Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 A kam budeš chodit každý týden na UTZ? Do Caru? A proč?
A Dexamed si budeš píchat zase sama až tam Dr, Malíčková nebude?
Já mám dnes naspáno jen 5 hodin
Opět jsem po včerejším Dexamedu nemohla spát…
@maraida píše:
@Danny77 testovat budu ve čtvrtek. Ale musím přiznat, že dnes mě už pořádně svrběly ruce
tys to jako vydržela jo??? to jsi borec teda.
co máš za testy? už to na nic musí být vidět.
doporučuju dr.max., mamatesty prý dělají duchy a i mně jednou udělal.
@maraida píše:
@Simi11 A kam budeš chodit každý týden na UTZ? Do Caru? A proč?
A Dexamed si budeš píchat zase sama až tam Dr, Malíčková nebude?
Já mám dnes naspáno jen 5 hodinOpět jsem po včerejším Dexamedu nemohla spát…
juuuu tak to jsme si to mohli psát, já po něm taky nespím
čuměla jsem na všechno v telce, sex ve městě, poprvé i ve 3 po druhé atd
tedka dřepím v práci pak jdu na kurz vaření, dovalím kolem 11 v noci, snad usnu potom ![]()
nene do caru ne, car mě po potvrzení srdce předá svému gyn. ten je v tomayerce. nejdřív mi bude každý pondělí píchat dexamed on, potom zase primářka až do 14 tt. utz proto, že nk bunky mohou kdykoli napadnout plod, tak aby nebyl mrtvej ve mně. Už jednou se to stalo víš, takže mě budou hlídat. šla jsem ve 14 tt na revizi a to jsem už prý měla rodit, ještě že můj gyn, to i proti pravidlům udělal v plné narkoze. ale nechci na to ani myslet.
@Simi11 mám Dr.Max 10 citlivost. A pak ještě citlivost 20 co mi dali v Caru.
Já prostě budu mít vyhráno nad imunitou až když placenta převezme výživu a nk bunky se v tu chvíli můžou třeba po…t, ty už nebudou mít vliv na mimino.
tedka můžu potratit každou minutu…
ale nk byly minulý týden 18.2, to je super, ve čtvrtek se bude znát další hodnota, ani medrol mi k takovým číslům nechce dát, že z jejího imuno hlediska je vše v pořádku ![]()
minule jsem nebyla léčená na imuno, bylo to před 2.5 lety a otěhotněla jsem, protože jsem náhodou po IUI brala i drastický antibiotika. Ti ovlivnili imunitu, že mi dovolila zahnízdit, ale pak napadla plod ve 12tt, bohužel. na screeningu zjistili, že má omfalokelu naše holčička, takže místo dvd a foteček jsem šla na revizi. měla veškerý vnitřnosti mimo tělíčko…děs.
@maraida píše:
@Simi11 mám Dr.Max 10 citlivost. A pak ještě citlivost 20 co mi dali v Caru.
tak ho jdi počůrat, bylas na ketu ve středu 3 denní embryo ne? takže jsi jako by 7 den kdyby ti vkládali 5 denní blastu. to by mohl být vidět dušík, já měla dušíky vždy tak po 5-10 minutách. ale byl tam, ale každý roste hcg jinak pomalu. takže spíš tam v sobotu to bude 100%
@Simi11 ježíš,to je hrozný to s tou tvou holčičkou ![]()
Já asi ty NK buňky mám dobrý…
Nikdy o nich nic neříkala, jen o té Alfě.
@maraida píše:
@Simi11 ježíš,to je hrozný to s tou tvou holčičkou
Já asi ty NK buňky mám dobrý…Nikdy o nich nic neříkala, jen o té Alfě.
když o nich nic neříkala, máš to dobrý, já zas mám perfektní alfu. a ptala jsem se na tu interleukin 2 nebo co mám to pořád 47 a ona říkala, že bez aktivní alfy je to dobře, že je vysoká, v kombinaci s vysokou alfou je to blbý ![]()
@Simi11 já byla na ET až v sobotu, ve středu to bylo teprve OPU.Dnes jsem 10.den po ET, ale jen 3 denního embrya.Tak chci radši ještě počkat.
@maraida píše:
@Simi11 já myslela, že ten Dexamed máš taky na Alfu???
nene já mám alfu 19%
jen nk bunky
jééé já chtěla napsat v sobotu, ale proto píšu 3 denního embryjka, takže jsi sice 10 dní, ale jakoby 7 dní kdyby ti vkládali blastocystu
to je čeština. ![]()
takže jsi 7 den po ET blastoysty a to já měla skoro neviditelnýho ducha a hcg 7,7. takže to nemusí být nic vidět. spíš bych v tu sobotu, to by neměl být duch. ale jestli jsi jako já a ráda lovíš duchy, tak testuj od zítra zvesela. jestli máš kartičku lékárny dr max, tak mají akci, že koupíš dvoje testy a třetí máš zdarma
aby si tehdy nemysleli, že jsem debil, tak jsem jela do práce tramvají a navštívila 3 lékárny
jak to dělají holky na malých městech? mně by bylo trapně chodit do stejný lékárny
![]()
@Simi11 já chci testovat ve čtvrtek a v pátek si dojít na krev.
V neděli totiž odjíždím na dovolenou, tak abych už věděla na čem jsem, jestli můžu s dcerou řádit nebo se šetřit ![]()
@maraida píše:
@Simi11 já chci testovat ve čtvrtek a v pátek si dojít na krev.
V neděli totiž odjíždím na dovolenou, tak abych už věděla na čem jsem, jestli můžu s dcerou řádit nebo se šetřit
jasně, z krve to bude jasný. takže čtvrtek paráda
doufám, že v tom budeme spolu a hlavně úspěšně
![]()
kam jedete na dovolenou?
@Simi11 jedu teď jen na týden do kempu na Mácháč, s kamarádkou a dětmi. Tak hlavně, aby bylo aspoň trochu hezky…
Jinak pak se chystáme všichni k moři, ale to až v září.
A na srpen máme ještě rezervované České Švýcarsko na 5 dní, se známými, bez dětí.
Co vy, chystáte se někam?
@maraida píše:
@Simi11 jedu teď jen na týden do kempu na Mácháč, s kamarádkou a dětmi. Tak hlavně, aby bylo aspoň trochu hezky…
Jinak pak se chystáme všichni k moři, ale to až v září.
A na srpen máme ještě rezervované České Švýcarsko na 5 dní, se známými, bez dětí.
Co vy, chystáte se někam?
To je paráda. Čechy miluju. My to máme hodně komorní. Kvůli těhotenství. Máme druhý byt v Krušných horách, tam jsme každý víkend. Pak jen si pujčeme v jižních čechách chalupu od kamaráda. ale já budu odpočívat, bojim se…to je jasný ![]()