Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 aha…jsem to nějak nepochopila
tak ano, v tom případě zítra ![]()
Jsem zvědavá v kolik dneska usnu, zítra budu zase jak něčím praštěná ![]()
Presne tak. Ja uz cekam u telky na vevodkyni. Jde na jednotce. Mam ji rada, tak noc nejak zabiju a nastesti muzu spat zitra cely den ![]()
@Simi11 jaká vévodkyně? Nic takového v programu nevidím ![]()
Už nechodíš do práce?
@maraida píše:
@Simi11 jaká vévodkyně? Nic takového v programu nevidím
Už nechodíš do práce?
Od minuly ko mam nakazano jen lezet. Tak uvidim ve ctvrtek.
Jojo jednotka je to slovensky program pres kabelovku ![]()
@Simi11 aha,tak to my nemáme…tak si užij vévodkyni, já jdu zkusit usnout ![]()
@maraida píše:
@Simi11 aha,tak to my nemáme…tak si užij vévodkyni, já jdu zkusit usnout
Doufam ze spis. Je po vevodkyni a ja muzu vstavat a jit do prace ![]()
@Simi11 som rada, že si sa ukázala hodně som na teba myslela, ale bála som sa spytať.
@Simi11 tak tentokrát jsem asi tak do půl hoďky usnula
Ale zase o to dřív jsem ráno vstávala, teda vstávala jsem asi v 9,ale vzhůru jsem už tak od 7.
Tak to ty máš teď asi hlubokou půlnoc ![]()
@maraida píše:
@Simi11 tak tentokrát jsem asi tak do půl hoďky usnulaAle zase o to dřív jsem ráno vstávala, teda vstávala jsem asi v 9,ale vzhůru jsem už tak od 7.
Tak to ty máš teď asi hlubokou půlnoc
prdlajs mám, spala jsem od 2.30-5.30
uvidíme, ale asi to po obědě zalomim, s plným břichem taková jistota
![]()
@janvana promin promin, vše je zatím v pořádku, tak uvidíme ve čtvrtek už mám staženou prdel, kdyby šlo dovnitř vidět nějak denně, aby byl člověk v klidu
![]()
@Simi11 hmmm,taky dobrý ![]()
Já mám rekord v nejméně naspaných hodin pouze 2 ![]()
@Simi11 ja mám ešte doteraz stiahnutú prdku pred každou kontrolou a spím predtým presne ako ty.
@janvana píše:
@Simi11 ja mám ešte doteraz stiahnutú prdku pred každou kontrolou a spím predtým presne ako ty.
jenže my s maraidou nespíme vždycky v pondělí, protože si pícháme dexamed.je to mazec. hlavně jak mě malíčková ujistovala, že si holky stěžují na únavu a spánek. chichi a my dvě asi jediný, potom spát nemůžeme vůbec
![]()
janvani a jak jsi na tom ty? nemáš popisek, jsem mimo ![]()
@maraida píše:
@janvana zítra
Každý tvrdí, že špinenie je normálne pokial nie je krev. Presne si pametàm seba aký obrovský strach som mala při prvej krvinke čo som našla na vložke. Valila som na krv a už som zostala doma z práce doslova ma kolegyne vyhodili na dovolenku.