Chlap je v karanténě a útočí na mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8881
22.3.20 09:47
@brisco píše:
Takže ho živíš a on si splácí barák. Při rozchodu odejdeš s igelitkou. To teda terno :roll:
:zed: :zed: :zed: toho jsem se bála…A ty se zajišťuješ jak? Nijak co? Jak ty si šetříš na svůj být…není z čeho. Hezký si tě vychoval…ještě děti bez svatby a s jeho jménem. m pak je vypipláš z nejhoršího potáhneš a on bude chtít střídavku, protože on, otec roku má barák a ty nemáš kde pořádně bydlet :poblion: :pocitac:
Kolik let už tě tak zneužívá :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
22.3.20 09:48
@Betty MacDonald píše:
Ty jsi jsi matka Tereza? Tvl, on si v klidku splatí hypo, v klidu si našetří, ty ho leta živíš a ještě musíš poslouchat jeho slabošské kvílení 8o? Nezapomeň mu gned říct, kolik máš našetřeno, abys ho chudinku uklidnila, a choď nachcipaná do práce, abys mu nezvyšovala stresovou zátěž :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Ten musí být fakt dobrej v posteli :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
22.3.20 09:50

@brisco Asi ho má pozlacenýho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.20 09:52

Máme syna. Je mě 30 a jsme spolu 8 let. Nemám pro sebe šetřit z čeho. Přes léto dvě práce abych to nějak zvládala protože pracují jen na ráno kuli školce tak plat nic moc. Bohužel byla a jsem na tolik blbá no ještě jsem si vzala půjčku na jeho auto. Tak že jsem tak trochu v háji no. Jenže já jsem za něj ráda jiný chlap mě nechtěl nejsem moc pěkná taková nijaka obyčejná a to chlapy nechtějí jak říká moje máma buď ráda aspoň za něco.

• Citovat
  • Upravit
107622
22.3.20 09:54
@Kaileee píše:
Az opadnou diskuze o koronaviru, tak se to tady zase bude hemzit diskuzemi o rozvodech apod. Tady se ukaze ktery vztah za co stoji.

taky to tak tipuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
22.3.20 09:56
@Kaileee píše:
Az opadnou diskuze o koronaviru, tak se to tady zase bude hemzit diskuzemi o rozvodech apod. Tady se ukaze ktery vztah za co stoji.

Podle me v uplnem v poradku. :D Kdyz se partneri zacnou nenavidet jen po par dnech, kdy jsou spolu doma, tak to je na ho*no vztah, takze cim driv pujdou od sebe tim lip. Aspon pribyde na partnerskem trhu vic nezadanych a nekteri budou mit z ceho vybirat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
22.3.20 09:56
@Anonymní píše:
Máme syna. Je mě 30 a jsme spolu 8 let. Nemám pro sebe šetřit z čeho. Přes léto dvě práce abych to nějak zvládala protože pracují jen na ráno kuli školce tak plat nic moc. Bohužel byla a jsem na tolik blbá no ještě jsem si vzala půjčku na jeho auto. Tak že jsem tak trochu v háji no. Jenže já jsem za něj ráda jiný chlap mě nechtěl nejsem moc pěkná taková nijaka obyčejná a to chlapy nechtějí jak říká moje máma buď ráda aspoň za něco.

No tak v tom případě dej na modlení, aby tě brzy nechtěl vyměnit…A hlavně neměj bez svatby další děti…i když tady už je toho pos. ráno tak moc, že už to pomalu víc nejde. 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
22.3.20 09:57
@Anonymní píše:
Máme syna. Je mě 30 a jsme spolu 8 let. Nemám pro sebe šetřit z čeho. Přes léto dvě práce abych to nějak zvládala protože pracují jen na ráno kuli školce tak plat nic moc. Bohužel byla a jsem na tolik blbá no ještě jsem si vzala půjčku na jeho auto. Tak že jsem tak trochu v háji no. Jenže já jsem za něj ráda jiný chlap mě nechtěl nejsem moc pěkná taková nijaka obyčejná a to chlapy nechtějí jak říká moje máma buď ráda aspoň za něco.

Bože děvče, vždyť on tě jenom ZNEUŽÍVÁ!!! Neříkej mi, že mu ještě platíš auto… No, já nemám slov. A pozdravuj mamku, hezky ti ušlápla sebevědomí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.20 09:58

@truelly vím že mám život už v háji :( :(

• Citovat
  • Upravit
3023
22.3.20 10:00

At se probere. Takze ty s min penezi utratis vic nez on. Doufam, ze byt mas na sebe napsany taky… poslala bych ho do riti. Jste doma, nemate proc a za co utracet. Nikam clovek nechodi, max pro to jidlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13047
22.3.20 10:01
@Anonymní píše:

To je úplně neskutečný. Psychicky tě týrala matka, vůbec si sama sebe nevážíš a teď v tom samém módu pokračuješ s chlapem a absolutně ti to nedochází.
Buď alespoň zodpovědný rodič. Co si myslíš, že v tomto modelu vyroste ze syna. Jen další manipulátor a tyran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
22.3.20 10:01
@Anonymní píše:
@truelly vím že mám život už v háji :( :(

Možná je načase v tomto krizovém období bouchnout do stolu a nastavit jiná pravidla, já bych to udělala dávno. Jenže mám obavy, že v tvém případě uz nepomůže ani svěcená voda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13047
22.3.20 10:03
@Micaella22 píše:
At se probere. Takze ty s min penezi utratis vic nez on. Doufam, ze byt mas na sebe napsany taky… poslala bych ho do riti. Jste doma, nemate proc a za co utracet. Nikam clovek nechodi, max pro to jidlo

Nemá nic, je to přítel a ještě mu platí jeho auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.3.20 10:05
@Anonymní píše:

Tak v tom případě si určitě zatím neporizujte 2. dítě. To by ten vztah ještě víc zničilo. Když ho máš ráda, tak mu to řekni, co tě trapi. Chápu, že jsou lidi teď podráždění, ale nehadejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
22.3.20 10:06
@Anonymní píše:
@truelly je to přítel a barák já napsaný na něj. Jenze co on dostane krásný peníze a já mám ještě nasetreno tak to nějak dáme. Já na sobě šetřím jak můžu kadeřnice nechodím barvu kupuji v drogerii oblečení na bazaru. Šetřím kde se dá. Zvládám to i s malým platem a nevím proč on furt stresuje vzdyt o nic nejde.

Tohle by se mi teda nelibilo :cert:.S takovým chlapem bych těžko vychazela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí