Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 jémine,tak se šetři ![]()
Mě dnes napsal Dr. z CARu a prý jsem dnes 6+0,tudíž TP bych měla 4.3.
Dle MS mi to vychází dnes 5+3 a TP 8.3.
@Simi11 píše:
Nemůžu mít něco normálně ráno jsem měla ms bolesti a krvácela. hned jela do pronatalu, srdíčko je, ale je menší, odpovídá 6+1 a jsem 6+6, říkal, že to jsou desetiny milimetru a tím, že krvácím nechtěl tu sondu extra natáčet. ale myslím že mě spíš chtěl uchlácholit.
do příštího čtvrtka mám nakázáno jen ležet jen chodit na wc.![]()
![]()
![]()
takže se neraduju vůbec
Držím pěsti ať to zvládnete i když je to rizikové, opravdu, snad byde vše ok
@maraida píše:
@Simi11 jémine,tak se šetři
Mě dnes napsal Dr. z CARu a prý jsem dnes 6+0,tudíž TP bych měla 4.3.
Dle MS mi to vychází dnes 5+3 a TP 8.3.
No super
Prosím o radu… Když jste otěhotněly, jak k často si pak po pozitivním testu pícháte Dexamed? Dělala vám dr. Malíčková kontrolní imunologické odběry ihned po pozitivním HCG testu? A jak dlouho musíte pak ještě Dexamed píchat (do kterého tt.)?
Kontrola ihned po pozitivnim hcg. Podle vysledku naordinuje postup. Nelze brat jako bernou minci, co dle aktual vysledku predepisije jinym, nevime co mas za problem. U me kazdy tyden inj do 15 tt dokud neprevezme vyzivu ditete placenta. Pak se muze jit imunita bodnout. Dali buh.
Tak já na žádné kontrole po pozitivním těhotenském testu nebyla.Dr.mi řekla, že mám píchat minimálně do potvrzení srdeční akce, dál se uvidí. Musím jí napsat email, ale vzhledem k tomu, že má až do konce července dovolenou, tak ani neočekávám nějakou brzkou odpověď a prostě budu zatím píchat dál. Myslím, že zkazit tím nic nemůžu.
@Simi11 jak je?
@maraida píše:
Tak já na žádné kontrole po pozitivním těhotenském testu nebyla.Dr.mi řekla, že mám píchat minimálně do potvrzení srdeční akce, dál se uvidí. Musím jí napsat email, ale vzhledem k tomu, že má až do konce července dovolenou, tak ani neočekávám nějakou brzkou odpověď a prostě budu zatím píchat dál. Myslím, že zkazit tím nic nemůžu.
@Simi11 jak je?
Ahoj, ja uz jdu v pondeli k mal. Na inj i krev, teda pokud ctvrtecni kontrola bufe nejaka uchazejici. Uz nespinim, ale jsem tak nadopovana praskama a injekci na zastaveni krvaceni, ze je otazkou, co se uvnitr deje.
Ty uz ividis srdicko zitra vid? dnesek nepocitam. Jak ti je?
@Simi11 a ona tam v pondělí bude???
Ne ne, zítra ne, na UTZ jdu až ve středu. Hrozně se těším a obávám zároveň.
Já taky špinila, ale jen 1 den, v pátek. Tak snad to bude OK. Myslím, že to bylo tím, že jsem to přehnala ve čtvrtek s prací. Odpoledne mě začaly bolet záda a břicho a večer na papíře růžová krev
Ráno byla růžová celá vložka. Chtěla jsem si dojet na gyndu, ale nejsou tam, mají dovolenou, budou právě prý až v tu středu. Takže jsem zrušila páteční program a pěkně ležela a nic nedělala a ono to samo přešlo.
@maraida píše:
@Simi11 a ona tam v pondělí bude???
Ne ne, zítra ne, na UTZ jdu až ve středu. Hrozně se těším a obávám zároveň.
Já taky špinila, ale jen 1 den, v pátek. Tak snad to bude OK. Myslím, že to bylo tím, že jsem to přehnala ve čtvrtek s prací. Odpoledne mě začaly bolet záda a břicho a večer na papíře růžová krevRáno byla růžová celá vložka. Chtěla jsem si dojet na gyndu, ale nejsou tam, mají dovolenou, budou právě prý až v tu středu. Takže jsem zrušila páteční program a pěkně ležela a nic nedělala a ono to samo přešlo.
To urco jen ptaskla cevka. Telo si samo rekne. Jojo v pondeli tam mal. Je. Jo a ja psala, ze dnesek uz nepocitam. Takze jakoby bylo utery:-)