Karavany - severní Itálie

4257
4.4.11 13:27

karavany - severní Itálie

Ahoj Holky,

chtěli jsme jet letos letecky do Řecka,ale asi se už nestane zázrak v podobě velkééé finanční injekce :roll: ,tak jsem začala uvažovat o dovolené autem - vybrala jsem sever Itálie - Rimini,Ravenna a tam.

Doporučíte nějaký kemp - chtěla bych spíše do karavanu. Kluci budou mít v létě 3 3/4 a necelé 2 roky.

Dívala jsem se na diskuze už tu založené a našla pár kempů. Asi bych si to dokázala objednat a zorganizovat sama s pomocí telefonu,internetu…

Zajímá mě tedy, pokud jste si dovolenou zařizovali sami jaká byla komunikace s kempem, zda vše proběhlo hladce - jsou to přeci jenom Italové… :wink:

Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1442
4.4.11 13:35

Ahoj,
jedeme letos už podruhé sem http://www.santangelo.it/
Dovolenou si zařizujeme sami - komunikujeme s nimi prostřednictvím e-mailu německy (lze i anglicky).

Byli jsme tam moc spokojení. Kdybys chtěla vědět víc, písni mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.4.11 13:39

Ahojky,

Itálii individuálně naprosto vřele NEdoporučuji!!! Zažila jsem ji loni v květnu - začalo to rozbitým autem a byl to neskutečný horor na 1,5hodiny vyprávění. Už NIKDY VÍCE!!! Neochotní, neumí anglicky(včetně personálz), čas nehraje roli, neplní dohody, termíny…

ALE doporučuji CK Viktoria http://www.victoria-ck.cz/ - rozumné ceny, děti zdarma a levnější ubytování ve stanech a karavanech.Jezdíme s rodinou už 12 let a 100% spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CherryAnn
14.4.11 19:23

Tak kámoška byla v Itálii loni s přítelem autem a říkala, že strašná byla ta cesta (špatné silnice, hory atd), bydleli v hotelech, takže to bylo fajn, ale nakonec to bylo dražší než s cestovkou :D Ale co se týče řecka letecky, koukni se na dovolena.cz, nabízí zájezdy od německých ck a jsou o dost levnější než české cestovky, třeba najdeš něco zajímavé (nebo je tam i ta dovolená v Itálii).

• Citovat
  • Upravit
1832
12.1.12 15:04

ja v italii ziju a je tady krasne do ceska jezdime autem 3× do roka a cestu jsou upravene, zadne spatne silnice, nevim kde tvoje kamaradka jela…
staci najit jen to spravne misto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario