Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To pochybuju, ze bude fungovat, uvarila bych domaci zkaramelizovane salko.
@zPeťulka píše:
Děvčátka, mám dotázek nikdy jsem krém ze salka nedělala… mám tu půlku otevřeného salka… můžu vařit i otevřenou plechovku a jak dlouho?
moc děkuji za komenty.
@zPeťulka tak otevřenou asi ne, ale dá se koupit i zkaramelizované salko ![]()
@zPeťulka Otevřenou ne, ale kup si rovnou od Salka Karamela bude ![]()
Děvčata, včéra jsem dělala likér z karamelového salka, ale otevřela jsem 2 plechovky s domněním, že 1 bude málo a teď mi tam ta druhá leží otevřená a nevím co s ní, nemáte nějakou radu či recept? ![]()
@Mazlinaa píše:
Děvčata, včéra jsem dělala likér z karamelového salka, ale otevřela jsem 2 plechovky s domněním, že 1 bude málo a teď mi tam ta druhá leží otevřená a nevím co s ní, nemáte nějakou radu či recept?
sníst
mi ji pošli, tě toho ráda zbavím
![]()
a vážně, možná by z toho šly taky kuličky s kokosem? normálně se dělají z nezkaramelizovanýho, ale snad by to šlo i z karamelovýho
nebo medovník, jeslti se ti chce dělat
@slavuska1 Klidně bych poslala, protože mě fakt nic nenapadá ![]()
právě včéra jsem z toho slazeného Salka dělala rafaelo kuličky
ale zbylo mi toto no
.. no na medovník to nevidím, sladkého mám napečeného až až, tak nevím kdo by ho jedl
něco jiného ![]()
@Mazlinaa píše:
@slavuska1 Klidně bych poslala, protože mě fakt nic nenapadáprávě včéra jsem z toho slazeného Salka dělala rafaelo kuličky
ale zbylo mi toto no
.. no na medovník to nevidím, sladkého mám napečeného až až, tak nevím kdo by ho jedl
něco jiného
tak sladkýho máš dost, a nesladkýho ze salka asi nic neuděláš
tak ještě přidělat likér?
jsem z tebe dostala na salko chuť, jdu si otevřít plechovku ![]()
@slavuska1 jako myslela jsem klidně nějaké cukroví nebo nějakou vychytávku, ale ne dělat medovník
přidělala bych, ale došel mi rum?
![]()
Kdyby to bylo Salko klasické, tak ho také zblajznu jak nic
ale ten karamel mi nejede samotný
![]()