Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veru1107 Mě zase do mejlu napsala malíčková, že ordinují od 22.7. Tak zavolej té asistentce a zeptej se jí. ![]()
@janvana právě,že jsem lezla s váhou nějak rychle nahoru, tak jsem si jen upravila stravu a 2 kg mám zase dole. Ale víc už to nějak nejde. ![]()
@milas já mám pocit, že nabírám už jenom ze vzduchu ![]()
@Mandlička přesně to dělám a stejně jsem měla motanici. A léky zásadně zapíjím jen vodou ![]()
Já včera psala paní Procházkové, v kolik hodin můžu přijet na kontrolní odběry do laborky a zatím neodpověděla… nemůžu na netu najít jejich otvírací dobu. Nevíte někdo prosím?
Jinak mě teda po kortikoidech extra nechutná a zatím nenabírám taky, ale obličej mám nateklý. FUJ. A vlasy padají a pleť hrůůůůza. A blbě mi je často taky. : ( Ale co, musíme to přežít a v práci aby to nikdo nepoznal.
No někdy zkus léky zapít třeba čajem černým chladným. no a zajíst něčím jiným musíš vyzkoušet co bodne. Někdy záleží i na tom co snídáš nebo jsi měla na večeři. Také zálží zda ke snídani máte zeleninu či ovoce to také může dělat trošku neplechu. No ještě mě napadli piškoty jsou sladké tak akorát ty kvalitnější jsou lepší ty obyčejné nějak nemají cukr, nebo také např. cukrářské piškoty.
@Tinakaterina a nemá dovču aj Procházková? Na strankàch VFN určite najdeš orvaračku odberoveho centra
@veru1107
Tak promin-oprava, bude tam jen toho 22.7. A pak az od 29.7
Na odberech jsou myslim do pul 3, mozna do 3, ale to nevim jiste
@janvana
Pani prochazkova tam je myslim, jen kdyz je tam i dr. Malickova…jinak je nekde jinde…vim, ze kdyz dr. Malicova tam neni, tak p. Prochazkova ma na dverich napsalo kam ji zavolat, treba kdyz si k ni sel jen nekdo vyzvednout recept, nebo tak neco
@janvana Právě že jí tam nemůžu najít. Mail si přečetla, ale neodpověděla.
Zkusím pak zavolat přímo do laborky nebo na informace VFN, do kolika tam jsou.
@janvana Jé!!! Super. Díky. Takže mi tu krev snad můžou nabrat kdykoli. Tak vyrazím až na odpo.
@Tinakaterina píše:
@janvana Jé!!! Super. Díky. Takže mi tu krev snad můžou nabrat kdykoli. Tak vyrazím až na odpo.
Ak tam máš iba imunologické veci tak ano. Nemáš tam glukózu, chlesterol alebo niečo také to by muselo byť na lačno
@janvana Tak mi paní Procházková odepsala, že do 14 hodin a některé odběry se nedají dělat před pracovním volnem. Tak už vím vše. : )
@Tinakaterina píše:
@janvana Tak mi paní Procházková odepsala, že do 14 hodin a některé odběry se nedají dělat před pracovním volnem. Tak už vím vše. : )
No super
@maraida ahoj jakpak jsi na tom? doufám, že líp než já.
já teda nic moc, od včera špinim, byla jsem v thomayerce, tam nezjistili důvod špinění, prý mám dorazit, až bych krvácela. nervy mám na pochodu. špinění bohužel může znamenat obojí
![]()
@Simi11 píše:
@maraida ahoj jakpak jsi na tom? doufám, že líp než já.
já teda nic moc, od včera špinim, byla jsem v thomayerce, tam nezjistili důvod špinění, prý mám dorazit, až bych krvácela. nervy mám na pochodu. špinění bohužel může znamenat obojí![]()
![]()
Ty bláho nezávífím dnaž se být trošku v krvi…