Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas a jak už jsi dlouho doma? Já myslela, že je sbíráš a něco z toho vyrábíš. A na co je bereš? Tak to máš dobrý, že se Ti blíží takový dobrý vyhlídky, já jsem moc zvědavá co se dozvím v pondělí, protože by smlouva měla snad být jinak než jsme se domluvili:(
@Polyxena1 píše:
@milas a jak už jsi dlouho doma? Já myslela, že je sbíráš a něco z toho vyrábíš. A na co je bereš? Tak to máš dobrý, že se Ti blíží takový dobrý vyhlídky, já jsem moc zvědavá co se dozvím v pondělí, protože by smlouva měla snad být jinak než jsme se domluvili:(
No už 4,5 let s titulem tě nikde tady nezaměstnaj, ani za prodavačku neee.
Jinak ty bylinky skonzultuji s malíčkovou a je to na uptavení cyklu bez léků, proti padání vlasů a taky něco na moje žíly,,ám dost žilní systém na pip, křečáky a velké a skoto žádné žíly na rukou praskají jefná radost měla jsem při ohss vždy napíchnutou centrální žílu chiturgicky
@Polyxena1 píše:
@milas jo jdu:-)
Ty kdeš na kontrolní tesry nebo poprvé k Malíčkové?
Holky, tak jsem byla u Malíčkové, je odpočatá, pro změnu má dovolenou o 4.8. Procházková, tak ji tam drnčí vedle telefony.
Mám nabranou krev a ještě mi napsala vápník a listovku.
Jsem zvědavá na výsledky, ale do 15 tt mi chce dexamed nechat. prý se ho nemám bát, a to já se nebojím
![]()
@Simi11 píše:
Holky, tak jsem byla u Malíčkové, je odpočatá, pro změnu má dovolenou o 4.8. Procházková, tak ji tam drnčí vedle telefony.
Mám nabranou krev a ještě mi napsala vápník a listovku.
Jsem zvědavá na výsledky, ale do 15 tt mi chce dexamed nechat. prý se ho nemám bát, a to já se nebojím![]()
![]()
No super nádhera… jen tak dál
@Simi11 Tak to je skvělí.
![]()
Dneska jsem jí zrovna ráno psala mejl a teď budu čekat na výsledky.
@Danny001 píše:
@Simi11 Tak to je skvělí.![]()
![]()
Dneska jsem jí zrovna ráno psala mejl a teď budu čekat na výsledky.
Jee to budou brzo
@milas hlavně ať už ta Alfa klesne. Beru Metypred už od března a v květnu to skoro nekleslo. Tak mi přidala ten Pentomer. A ty se výsledky krve dozvíš kdy?
@Danny001 píše:
@milas hlavně ať už ta Alfa klesne. Beru Metypred už od března a v květnu to skoro nekleslo. Tak mi přidala ten Pentomer. A ty se výsledky krve dozvíš kdy?
no držím palce, dej vědět jakmile napíše. jsem zvědavá, já mám výsledky zítra kolem 15 hodiny.
@Danny001 píše:
@Simi11 určo písnu. A ty taky dej vědět.
určitě, jsem zvědavá, ale říkala, že hlavní je srdeční akce, pak že by imunita zasáhnout neměla
@Danny001 píše:
Toť otázka já tam za týden jedu na konzultaci a na odběr a nevím kdy budou výslefky
@Simi11 píše:
určitě, jsem zvědavá, ale říkala, že hlavní je srdeční akce, pak že by imunita zasáhnout neměla
No super