Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida budu moc držet palce
A na Machač???super to budete kousek ode mé ![]()
Kam tam jedete??
@Simi11 ale tak to je taky hezký. Jižní čechy jsou krásné.
To já se tedy cestování v těhotenství nebojím, letěla jsem i když jsem čekala Vikču, dokonce jsem jezdila i na motorce. Vše jsem nejdřív konzultovala s Dr. v CARu a ten mi dal zelenou.
@Petra Z díky ![]()
Jedeme do Starých Splavů, kemp Jachta. Chytli jsme nějakou akci, na týden i s polopenzí za necelé 2000,– ![]()
@maraida tam taky jezdíme ale do penzionu
Vždy na sraz dubňátek ![]()
Je tam krasne–mam to cca 20 minut cesty ![]()
@maraida píše:
@Simi11 ale tak to je taky hezký. Jižní čechy jsou krásné.
To já se tedy cestování v těhotenství nebojím, letěla jsem i když jsem čekala Vikču, dokonce jsem jezdila i na motorce. Vše jsem nejdřív konzultovala s Dr. v CARu a ten mi dal zelenou.
nojo, kdybys měla za sebou to co já.
stačí abych nastydla, od někoho něco chytla a nk bunky kromě viru zničí i embryo. takže čím dál od lidí tím líp. jinak po screeningu si to chci taky užívat.
@maraida píše:
@Petra Z díky
Jedeme do Starých Splavů, kemp Jachta. Chytli jsme nějakou akci, na týden i s polopenzí za necelé 2000,–
tak to je paráda
![]()
@Simi11 tak samozřejmě na co se každý cítí. Já teda letěla až ve 2.trimestru, nějak v 19tt. Teď jestli budu těhotná tak to bude už taky 2.trimestr.
@Petra Z jé, a odkud jsi? kdyby mi nebylo blbý tam kámošku nechat samotnou tak jsme se mohly vidět ![]()
Já mám v plánu i nějaké výlety. Určitě na hrad Housku, Panskou skálu, Sloup v Čechách, zaujala mě křížová cesta ve Cvikově, hrad Lipý a zřícenina Jestřebí Na tu teda nevím jestli se dostaneme, prý terén nic moc ![]()
@maraida a nechceš to rozhodnutí změnit?? já teda obdivuju všechny, co fakt vydrží netestovat.. já jsem na tom jako Simča, ale ona je ještě o něco horší..
já si vždycky říkám, radši to chci vědět hned a dřív, než prodlužovat agonii nejistoty..
držím palce..
![]()
@Danny77 píše:
@maraida a nechceš to rozhodnutí změnit?? já teda obdivuju všechny, co fakt vydrží netestovat.. já jsem na tom jako Simča, ale ona je ještě o něco horší..![]()
já si vždycky říkám, radši to chci vědět hned a dřív, než prodlužovat agonii nejistoty..
držím palce..
![]()
přesně tak, nerada bych se pozorovala, aha tady mi píchlo, ted je mi blbě jsem asi těhotná…raději jistota a hned se s tím vypořádat a hlavně, vysadit ty všechny léky. o to mi šlo nejvíc.
@Danny77 díky ![]()
Já si zase říkám, že o něco dýl si můžu myslet, že jsem těhotná
navíc ve čtvrtek bude celkem hezké datum,26.6. ![]()
@Simi11 tak to já se teda zase nějak nepozoruju…
No, ve čtvrtek bude dámy jasno ![]()
@maraida píše:
@Simi11 tak to já se teda zase nějak nepozoruju…
No, ve čtvrtek bude dámy jasno
přesně tak bude jasno. já po každým IUI a ket i et píchání, tahání v podbřišku a tedka nic. jako bych tam nebyla. až na ty prsa. to se opravdu nedá. to je bolest neskutečná
musím mít i doma takový stahovací pruh, děs
![]()
@Simi11 teda!!!to je děs co se ti přihodilo, jsi statečná
teď už to musí dobře dopadnout
![]()
@Fíífía píše:
@Simi11 teda!!!to je děs co se ti přihodilo, jsi statečnáteď už to musí dobře dopadnout
![]()
![]()
kéž by. ale každá tady máme svoje trápení
![]()