Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas ten mám taky. Beru ho před snídaní na lačno i s Letroxem na štítku a po jídle si dávám Metypred a Pentomer. Ale dneska mi bylo obvzlášť slabo. Tak jsem si říkala, že by byo lepší to brát na noc když jdu pak spát. Malíčkový napsat nemůžu když má dovolenou. Tak se ptám tady jestli jste to některá měla podobně ![]()
@Danny001 píše:
@milas ten mám taky. Beru ho před snídaní na lačno i s Letroxem na štítku a po jídle si dávám Metypred a Pentomer. Ale dneska mi bylo obvzlášť slabo. Tak jsem si říkala, že by byo lepší to brát na noc když jdu pak spát. Malíčkový napsat nemůžu když má dovolenou. Tak se ptám tady jestli jste to některá měla podobně
Jo klidně to změň neboť pak mi to na tecept psala na večer buť v klidu
Ahoj, prosim vas, nevite nektera kolikateho bude pani doktrorka Malickova v ordinaci po dovolene…? Moc dekuji
@veru1107
Ma dovolenou 3 tydny…
bude tam jen v po 21.7. a pak az od 29.7 asi uz zase normalne po-st ![]()
@Danny001 Já beru na lačno Loseprazol, po snídani pak Metypred, Pentomer a Caltrate. A občas mi je teda
. ![]()
@veru1107 píše:
Ahoj, prosim vas, nevite nektera kolikateho bude pani doktrorka Malickova v ordinaci po dovolene…? Moc dekuji
Od 29.7 to jdu za ni na kontrolu
@Tinakaterina píše:
@Danny001 Já beru na lačno Loseprazol, po snídani pak Metypred, Pentomer a Caltrate. A občas mi je teda.
Jo mě bylo vždy šoufl když jsem ty léky brala později po obědě nebo večer a to mi bylo šíleně zle..
Jo a tehdy jsem vypila hafo pořádné koly ve velkém s tímhle kolísá cukr v těle
@Tinakaterina tak to bereme stejný léky kromě toho Celtrate. To já nemám. V sobotu mi bylo po tom Pentomeru právě šíleně. hrozně jsem se motala. V neděli ještě nic moc a dneska dobrý. Tak asi zálěží jak kdy. ![]()
@milas Tak možná je to jak píšeš, že kolísá cukr v těle. Te%Ď jsem pár sní neměla nic sladkého, tak možná i proto to bylo. Snažila jsme se jíst trochu zdravě abych nenabírala. ![]()
Hormony a podobně se mají brát dopoledne. Zkuste to třeba něčím malým zajíst. třeba 5 kousnutí do suchého chleba, rohlík či něco jíného / nejlépe bez promazaní a podobně /. Toto se osvědčilo. Nebo to jíst uprostřed snídaně. Někdy záleží i na tom čím to zapíjíte. Voda, či černý čaj. Hlavně né ovocný čaj, koly a podobně.
No Mi jsme nakonec byi ještě u Ulčové galové a říkala, že se diví, že manžel nemá dodělané vyšetření tak uvidíme co a jak dál dle výsledků. No a hlavně bereme nyní jiné bylinky z číny. Uvidíme jaké budou výsledky.
@Danny001 píše:
@Tinakaterina tak to bereme stejný léky kromě toho Celtrate. To já nemám. V sobotu mi bylo po tom Pentomeru právě šíleně. hrozně jsem se motala. V neděli ještě nic moc a dneska dobrý. Tak asi zálěží jak kdy.
@milas Tak možná je to jak píšeš, že kolísá cukr v těle. Te%Ď jsem pár sní neměla nic sladkého, tak možná i proto to bylo. Snažila jsme se jíst trochu zdravě abych nenabírala.
Nenabereš po kortikoidech ale já taky nenabrala a to jsem žrala sladké a pila kolu a v poho
@milas moc dekuju za info a toho 21.7 je tam teda taky jak psala Papia? Nevis?
@veru1107 píše:
@milas moc dekuju za info a toho 21.7 je tam teda taky jak psala Papia? Nevis?
Já som si s ňou pisala a vravela, že sa vrátí z dovči 21.7 ale či aj ordinuje to neviem
@Danny001 tak to ťa obdivujem dieta u kortikoidov to by som nedala mne fakt chutilo až neprimerane a podla toho som aj vyzerala