Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas dobré zprávy, že je vše o. k.
A na víkend máte tedy doma program jasný
![]()
@Danny001 píše:
@milas dobré zprávy, že je vše o. k.A na víkend máte tedy doma program jasný
![]()
A bez léků pokud nedostanu do 20 dnů ms tak jsem v tom ha ha ha
@milas píše:
Holky skrátím to, je úplně vše u mě ok a dnes jsem 24 dc a o víkendu bude ovu
paráda a máte dovoleno se snažit?
@Simi11 píše:
paráda a máte dovoleno se snažit?
Mame navrhnuté domácí snažení
Holky tak hcg ve stedu 31, dneska po 48 hodinách 82. jsem 9 den po ET, nějak jsem myslela, že bude vyšší ![]()
@Simi11 HCG by se mělo zdvojnásobit po 2 dnech. Což se u tebe stalo.
Zajdeš si ještě na krev v pondělí? Věřím, že to je dobré ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 HCG by se mělo zdvojnásobit po 2 dnech. Což se u tebe stalo.Zajdeš si ještě na krev v pondělí? Věřím, že to je dobré
já vím, to vím, ale v minulém těhu, které nedopadlo bylo hcg 34 a po 48 hodinách 122 a tedka 82, v tom mi přijde hodně malý rozdíl. Ale máš pravdu, když vezmu toto pravidlo, tak jsem se do něj jen tak tak vlezla
děkuju, to bude čekání do pondělí ![]()
@Simi11 to věřím, že to budou nervy. Také si můžeš zkusit udělat těhotenský test. Pokud čárka nebude slábnou, tak je to dobrý. Ale zase by tě to mohlo o to víc stresovat
Lepší bude asi počkat na tu krev.
@Danny001 píše:
@Simi11 to věřím, že to budou nervy. Také si můžeš zkusit udělat těhotenský test. Pokud čárka nebude slábnou, tak je to dobrý. Ale zase by tě to mohlo o to víc stresovatLepší bude asi počkat na tu krev.
budu si dělat testy, to radši jo, to bych nevydržela. ![]()
@Simi11 píše:
Holky tak hcg ve stedu 31, dneska po 48 hodinách 82. jsem 9 den po ET, nějak jsem myslela, že bude vyšší
Neboj hlavní je že to toste dvojnásobně je to dobré mi to klesalo ničeho se neboj