Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida píše:
@Simi11 dělala jsem, ale zdá se mi nějak stejný jako včera
jo to je v pořádku
hlavně že nezmizel. ten test fakt neurčuje sílu hcg, podívej u mě na ty testy, ze začátku jsou úplně stejný
@Simi11 píše:
jo to je v pořádku![]()
![]()
hlavně že nezmizel. ten test fakt neurčuje sílu hcg, podívej u mě na ty testy, ze začátku jsou úplně stejný
mrkni na ty moje 5,6,7 den a to jsi tedka ty ne? jsou uplně stejný.
@Simi11 tak jsem si dojela na krev. odpoledne bych měla snad vědět výsledky. Ale vůbec nevím kolik by to HCG mělo tak být, aby to bylo OK ![]()
@maraida HCG stoupá v krvi ob den. Ta kto zkus zítra a to už bude vidět rozdíl ![]()
@Danny001 jj,určitě to zase zítra zkusím. Ale už tu mám jen testy s citlivostí 20…
@maraida tak tam už by ale taky měla být čárka. I když pro porovnání by byl lepší stejný test. ![]()
@maraida píše:
@Simi11 tak jsem si dojela na krev. odpoledne bych měla snad vědět výsledky. Ale vůbec nevím kolik by to HCG mělo tak být, aby to bylo OK
no to je na prd, chtělo by to obden krev a v sobotu ti ji neudělají, když na ni pujdeš v pondělí, tak budeš sice něco vědět, ale ne moc pravidlný posun, i když lepší než nic.
ukaž testíky. dělej ty samé, ve stejnou dobu, předtím omez pití. musí ti to vyjít
![]()
@maraida píše:
@Danny001 jj,určitě to zase zítra zkusím. Ale už tu mám jen testy s citlivostí 20…
to ani nedělej, vůbec nic ti to neřekne-nemůžeš si ho jít koupit do lékárny dr.max?
Ještě mě napadá, když pujdeš i zítra, tak aspon budeš vědět, že stoupá, takže to je valstně asi nejlepší řešení.
![]()
Tak jsem tedka volala s malíčkovou, nk bunky 17,9%. ti jsem snad nikdy ještě neměla
![]()