Chlap je v karanténě a útočí na mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8451
22.3.20 10:10
@Anonymní píše:
@truelly vím že mám život už v háji :( :(

Ve třiceti máš ještě celý život před sebou. :kytka: Auto je napsané na něj a půjčka na Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
@Anonymní píše:
Máme syna. Je mě 30 a jsme spolu 8 let. Nemám pro sebe šetřit z čeho. Přes léto dvě práce abych to nějak zvládala protože pracují jen na ráno kuli školce tak plat nic moc. Bohužel byla a jsem na tolik blbá no ještě jsem si vzala půjčku na jeho auto. Tak že jsem tak trochu v háji no. Jenže já jsem za něj ráda jiný chlap mě nechtěl nejsem moc pěkná taková nijaka obyčejná a to chlapy nechtějí jak říká moje máma buď ráda aspoň za něco.

To říkala moje babka mamce. Buď ráda, zato co mas, bo na lepšího nemáš. Tak se babka i mamka celý život trápili a jsem ráda, že jsem měla rozum a tenhle model neprebrala.
Ty si hloupá. Opravdu. Skaces jak chlap piska. A až si najde milenku, tak mu ji musíš tolerovat, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
@brisco píše:
Ve třiceti máš ještě celý život před sebou. :kytka: Auto je napsané na něj a půjčka na Tebe?

Určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42958
22.3.20 10:13
@_.Emilyyy píše:
Tohle by se mi teda nelibilo :cert:.S takovým chlapem bych těžko vychazela :cert:

Alo on si v klidu platí hypo, má mnohem větší plat, ona mu splácí auto platí jídlo a provozní náklady, ma 2 práce, aby to utáhla, zatímco on si zbytek své výplaty šetří :jazyk: A ještě musi poslouchat slabošské nářky, zřejmě se ji snaží dokopat do třetí práce… Bože, holky, kam vy na ty karikatury mužů chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
22.3.20 10:15
@Betty MacDonald píše:
Alo on si v klidu platí hypo, má mnohem větší plat, ona mu splácí auto platí jídlo a provozní náklady, ma 2 práce, aby to utáhla, zatímco on si zbytek své výplaty šetří :jazyk: A ještě musi poslouchat slabošské nářky, zřejmě se ji snaží dokopat do třetí práce… Bože, holky, kam vy na ty karikatury mužů chodíte?

Takových kolem mě je. Plno vyžírek, nefachčenķů, exekuovaných, vyděračů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36398
22.3.20 10:17

No tak někdy je fakt lepší nic než aspoň to něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42958
22.3.20 10:19
@FraDeu píše:
Takových kolem mě je. Plno vyžírek, nefachčenķů, exekuovaných, vyděračů.

No to je hrůza, tak si hlavně udržuj dostatečný odstup :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
22.3.20 10:20
@Betty MacDonald píše:
Bože, holky, kam vy na ty karikatury mužů chodíte?

No na to se me neptej, ja tohle doma nemam :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42958
22.3.20 10:21
@JancaS84 píše:
No tak někdy je fakt lepší nic než aspoň to něco.

Svatá pravda, než mít toto na krku a užírat se tím celý život, budu radši sama a v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42958
22.3.20 10:22

@_.Emilyyy To nebylo na tebe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
22.3.20 10:22
@Anonymní píše:
Nevím všude to tak neni ale u nás už je to krizove. Chlap dělá na tři směny v nepřetržitém provozu tak se doma jen tak míjíme. Jenže od včera je doma a neslyším nic jiného než peníze peníze přitom je doma za 75%. Já teda ještě pracuju ale není mě dobře od včera mě boli v krku a jsem unavená a on hned nasrany jako že budu doma a co jako peníze. Máme to tak že on plati hypotéku a já jídlo drogerii. Nikdy jsem po něm nechtěla ani korunu přes léto mám ještě brigádu tak že našetřim si na zimu. On má peněz víc jak já a furt si stěžuje už mě to přestává bavit. Teď je mě blbe a on je ještě naštvaný. :( :(

Tak se ho zeptej, jestli by zvládl vše uplatit sám, kdyby si náhodou nebyla. Jako strach o peníze chápu, ale neměl by si vylívat zlost na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
22.3.20 10:23

Prostě takovej kokůtek, co si našel psychicky slabou ženskou, protože na jinou by neměl :nevim: Tyjo já bych si ho namazala na chleba, by čuměl… Jako co ti poradit, když řeknu odejdi, ty jedním dechem odpovíš, že to bez něj finančně nedáš. Matka ti asi taky velkou oporou nebude, spíš naopak. Tak jedině nějak to s ním přežít, než bude třeba dítko starší a ty si budeš moct najít lepší práci, něco si našetřit a odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
22.3.20 10:23
@Betty MacDonald píše:
No to je hrůza, tak si hlavně udržuj dostatečný odstup :mavam:

Kdyť jo. Takových jsem poznala plno na seznamkach, reálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
22.3.20 10:24
@Betty MacDonald píše:
@_.Emilyyy To nebylo na tebe :mavam:

Tak jak si me citovala, tak me to zmatlo :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.3.20 10:24

Živis v podstate cudzieho chlapa a on investuje iba do svojho? Aby si nezostala nakoniec bez peňazí a on s domom a dobrým príjmom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí