Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 aha takto to je. Podpis dávám sporadicky. Ešte 4tt a budem z najhoršieho vonku u APS je riziko do 20tt.
@Simi11 by jsme mohly pořádat nějaké pondělní párty ![]()
jj, to mi Dr. říkala taky, že jí budu proklínat, protože budu děsně unavená, ospalá, plačtivá…a já přesný opak! Asi jsou ty ostatní ženský divný bo co ![]()
@janvana píše:
@Simi11 aha takto to je. Podpis dávám sporadicky. Ešte 4tt a budem z najhoršieho vonku u APS je riziko do 20tt.
ježíši ty jsi 16 tt? toto utíká to snad není možný. je možný, že to utíká všem rychle, jen mně pomalu? ![]()
já mám kritickou dobu do 15 tt, pěkný nervy
takže už máš po screeningu? a víš co to bude? jak to probíhalo? @maraida přesně tak ![]()
Najskor som bola na krv, potom bol UTZ. Ten trval dlho Dr zkontroloval všetky orgány, ruky, nohy, zmeral dlžku a NT z toho sa potom vypočítal termín porodu a riziko vrodených vád.
Ahoj holky prosím proč jste si vybrali mudr malíčkovou a ne ústav pro péči o matku a dítě? jsem trochu zmatená kam chtít poslat
@janvana píše:
Najskor som bola na krv, potom bol UTZ. Ten trval dlho Dr zkontroloval všetky orgány, ruky, nohy, zmeral dlžku a NT z toho sa potom vypočítal termín porodu a riziko vrodených vád.
a je teda vše v pořádku? to je nádhera moc moc gratuluju, tenhle screening je muj obrovský cíl.
moc moc gratuluju
@Gilmorka píše:
Ahoj holky prosím proč jste si vybrali mudr malíčkovou a ne ústav pro péči o matku a dítě? jsem trochu zmatená kam chtít poslat
na podolskou imuno neslyším ty nejlepší věci. Madar léčí medrolem a není pružný, ani zdaleka nedělá všechny testy. Znám několik holek, kterých bylo nejdřív v podolí potom u malíčkový a je to prostě nebe a dudy. její přístup vědomosti, zájem, rychlost. takže jedině malíčková za mě. Spíš je otázka se k ní dostat, ale to už je na tobě ![]()
@Simi11 píše:
a je teda vše v pořádku? to je nádhera moc moc gratuluju, tenhle screening je muj obrovský cíl.![]()
moc moc gratuluju
však se ho za chvilinku dočkáš ![]()
mě to vychází podle těhotenské kalkulačky-krev na konec července začátek srpna a UTZ na konec srpna.
@maraida píše:
však se ho za chvilinku dočkáš
mě to vychází podle těhotenské kalkulačky-krev na konec července začátek srpna a UTZ na konec srpna.
no já jsem zvědavá na čtvrtek, pak budu plánovat dál. předpokládám, že by mě ve čtvrtek měl dát mým gyn, to bycbrala jako velký pokrok zbavit se caru ![]()
@Gilmorka píše:
Ja nie som z Prahy dostala som na vyber ešte do Brna, ale podľa referencii som si vybrala Karin a neľutujem. Je to anjel a po 5rokoch snaženia som po 7 IVF otehotnela.
@Simi11 píše:
a je teda vše v pořádku? to je nádhera moc moc gratuluju, tenhle screening je muj obrovský cíl.![]()
moc moc gratuluju
Dík a moc to prajem aj tebe
@janvana do brna? ke komu prosím - já myslela že tato kompletní se dělá jen praha a plzeň
@Gilmorka píše:
@janvana do brna? ke komu prosím - já myslela že tato kompletní se dělá jen praha a plzeň
a brno, reprofit machač
@Gilmorka píše:
Jaj to už neviem je to dva roky. Ale preto čo píšeš vyššie som nakoniec zvolila Prahu. Nejaké imuno mi robili aj v CAR po prvom IVF preto som předpokládala, že je to OK a ešte pár rokov sa trápila.
@Simi11 v Reprofitu si na imuno moc nehrají, nepovažují to tam za důležité. A uznávají tam jedině Malíčkovou.