Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NellinkaNella tak chodit na dlouhé procházky. Ale věřím, že je to těžké, já se taky cpu. I v práci, trochu jsem doufala, že když do ordinace chodí minimum lidí, tak nebudeme mít tolik sladkého. No i těch pár lidí za den něco přinese, dneska paní přinesla výborné Mozartovy koule, tomu se odolat nedá.
Jsem na tom stejně, za 3 týdny karantény 3 kila nahoře
. Horší než celá karanténa.
Ja zatim stále hubnu, ale ne už bohužel stravou, ale šíleným stresem (jedno ze zavřených OSVČ).
Bohužel už nemůžu jist tak, jak jsem si zvykla a jak mi vyhovovalo. Prostě na to nemám. Takže už jim zase přílohy atp., zeleniny minimum radši ji nechávám dětem. A jim teda minimálně, prostě nechci dětem ujidat, aby měly dost.
Ja naopak 3kg zhubla
. Trochu je to nervama z celé situace, ale hlavne chodim na nakup jen jednou tydne a potrebuju toho pobrat tolik, ze si na nejake dobroty pro sebe moc nevzpomenu, takze se pak nemam cim ladovat
. Ale mlsna me honi, to joo ![]()
Od zitra budou povoleny brusle, kolo, beh atd., tak muzes vyrazit.
Zatím jsem neztloustla. Nemůžu si to dovolit. Spíš jsem doufala, že víc zhubnu. Naštěstí se na kole bude jezdit bez roušek. Tak vyrazím.
Ja neco zhubla, ale je to tim, ze proste jdeme na nakup iednou tydne (manzel) a bere to potrebny a zadny sladkosti, bramburky,…takze jime zdravejc
snad nam to vydrzi…
Do toho chci od zitra zase zacit cvicit, ted jsem na to skoro mesic kaslala
jen chodim a malou obcas ven za mesto do lesa.
Ja hubnu. Nekupujeme sladkosti a mlsky a tak i kdyz bych se cpala jak nezavrena, tak jen zdrave. A dost cvicim. Beham, posiluju, kazdy den joga…
Já teda hubnu, ale je to blbé. Cítím, že jdou pryč svaly… Cvičit mě teď nebaví, nevím, co s tím. Tak aspoň dělám strečink. To zas budou v práci kecy, až se všichni uvidíme.
Ale prostě víc jak 1 jídlo denně teď nedám. ![]()
A ja se nevazim
plavky letos nekupuju, tak to neresim (Ty jediny jsou moji nejvetsi motivaci) ![]()
Já mám teď na homeoffice a po změně času konečně volno na běhání, cvičení a zdravé vaření, takže naopak paráda ![]()
Ahoj maminky chci se zeptat jak se vam dari v karantene s hubnutim? Ja uz za tu karantenu pribrala 3 kg
nejde mi to schodit mam teda pred ms par dni ale i tak me to stve. Furt se s necim cpu vim je to moje chyba jen chci utesit ze v tom nejsem sama
a preji krasny den