Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 píše:
@Simi11 hotovo![]()
![]()
Pak dám vědět co odepsala. Mě by tohle ani nenapadlo. Fakt díky.
nejdřív jsem přemýšlela že ti to nenapíšu, že je to blbost, ale je dobře, že to budeš mít od ní schválené. třeba to povolí, v tu chvíli bych ji věřila. jojo dej prosím vědět.
![]()
@Danny001 píše:
@milas a ty máš ještě nějaký pokud na pojišťovnu?
Nee žádný, nic nula, jen mražáčka u ledu
@milas tak mražáček je super.
Tak pokud bude imunologie v pořádku nezkusíš KET?
My teď právě už budeme mít IVF jako samoplátci. Takže to bude poslední pokus. Na další už nedáme finance dohromady a jedině pak ještě minimálka. ![]()
@Danny001 píše:
@milas tak mražáček je super.Tak pokud bude imunologie v pořádku nezkusíš KET?
My teď právě už budeme mít IVF jako samoplátci. Takže to bude poslední pokus. Na další už nedáme finance dohromady a jedině pak ještě minimálka.
já už ivf nrmůžu podstoupit další ohss mě může zabít.
Jinak to je jen podlední naděje skusíme to chvíli adi na přírodě a počkáme až něco oddělám v nové práci a pak binak půjdeme pro zmrzlinku
@milas tak to by pak byla dobrá ta minimálka kde by OHSS něměl hrozit. Kdyby se to povedlo přirozeně, tak by to samozřejmě bylo nejleší. A to ucho se ti dělá z čeho? To je taky hrozný ![]()
@maraida ještě mi radí IVF dokud mám dost ssvých vajíček. Nechala jsem si teď ale udělat hormonální profil abych věděla jak to mám aktuálně a podle toho se rozhodnu. Máme v CAR konzultaci 12.8. Navíc jsme na 2 IVF jezdili do Brna a už tu dálku nezvládáme. Je to šílený finančně i časově. Na všechno jsme si museli brát dovolenou a hlavně musel jezdit i přítel, protože já neřídím. A na minimálky je nejlepší Reprofit, tak bych chtěla tam, ale… Do Prahy si zajedu na krev a UTZ bez problémů sama na otočku.
@Danny001 Od 5.6. jsem začala. Mám spatně nejen TN alfu, ale i jiný hodnoty.
@Danny001 píše:
@milas tak to by pak byla dobrá ta minimálka kde by OHSS něměl hrozit. Kdyby se to povedlo přirozeně, tak by to samozřejmě bylo nejleší. A to ucho se ti dělá z čeho? To je taky hrozný
To ucho netuším zíyra mě čekají testy elektroimpulzy na ucho a za měsíc mahnetická rezonance.
Minimalku jsem. měla teď vše ok 20 vakíček z toho 15 vajíček zralých, 14 oplodněných a k. mražáčku nám zustal jen jeden A 2 do bříška, a jak se mimisci zakoysli nastal velký ohss 17 litrů tekutiny jsem měla v sobě
@milas cože???S minimálkou 20 vajec
Já měla 1…Jak jsi stimulovala?
Jo a teď možná i proklepnem chlapa spermie a takycasi androloga
@maraida Chci zkusit Cube. Mají tam balíček IVF za 35 tis. + léky. Je mi 39
A AMH jsem měla před 9 měsíci 1,80.
@milas To je šílený. Tolik vajíček u minimálky
Každopádně ti moc držím palce, aby to všechno dopadlo dobře.