Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 uf…to mi teda spadl kámen ze srdce!!! ![]()
Já byla celý min. týden na dovolené na Mácháči, vrátila jsem se včera.
@Simi11 píše:
Ahoj, kde ses tyden toulala?
No snad dobry…dnes hcg 41162,5 ve ctvrtek 16511, takxe roste. Predpoklafam kdyby byl pruser neroste.
Jdu spat, miluju bourky a lijak a zrovna jedna zacala:-):-):-)
No super nádherně roste mám radost!!!" supééérrr
@maraida píše:
@milas mě je celkem fajn, zatím jsem problila jen celou sobotuNa krvi jsem už nebyla a už ani nepůjdu. Jen jsem si udělala ve čtvrtek ještě test a čárka je už krásně růžová. Příští středu jdu na UTZ.
No super budu držet pěstičky ať je vše jak má být
@milas já nikdy nic podobného nevyzkoušela, já ny tyhle věci moc nejsem…ale proč by to nemělo fungovat
rozhodně tím nic neztratíš ![]()
@Simi11 ty jako spíš jo
ty jsi dnes nepíchala Dexamed nebo co ![]()
Já tu budu čumět zase bůh ví do kdy ![]()
Kdy jdeš vlastně na UTZ?
@maraida píše:
@milas já nikdy nic podobného nevyzkoušela, já ny tyhle věci moc nejsem…ale proč by to nemělo fungovatrozhodně tím nic neztratíš
Zatím jen 1500 kč
@maraida píše:
@Simi11 ty jako spíš joty jsi dnes nepíchala Dexamed nebo co
Já tu budu čumět zase bůh ví do kdy
Kdy jdeš vlastně na UTZ?
Taky jsem se divila, usnula jsem krasne ale od 3 jsem vzhuru:-(
ja mam utz zitra 12,00:-)
@milas píše:
Jinak hlásím. jsem po akupunktuře, baňkování e mám hafo bylinek, čajíčků a hemopatik tak uvidím co to udělá?
Parada, ja myslim, ze jakakoli invedtice, i kdyby to melo byt jen do psychiky, je spravny krok.
Co vubec s partnerem uz je to ok? mam dojem, ze jste meli krizovku, tak jestli jste ji zazehnali ![]()
jeste toho trochu ![]()
@Simi11 píše:
Taky jsem se divila, usnula jsem krasne ale od 3 jsem vzhuru:-(
ja mam utz zitra 12,00:-)
Držím pěsti ba dnešní utz
@Simi11 píše:
Parada, ja myslim, ze jakakoli invedtice, i kdyby to melo byt jen do psychiky, je spravny krok.
Co vubec s partnerem uz je to ok? mam dojem, ze jste meli krizovku, tak jestli jste ji zazehnali
jeste toho trochu
Jooo už joo už víc jak měsíc je doma klid manžel seká latinu, je pečlivý, starostluvý, hodný, miký, všímavý zase je to on no.
@milas píše:
Jooo už joo už víc jak měsíc je doma klid manžel seká latinu, je pečlivý, starostluvý, hodný, miký, všímavý zase je to on no.
@Simi11 tak já naopak zase usnula až ve 3
Ještě, že je Vikina spavé dítě a nechá mě vyspat, jinak bych byla hotová. ![]()
tak budu zítra držet
,ale to ještě asi nebude
viď?