Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
28.6.14 20:47

@milas ten mám taky. Beru ho před snídaní na lačno i s Letroxem na štítku a po jídle si dávám Metypred a Pentomer. Ale dneska mi bylo obvzlášť slabo. Tak jsem si říkala, že by byo lepší to brát na noc když jdu pak spát. Malíčkový napsat nemůžu když má dovolenou. Tak se ptám tady jestli jste to některá měla podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.6.14 21:21
@Danny001 píše:
@milas ten mám taky. Beru ho před snídaní na lačno i s Letroxem na štítku a po jídle si dávám Metypred a Pentomer. Ale dneska mi bylo obvzlášť slabo. Tak jsem si říkala, že by byo lepší to brát na noc když jdu pak spát. Malíčkový napsat nemůžu když má dovolenou. Tak se ptám tady jestli jste to některá měla podobně ;)

Jo klidně to změň neboť pak mi to na tecept psala na večer buť v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.6.14 11:48

Ahoj, prosim vas, nevite nektera kolikateho bude pani doktrorka Malickova v ordinaci po dovolene…? Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.6.14 11:53

@veru1107
Ma dovolenou 3 tydny…
bude tam jen v po 21.7. a pak az od 29.7 asi uz zase normalne po-st :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.6.14 12:02

@Papia moc dekuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.6.14 12:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
30.6.14 12:55

@Danny001 Já beru na lačno Loseprazol, po snídani pak Metypred, Pentomer a Caltrate. A občas mi je teda :poblion::nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.6.14 13:05
@veru1107 píše:
Ahoj, prosim vas, nevite nektera kolikateho bude pani doktrorka Malickova v ordinaci po dovolene…? Moc dekuji

Od 29.7 to jdu za ni na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.6.14 13:09
@Tinakaterina píše:
@Danny001 Já beru na lačno Loseprazol, po snídani pak Metypred, Pentomer a Caltrate. A občas mi je teda :poblion:. :nevim:

Jo mě bylo vždy šoufl když jsem ty léky brala později po obědě nebo večer a to mi bylo šíleně zle..
Jo a tehdy jsem vypila hafo pořádné koly ve velkém s tímhle kolísá cukr v těle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
30.6.14 13:15

@Tinakaterina tak to bereme stejný léky kromě toho Celtrate. To já nemám. V sobotu mi bylo po tom Pentomeru právě šíleně. hrozně jsem se motala. V neděli ještě nic moc a dneska dobrý. Tak asi zálěží jak kdy. :)
@milas Tak možná je to jak píšeš, že kolísá cukr v těle. Te%Ď jsem pár sní neměla nic sladkého, tak možná i proto to bylo. Snažila jsme se jíst trochu zdravě abych nenabírala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
30.6.14 13:38

Hormony a podobně se mají brát dopoledne. Zkuste to třeba něčím malým zajíst. třeba 5 kousnutí do suchého chleba, rohlík či něco jíného / nejlépe bez promazaní a podobně /. Toto se osvědčilo. Nebo to jíst uprostřed snídaně. Někdy záleží i na tom čím to zapíjíte. Voda, či černý čaj. Hlavně né ovocný čaj, koly a podobně.
No Mi jsme nakonec byi ještě u Ulčové galové a říkala, že se diví, že manžel nemá dodělané vyšetření tak uvidíme co a jak dál dle výsledků. No a hlavně bereme nyní jiné bylinky z číny. Uvidíme jaké budou výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.6.14 13:58
@Danny001 píše:
@Tinakaterina tak to bereme stejný léky kromě toho Celtrate. To já nemám. V sobotu mi bylo po tom Pentomeru právě šíleně. hrozně jsem se motala. V neděli ještě nic moc a dneska dobrý. Tak asi zálěží jak kdy. :)
@milas Tak možná je to jak píšeš, že kolísá cukr v těle. Te%Ď jsem pár sní neměla nic sladkého, tak možná i proto to bylo. Snažila jsme se jíst trochu zdravě abych nenabírala. :lol:

Nenabereš po kortikoidech ale já taky nenabrala a to jsem žrala sladké a pila kolu a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.6.14 14:39

@milas moc dekuju za info a toho 21.7 je tam teda taky jak psala Papia? Nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
30.6.14 14:54
@veru1107 píše:
@milas moc dekuju za info a toho 21.7 je tam teda taky jak psala Papia? Nevis?

Já som si s ňou pisala a vravela, že sa vrátí z dovči 21.7 ale či aj ordinuje to neviem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
30.6.14 14:57

@Danny001 tak to ťa obdivujem dieta u kortikoidov to by som nedala mne fakt chutilo až neprimerane a podla toho som aj vyzerala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí