Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
9.7.14 13:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.7.14 14:27

Děkuju holky moc :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
9.7.14 21:06

@Simi11 jémine,tak se šetři :hug:
Mě dnes napsal Dr. z CARu a prý jsem dnes 6+0,tudíž TP bych měla 4.3.
Dle MS mi to vychází dnes 5+3 a TP 8.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.7.14 21:11
@Simi11 píše:
Nemůžu mít něco normálně ráno jsem měla ms bolesti a krvácela. hned jela do pronatalu, srdíčko je, ale je menší, odpovídá 6+1 a jsem 6+6, říkal, že to jsou desetiny milimetru a tím, že krvácím nechtěl tu sondu extra natáčet. ale myslím že mě spíš chtěl uchlácholit.
do příštího čtvrtka mám nakázáno jen ležet jen chodit na wc. :zed: :zed: :zed: :zed: takže se neraduju vůbec

Držím pěsti ať to zvládnete i když je to rizikové, opravdu, snad byde vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.7.14 21:11
@maraida píše:
@Simi11 jémine,tak se šetři :hug:
Mě dnes napsal Dr. z CARu a prý jsem dnes 6+0,tudíž TP bych měla 4.3.
Dle MS mi to vychází dnes 5+3 a TP 8.3.

No super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
9.7.14 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
9.7.14 21:46

@Simi11 zlato aj ja sa pripájam k držaniu palcov :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
9.7.14 21:46

@maraida paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.7.14 21:55
@janvana píše:
@maraida paráda :potlesk:

Jakpak ti je mamino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.14 22:09

Dexamed

Prosím o radu… Když jste otěhotněly, jak k často si pak po pozitivním testu pícháte Dexamed? Dělala vám dr. Malíčková kontrolní imunologické odběry ihned po pozitivním HCG testu? A jak dlouho musíte pak ještě Dexamed píchat (do kterého tt.)?

• Citovat
  • Upravit
7257
14.7.14 22:30

Kontrola ihned po pozitivnim hcg. Podle vysledku naordinuje postup. Nelze brat jako bernou minci, co dle aktual vysledku predepisije jinym, nevime co mas za problem. U me kazdy tyden inj do 15 tt dokud neprevezme vyzivu ditete placenta. Pak se muze jit imunita bodnout. Dali buh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.7.14 23:03

Tak já na žádné kontrole po pozitivním těhotenském testu nebyla.Dr.mi řekla, že mám píchat minimálně do potvrzení srdeční akce, dál se uvidí. Musím jí napsat email, ale vzhledem k tomu, že má až do konce července dovolenou, tak ani neočekávám nějakou brzkou odpověď a prostě budu zatím píchat dál. Myslím, že zkazit tím nic nemůžu.
@Simi11 jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.7.14 23:06
@maraida píše:
Tak já na žádné kontrole po pozitivním těhotenském testu nebyla.Dr.mi řekla, že mám píchat minimálně do potvrzení srdeční akce, dál se uvidí. Musím jí napsat email, ale vzhledem k tomu, že má až do konce července dovolenou, tak ani neočekávám nějakou brzkou odpověď a prostě budu zatím píchat dál. Myslím, že zkazit tím nic nemůžu.
@Simi11 jak je?

Ahoj, ja uz jdu v pondeli k mal. Na inj i krev, teda pokud ctvrtecni kontrola bufe nejaka uchazejici. Uz nespinim, ale jsem tak nadopovana praskama a injekci na zastaveni krvaceni, ze je otazkou, co se uvnitr deje.
Ty uz ividis srdicko zitra vid? dnesek nepocitam. Jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.7.14 23:14

@Simi11 a ona tam v pondělí bude???
Ne ne, zítra ne, na UTZ jdu až ve středu. Hrozně se těším a obávám zároveň.
Já taky špinila, ale jen 1 den, v pátek. Tak snad to bude OK. Myslím, že to bylo tím, že jsem to přehnala ve čtvrtek s prací. Odpoledne mě začaly bolet záda a břicho a večer na papíře růžová krev 8o Ráno byla růžová celá vložka. Chtěla jsem si dojet na gyndu, ale nejsou tam, mají dovolenou, budou právě prý až v tu středu. Takže jsem zrušila páteční program a pěkně ležela a nic nedělala a ono to samo přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.7.14 23:25
@maraida píše:
@Simi11 a ona tam v pondělí bude???
Ne ne, zítra ne, na UTZ jdu až ve středu. Hrozně se těším a obávám zároveň.
Já taky špinila, ale jen 1 den, v pátek. Tak snad to bude OK. Myslím, že to bylo tím, že jsem to přehnala ve čtvrtek s prací. Odpoledne mě začaly bolet záda a břicho a večer na papíře růžová krev 8o Ráno byla růžová celá vložka. Chtěla jsem si dojet na gyndu, ale nejsou tam, mají dovolenou, budou právě prý až v tu středu. Takže jsem zrušila páteční program a pěkně ležela a nic nedělala a ono to samo přešlo.

To urco jen ptaskla cevka. Telo si samo rekne. Jojo v pondeli tam mal. Je. Jo a ja psala, ze dnesek uz nepocitam. Takze jakoby bylo utery:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí