Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, vyslo mi ted TNF Alfa 46,9% (hranicni hodnota je 44%) a dr. Malickova mi k tomu napsala, ze je to ok
trochu me to zarazilo…zvedlo se mi to z 28,6 na tuhle hodnotu…jeste jednou jsem ji napsala, jestli je to vazne ok a odepsala, ze se jedna o zcela normalni nalez…tak jsem z toho trochu udivena..myslim, ze jste tu nektera psala o nejakych hodnotach jako pod 15 apod.,ze by to melo byt…
@veveruse78 to psali o NK buňkách to je něco jiného. Já měla alfu při otěhotnění něco kolem 48 (jinak moje normál hodnota je necelých 80).Malíčková povolí IVF či domácí snažení, když je alfa pod padesát a to ty máš ![]()
@estrela aha,dekuji za vysvetleni
jen jsem se lekla, ze mi to tak stouplo…tak snad se to takhle uz zastavi ![]()
@maraida píše:
@Simi11 ježíš,to je hrozný to s tou tvou holčičkou
Já asi ty NK buňky mám dobrý…Nikdy o nich nic neříkala, jen o té Alfě.
Já jsem byla stejně na tom.
Myslíš že mi podle výsledku může pak napsat taky ty iněkce dexa… nechcii už ZT to.by mohlo být řešení proč to nezabralo teď… jen metypred a pentomer ale tnf šla dolů
@milas mě dala před min.IVF taky Metypred a Pentomer. Brala jsem to 2 měsíce a Alfa se srovnala, já otěhotněla, ale pak jsem měla ZT. Tentokrát mi dala rovnou Dexamed, abycg prý nemusela tak dlouho čekat. Dexamed mi zabral už po 4 injekcích.
Kdyžtak se jí na to zeptej, že bys ho chtěla. A připrav se na to, že možná taky nebudeš moct spát jako já a Simi ![]()
Holky, nevíte do kolika dělají v laboratoři ve VFN kontrolní odběry? Nemůžu to najít na stránkách… ![]()
@maraida Díky. Zkusim tam zavolat. Bože, co zase řeknu v práci…?!? To bude nápadný.
Do Prahy to mám dvě hodiny cesty. Ach jo. Už je to tu zase tyhle problémy prací a jak to skloubit. ![]()
@maraida píše:
@milas mě dala před min.IVF taky Metypred a Pentomer. Brala jsem to 2 měsíce a Alfa se srovnala, já otěhotněla, ale pak jsem měla ZT. Tentokrát mi dala rovnou Dexamed, abycg prý nemusela tak dlouho čekat. Dexamed mi zabral už po 4 injekcích.
Kdyžtak se jí na to zeptej, že bys ho chtěla. A připrav se na to, že možná taky nebudeš moct spát jako já a Simi
To je v poho já v noci vyšívám, tak se to dá, jj díky já se zeptám.
Jo a kolik stojí ty injekce doplácí se moc?
@maraida píše:
Kdyžtak se jí na to zeptej, že bys ho chtěla. A připrav se na to, že možná taky nebudeš moct spát jako já a Simi
Simča nespí i bez léků.. neznám nikoho, kdo by ve 4 ráno dělal těhu testy..
![]()
@Danny77 píše:
Simča nespí i bez léků.. neznám nikoho, kdo by ve 4 ráno dělal těhu testy..![]()
To je fakt recht
@milas píše:
To je fakt recht
kurz byl dokonalej, mnam
@Simi11 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je pravda, jenže to je zase tím, že prostě když chodím furt čůrat tak jsem ráda, že třeba 5 hodin nejdu, tak toho musím využít
![]()
![]()
kurz byl dokonalej, mnam
Co ses učila dobrého? tak doma převážně vaří chlap a já pak peču sladké