Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
8.7.14 12:21
@Simi11 píše:
počkej a jak to máš? snažili jste se? nejsi těhule?

Snažili měli jsme to nakazané snažili ob den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.14 12:23
@Simi11 píše:
No sakra a nejsi fakt těhotná? vím, jak jsi měa někdy před 14 dny že máte povoleno se o víkendu snažit. to sis nedělala test?

Ne test jsem netestila a pamatuješ si to skvělé od ovulky to je dnes 17 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.14 12:28
@maraida píše:
@Simi11 já právě chci napsat do Reprofitu, aby mi Dr. spočítal TP podle OPU. Já přece vím, kdy přesně jsem otěhotněla, tak to nemusím mít podle MS. Při Viktorce jsem měla taky jen 1 termín podle data početí.

no to jo, protože tobě to nesedí. tys měla MS 1.6. a klasicky je et od toho data za 19-20 dní, prostě staří miminka nad 14 dní jako po ovulaci. tys to měla 14 den vložení. já to proto měla přesně 22.5. poslední MS, za dva týdny od toho jako ovu a 6 dní nad to vložení blasty.
u tebe bych brala datum početí 11.6. to jsi měla opu ne? takže bych počítala u tebe poslední ms 28.5. a tím pádem TP 4.3.
no to jsem zvědavá jestli se shodnu s Reprofitem. :jazyk: a tím pádem jsi i jinak ty týdny. jsi víc. uvidíš že bude větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.14 12:29
@milas píše:
Ne test jsem netestila a pamatuješ si to skvělé od ovulky to je dnes 17 dní

no tak ale holka!!! šup test, vždyt jestli jsi v tom chtělo by to nějakou kontrolu ne? je ti dobře? doporučuju testy z dr.max :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.7.14 12:49

@Simi11 no,uvidím. podle MS by mi TP vycházel na 8.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.14 12:50
@Simi11 píše:
no tak ale holka!!! šup test, vždyt jestli jsi v tom chtělo by to nějakou kontrolu ne? je ti dobře? doporučuju testy z dr.max :hug: :hug: :hug: :hug:

je mi dobře až moooocccc jen mám nafouklé břícho žádný hlen ale a k tomu velké orsa o moc.
Test už mám koupený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.7.14 12:51

@milas tak honem na záchod a čůrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.14 12:54
@maraida píše:
@milas tak honem na záchod a čůrat :lol:

Zítra ráno teď neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.7.14 12:55

@milas OK,ale hned ráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.14 12:56
@milas píše:
Zítra ráno teď neeee

hele to je přece perfektní znamení, nafouklý břicho a prsa. ty jooooo. paráda, máš 10 doufám.
jak to máš tedka s malíčkovou? bereš něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.14 13:04
@maraida píše:
@milas OK,ale hned ráno :lol:

no jasně že hned ráno!!! ty vadooo, to by bylo úžasný. malíčková by byla v nebi. byla unešená, když jsi ji oznámila těhu, zíroven dost skepticky nesla, že tě s ohss vůbec pustili ke et. takže tohle by bylo dokonalý :hug: :hug: :hug: :hug: ale nebudeme předbíhat, budeme se zatím těšit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.14 13:10
@Simi11 píše:
hele to je přece perfektní znamení, nafouklý břicho a prsa. ty jooooo. paráda, máš 10 doufám.
jak to máš tedka s malíčkovou? bereš něco?

Neberu vůbec nic nechala mě Malíčková brz léků stejně tak i Macháč, že tělo reaguje jak má. A ko u Malíčkové mám 29.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.14 13:12
@Simi11
@Simi11 píše:
no jasně že hned ráno!!! ty vadooo, to by bylo úžasný. malíčková by byla v nebi. byla unešená, když jsi ji oznámila těhu, zíroven dost skepticky nesla, že tě s ohss vůbec pustili ke et. takže tohle by bylo dokonalý :hug: :hug: :hug: :hug: ale nebudeme předbíhat, budeme se zatím těšit :lol: :lol:

No já ohss při et vůbec nebyla tam nebyl žádný náznak, ohss vypuknul až jak se cvrčci zakousli a vím přesně kdy já to cítila jak se kousli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.14 13:13

Jasně že hned ráno ale nevím co na něm bude nečemám nic a uvidím co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.14 13:18
@milas píše:
@Simi11No já ohss při et vůbec nebyla tam nebyl žádný náznak, ohss vypuknul až jak se cvrčci zakousli a vím přesně kdy já to cítila jak se kousli

aha :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital