Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas píše:
No no není zač
Ale je a co ty? dostala jsi to tedy s velkou slavou sama vid? cemu to prisuzujes? tem bylinkam?
@Simi11 píše:
Ale je a co ty? dostala jsi to tedy s velkou slavou sama vid? cemu to prisuzujes? tem bylinkam?
Bylinky ještě nebaštím minimalně dvě věci z toho se Musím poradit s Maličkovou co mi na to řekne neboť myslím že by mi tohle zase zvýšilo TNF alfu je to na podporu imunity a protinádorově a podobně toho se bojím.
Jen beru něco na štítku i když ji mám v poho a to jen od úplňku k novoluní a Jirka ni koupí macu v prášku musím ji jíst na gramy a pak se uvidí až po poradě s Malíčkovou
@Simi11 píše:
Jo dorazila a konečně i dokonce vyšla sama sliznice ta ni tsk vyšla jen parkrat za život nečistila jsem se pořádně. 4 Dny silného krvácení a pak jak utne, ukázková ms.
@milas píše:
Jo dorazila a konečně i dokonce vyšla sama sliznice ta ni tsk vyšla jen parkrat za život nečistila jsem se pořádně. 4 Dny silného krvácení a pak jak utne, ukázková ms.
No tak parada, uzasny. ![]()
@milas píše:
Holky já prý hluchnu mám to černé na bílém
hele ale to já taky, fakt hůř slyším, ale hlavně oči jak se mi zhoršily za poslední 2 roky. ![]()
@Simi11 píše:
hele ale to já taky, fakt hůř slyším, ale hlavně oči jak se mi zhoršily za poslední 2 roky.
no já mám pravé ucho ztrátu 32,5%
@milas píše:
no já mám pravé ucho ztrátu 32,5%
to je dost, a řešení? nějaká operace?
@Papia psala jsi, že imununoglobulíny a gamaglobulíny jsou stejné. Jen jsem na to reagovala