bude fungovat, uvarila bych domaci zkaramelizovane salko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
21.12.14 12:46
@zPeťulka píše:
Děvčátka, mám dotázek nikdy jsem krém ze salka nedělala… mám tu půlku otevřeného salka… můžu vařit i otevřenou plechovku a jak dlouho?
moc děkuji za komenty.

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
21.12.14 13:37

@zPeťulka to ne, musí být zavřená plechovka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.12.14 15:10

@zPeťulka tak otevřenou asi ne, ale dá se koupit i zkaramelizované salko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.12.14 15:11

@zPeťulka Otevřenou ne, ale kup si rovnou od Salka Karamela bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
21.12.14 17:03

Děvčata, včéra jsem dělala likér z karamelového salka, ale otevřela jsem 2 plechovky s domněním, že 1 bude málo a teď mi tam ta druhá leží otevřená a nevím co s ní, nemáte nějakou radu či recept? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.12.14 17:05
@Mazlinaa píše:
Děvčata, včéra jsem dělala likér z karamelového salka, ale otevřela jsem 2 plechovky s domněním, že 1 bude málo a teď mi tam ta druhá leží otevřená a nevím co s ní, nemáte nějakou radu či recept? :)

sníst :dance: mi ji pošli, tě toho ráda zbavím :dance: :dance: :lol:
a vážně, možná by z toho šly taky kuličky s kokosem? normálně se dělají z nezkaramelizovanýho, ale snad by to šlo i z karamelovýho :think: nebo medovník, jeslti se ti chce dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
21.12.14 17:09

@slavuska1 Klidně bych poslala, protože mě fakt nic nenapadá :D

právě včéra jsem z toho slazeného Salka dělala rafaelo kuličky :D ale zbylo mi toto no :D.. no na medovník to nevidím, sladkého mám napečeného až až, tak nevím kdo by ho jedl :D něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.12.14 17:21
@Mazlinaa píše:
@slavuska1 Klidně bych poslala, protože mě fakt nic nenapadá :Dprávě včéra jsem z toho slazeného Salka dělala rafaelo kuličky :D ale zbylo mi toto no :D.. no na medovník to nevidím, sladkého mám napečeného až až, tak nevím kdo by ho jedl :D něco jiného :think:

tak sladkýho máš dost, a nesladkýho ze salka asi nic neuděláš :lol: tak ještě přidělat likér? :nevim: jsem z tebe dostala na salko chuť, jdu si otevřít plechovku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
21.12.14 17:40

@slavuska1 jako myslela jsem klidně nějaké cukroví nebo nějakou vychytávku, ale ne dělat medovník :D :D přidělala bych, ale došel mi rum? :roll: :D

Kdyby to bylo Salko klasické, tak ho také zblajznu jak nic :mrgreen: :D ale ten karamel mi nejede samotný :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí