Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 určitě vám řeknou, že si můžete odejít kamkoli podle potřeby…my jsme si odskočili dolu do kantýny na výbornej oběd, ale o to dýl jsme tam pak byli.
Brát se přeci nemusíte. Nemusíte být manželé. Možná to dělá lepší dojem, ale podmínka to není…ale proč né v září, to bejvá nádherně…a započnete tak novou etapu…manželství a adopci
@Izzz píše:
@Danny001 určitě vám řeknou, že si můžete odejít kamkoli podle potřeby…my jsme si odskočili dolu do kantýny na výbornej oběd, ale o to dýl jsme tam pak byli.
Brát se přeci nemusíte. Nemusíte být manželé. Možná to dělá lepší dojem, ale podmínka to není…ale proč né v září, to bejvá nádherně…a započnete tak novou etapu…manželství a adopci
Je to super že už máte klučíka…
@Izzz zatám jsem žadatelka já, ale prý je lepší žádat jako pár. Je pak větší šance a i z právního hlediska je to lepší. V září by ta svatba určitě nebyla už takhle toho bude hodně.
@Danny001 píše:
@Izzz zatám jsem žadatelka já, ale prý je lepší žádat jako pár. Je pak větší šance a i z právního hlediska je to lepší. V září by ta svatba určitě nebyla už takhle toho bude hodně.
to jde žádat jako samostatně o adopci?
@milas jj. Zažádala jsem já, ale přítel je posuzovaná osoba. Takže se mnou absolvuje veškeré vyšetření a pohovory. Ale kdyby se se mnou něco stalo tak nemá k dítěti právní vztah a přišel by o něj a nebo kdyby mě opustil tak by nemusel platit alimenty. Tak proto je lepší být manželi.
@Danny001 píše:
@milas jj. Zažádala jsem já, ale přítel je posuzovaná osoba. Takže se mnou absolvuje veškeré vyšetření a pohovory. Ale kdyby se se mnou něco stalo tak nemá k dítěti právní vztah a přišel by o něj a nebo kdyby mě opustil tak by nemusel platit alimenty. Tak proto je lepší být manželi.
To je fakt, tak my manžele jsme
@Danny001 já jsem taková, že bych šla na radnici v pátek dopoledne se svědkama ![]()
@Izzz Jelikož to oba už máme jednou za sebou, tak to chceme jenom se svědkama. Ale nechci to rozhodně na radnici. Tam už jsem totiž jednou byla
Líbilo by se mi to někde v přírodě
Budeme to řešit až nám řeknou nějaký časový limit
Teď mě čeká asi hysteroskopie a ještě IVF.
@Danny001 co to ctu premyslis o adopci?
@Izzz popravde by me take zajimalo jak a kde o ni zazadat? Koukam, ze vy mate chlapecka? Kolik mu bylo kdyz kvam prisel jestli se muzu zeptat?
Jinak my mame od vcera za sebou konecme testy u Malickove, tak jsem moc zvedava na vysledky!!:)
Já nevim, co v tom metříku je napsáno špatně, když si všichni myslí, že ho máme. Je tam napsáno, že včera nám volali…a teprve v pondělí se jedeme seznámit se spisem o něm…nemáme ho doma. A ještě to chvilku potrvá.
@Danny001 časový limit? hahaha, vidíš to u nás…ze dvou let je měsíc
@Vrk chlapečkovi je 8 měsíců. Žádá se na sociálce vašeho města…je to zdlouhavý a náročný - potvrzení od doktorů, zaměstnavatele, návštěva u vás doma, psychotesty, přípravka a pak možná schválení a čekání na mimino…každopádně žádostí hodně přibylo
@Danny001 píše:
@Izzz Jelikož to oba už máme jednou za sebou, tak to chceme jenom se svědkama. Ale nechci to rozhodně na radnici. Tam už jsem totiž jednou bylaLíbilo by se mi to někde v přírodě
Budeme to řešit až nám řeknou nějaký časový limit
Teď mě čeká asi hysteroskopie a ještě IVF.
no chlap byl poprvé na radnici a podruhé v kostele se mnou a já chtěla svatbu tam kde měli svatbu rodiče i prarodiče…
@milas a jak pokracujete vy? Setkaly jsme se myslim na diskuzu reprofitu
@Vrk píše:
@milas a jak pokracujete vy? Setkaly jsme se myslim na diskuzu reprofitu
Zatím nijak, jj setkali jsme se už víckrát, v úterý mě čeká ko. u Malíčkové a pak nevím co bude, ještě se mi nechce do ketu