Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
24.6.14 17:17

Vaření. :potlesk:..super, tak ať se ti to líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
24.6.14 20:43

Ahoj holky, vyslo mi ted TNF Alfa 46,9% (hranicni hodnota je 44%) a dr. Malickova mi k tomu napsala, ze je to ok :think: trochu me to zarazilo…zvedlo se mi to z 28,6 na tuhle hodnotu…jeste jednou jsem ji napsala, jestli je to vazne ok a odepsala, ze se jedna o zcela normalni nalez…tak jsem z toho trochu udivena..myslim, ze jste tu nektera psala o nejakych hodnotach jako pod 15 apod.,ze by to melo byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
24.6.14 20:46

@veveruse78 to psali o NK buňkách to je něco jiného. Já měla alfu při otěhotnění něco kolem 48 (jinak moje normál hodnota je necelých 80).Malíčková povolí IVF či domácí snažení, když je alfa pod padesát a to ty máš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
24.6.14 20:56

@estrela aha,dekuji za vysvetleni :kytka: jen jsem se lekla, ze mi to tak stouplo…tak snad se to takhle uz zastavi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.6.14 21:26
@maraida píše:
@Simi11 ježíš,to je hrozný to s tou tvou holčičkou :cert:
Já asi ty NK buňky mám dobrý… :think: Nikdy o nich nic neříkala, jen o té Alfě.

Já jsem byla stejně na tom.
Myslíš že mi podle výsledku může pak napsat taky ty iněkce dexa… nechcii už ZT to.by mohlo být řešení proč to nezabralo teď… jen metypred a pentomer ale tnf šla dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.6.14 21:31

@milas mě dala před min.IVF taky Metypred a Pentomer. Brala jsem to 2 měsíce a Alfa se srovnala, já otěhotněla, ale pak jsem měla ZT. Tentokrát mi dala rovnou Dexamed, abycg prý nemusela tak dlouho čekat. Dexamed mi zabral už po 4 injekcích.
Kdyžtak se jí na to zeptej, že bys ho chtěla. A připrav se na to, že možná taky nebudeš moct spát jako já a Simi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
24.6.14 21:33

Holky, nevíte do kolika dělají v laboratoři ve VFN kontrolní odběry? Nemůžu to najít na stránkách… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.6.14 21:35

@Tinakaterina teď nevím přesně, buď do půl 2 nebo do půl 3 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
24.6.14 21:40

@maraida Díky. Zkusim tam zavolat. Bože, co zase řeknu v práci…?!? To bude nápadný. :-( Do Prahy to mám dvě hodiny cesty. Ach jo. Už je to tu zase tyhle problémy prací a jak to skloubit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.6.14 21:50
@maraida píše:
@milas mě dala před min.IVF taky Metypred a Pentomer. Brala jsem to 2 měsíce a Alfa se srovnala, já otěhotněla, ale pak jsem měla ZT. Tentokrát mi dala rovnou Dexamed, abycg prý nemusela tak dlouho čekat. Dexamed mi zabral už po 4 injekcích.
Kdyžtak se jí na to zeptej, že bys ho chtěla. A připrav se na to, že možná taky nebudeš moct spát jako já a Simi :lol:

To je v poho já v noci vyšívám, tak se to dá, jj díky já se zeptám.
Jo a kolik stojí ty injekce doplácí se moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
24.6.14 21:51
@maraida píše:
Kdyžtak se jí na to zeptej, že bys ho chtěla. A připrav se na to, že možná taky nebudeš moct spát jako já a Simi :lol:

Simča nespí i bez léků.. neznám nikoho, kdo by ve 4 ráno dělal těhu testy.. :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.6.14 21:52
@Danny77 píše:
Simča nespí i bez léků.. neznám nikoho, kdo by ve 4 ráno dělal těhu testy.. :-) :lol:

To je fakt recht

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.6.14 22:05
@milas píše:
To je fakt recht
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je pravda, jenže to je zase tím, že prostě když chodím furt čůrat tak jsem ráda, že třeba 5 hodin nejdu, tak toho musím využít :lol: :lol: :lol:

kurz byl dokonalej, mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.6.14 22:48

@milas doplácím nějak 90,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.6.14 22:50
@Simi11 píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je pravda, jenže to je zase tím, že prostě když chodím furt čůrat tak jsem ráda, že třeba 5 hodin nejdu, tak toho musím využít :lol: :lol: :lol:kurz byl dokonalej, mnam

Co ses učila dobrého? tak doma převážně vaří chlap a já pak peču sladké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital