Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 píše:
@Simi11 jéé to jsi pochopila jinak. Napsala jsem to blbě. Já nemyslela, že se objednám k Malíčkový, ale do CAR na tu hysteroskopiiPíšu rychleji než přemýšlím
Ahaaaaa
![]()
@Simi11 píše:
panebože, jedna holčina vstává ve 4 ráno, aby byla na 10 u malíčkový. holky jste borci, takovýhle dálky jezdit, ale nedá se nic dělat.netuším jak je to se žádankama, spíš to třeba potom procházková obepisuje co potřebuje. normálně se objednej a je to, vždyt ty k ní chodíš, tak to neřeš.
Já taky vstávám ve 4 abych byla u Malíčkový na 10.45, v 5.22 jedem vlakem před 10,jsme v Praze přesně tak bufu vstávat příští úterý
@milas píše:
Já taky vstávám ve 4 abych byla u Malíčkový na 10.45, v 5.22 jedem vlakem před 10,jsme v Praze přesně tak bufu vstávat příští úterý
@Simi11 Jo jo. Taky už vstávám a vyrazím směr Praha na kontrolní odběry. Bohužel bydlím tak, že to mám k Maličkové i do CAR daleko. Nedá se nic dělat, ale je to náročný. Co pořád říkat v práci a sehnat hlídání pro syna.
@Tinakaterina píše:
@Simi11 Jo jo. Taky už vstávám a vyrazím směr Praha na kontrolní odběry. Bohužel bydlím tak, že to mám k Maličkové i do CAR daleko. Nedá se nic dělat, ale je to náročný. Co pořád říkat v práci a sehnat hlídání pro syna.
Obdivuju vas, ale aspon se da venku dychat. Dnes je dobre. Drzim palce ![]()
Kočky držím všem u malíčkové palce. a dejte vědět výseldky. já je dneska taky budu mít. jupííí ![]()
a zítra utz, tak zase uvidím nájemníka. Doufám, že je mu dobře
![]()
@Danny001 jj,na diskuzi Cube taky občas ještě chodím. A Janici znám i z Koníka.
Jinak mě ještě Malíčková neodepsala ![]()
@maraida píše:
@Danny001 jj,na diskuzi Cube taky občas ještě chodím. A Janici znám i z Koníka.
Jinak mě ještě Malíčková neodepsala
a co jsi ji psala vlastně?
@Simi11 jestli za ZT nemohla ta moje Alfa i když jsem píchala Dexamed a jestli bych si mohla dojít na krev, abych viděla na jaké hodnotě je.
@maraida píše:
@Simi11 jestli za ZT nemohla ta moje Alfa i když jsem píchala Dexamed a jestli bych si mohla dojít na krev, abych viděla na jaké hodnotě je.
aha:-( asi už spala. tak bych čekala, že dneska večer napíše, nebo ji cinkni do laborky po 13 hodině
Huraaaaaa
odpověd primářky
![]()
Dobrý den, NK 17,3% (Váš rekord), Hitler 2,1% (překrásné), TNFa 32,9%
(nádhera). Vyšší IL2 je v graviditě přínosný (má embryoprotektivní
efekt). Vyšší imunoregulační index (IRI) = člověk má více pomocných a
méně zabíječských lymfocytů, tj. stav v graviditě velmi žádoucí.
Jinými slovy - vše OK.
KM