Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tam aby toho nebylo málo, tak jsem se sebe lekla v zrcadle, jak jsem rudá. změřila jsem si teplotu a mám 37,3.naštěstí všude na netu je, že je to v těhu normální. ale spíš by mě zajímalo, co všechno si ještě budu muset prožít, abych nemohla být v klidu
![]()
@maraida ano ako píšeš ani ja som od neho nedostala doporucenie. Sice mi dieťa urobil on, ale omnoho večšiu zásluhu má Malíčková
@Gilmorka píše:
@janvana jj taky mám „nějaké“ imuno ze zlína z caru
tak to bych nenazývala imunem. šupkz volej procházkový a objednej se. ![]()
@Gilmorka píše:
@Simi11 procházkové? teda teď už jsem zase vedle
asistentka od Malíčkovej má na starosti objednávanie.
http://ulbld.lf1.cuni.cz/…i-imunologie
máš tam všetky potrebné info ![]()
@Gilmorka ze mě taktéž Malíčková, ta totiž dělá nejen reprodukční imuno, ale i normál…kdybych šla kamkoliv jinam, tak mimčo nemám…repro mám totiž naprosto v pořádku, ale tu „normál“ totál podělanou… ![]()
@Gilmorka taky doporučuji jednoznačně Mudr. Malíčkovou. Měla jsme udělané imuno přímo v nějakém institutu imunologie, ale až po 4 IVF u Malíčkové mi zjistla problém. Reprodukční imunologii mám totiž také v pořádku, ale moje buněčná imunita způsobuje potraty. Bohužel jsme tohle celé 4 IVF nevěděla. ![]()
@janvana díky moc
ještě poslední dotaz kdo vás tam poslal a co chtěl vyšetřit - jen tu repro imunologii a ona to potom řeší sama nebo stačí napsat jen imunologie
Nikdo te tam neposle, zaridis si to sama jako vetsinu veci ve zdravotnictvi. ![]()
@Gilmorka poslali ma z genetiky a bolo tam prosím vyšetriť imunologiu po opakovaných neúspechoch IVF.
Je v podstate jedno kto to napíše, ale doporučenie musíš mať.
Ja dostala doporuceni z Caru. Byla jsem jen 2 roky v Upmd a dostala Prednison. A Malickova nasla ze mam celou eobu v tele zanet. ORL OK, gynda tez. Jen zub se nelibi.
@Drbna777 píše:
Ja dostala doporuceni z Caru. Byla jsem jen 2 roky v Upmd a dostala Prednison. A Malickova nasla ze mam celou eobu v tele zanet. ORL OK, gynda tez. Jen zub se nelibi.
zrovna som na teba myslela ako pokračuješ ![]()