Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
23.7.14 13:17

@Danny001 určitě vám řeknou, že si můžete odejít kamkoli podle potřeby…my jsme si odskočili dolu do kantýny na výbornej oběd, ale o to dýl jsme tam pak byli.
Brát se přeci nemusíte. Nemusíte být manželé. Možná to dělá lepší dojem, ale podmínka to není…ale proč né v září, to bejvá nádherně…a započnete tak novou etapu…manželství a adopci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.7.14 14:03
@Izzz píše:
@Danny001 určitě vám řeknou, že si můžete odejít kamkoli podle potřeby…my jsme si odskočili dolu do kantýny na výbornej oběd, ale o to dýl jsme tam pak byli.
Brát se přeci nemusíte. Nemusíte být manželé. Možná to dělá lepší dojem, ale podmínka to není…ale proč né v září, to bejvá nádherně…a započnete tak novou etapu…manželství a adopci

Je to super že už máte klučíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.7.14 14:27

@Izzz zatám jsem žadatelka já, ale prý je lepší žádat jako pár. Je pak větší šance a i z právního hlediska je to lepší. V září by ta svatba určitě nebyla už takhle toho bude hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.7.14 14:34
@Danny001 píše:
@Izzz zatám jsem žadatelka já, ale prý je lepší žádat jako pár. Je pak větší šance a i z právního hlediska je to lepší. V září by ta svatba určitě nebyla už takhle toho bude hodně.

to jde žádat jako samostatně o adopci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.7.14 14:38

@milas jj. Zažádala jsem já, ale přítel je posuzovaná osoba. Takže se mnou absolvuje veškeré vyšetření a pohovory. Ale kdyby se se mnou něco stalo tak nemá k dítěti právní vztah a přišel by o něj a nebo kdyby mě opustil tak by nemusel platit alimenty. Tak proto je lepší být manželi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.7.14 14:50
@Danny001 píše:
@milas jj. Zažádala jsem já, ale přítel je posuzovaná osoba. Takže se mnou absolvuje veškeré vyšetření a pohovory. Ale kdyby se se mnou něco stalo tak nemá k dítěti právní vztah a přišel by o něj a nebo kdyby mě opustil tak by nemusel platit alimenty. Tak proto je lepší být manželi.

To je fakt, tak my manžele jsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.7.14 15:09

@Danny001 já jsem taková, že bych šla na radnici v pátek dopoledne se svědkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.7.14 15:13

@Izzz Jelikož to oba už máme jednou za sebou, tak to chceme jenom se svědkama. Ale nechci to rozhodně na radnici. Tam už jsem totiž jednou byla :lol: Líbilo by se mi to někde v přírodě :D Budeme to řešit až nám řeknou nějaký časový limit ;) Teď mě čeká asi hysteroskopie a ještě IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.7.14 16:17

@Danny001 co to ctu premyslis o adopci?
@Izzz popravde by me take zajimalo jak a kde o ni zazadat? Koukam, ze vy mate chlapecka? Kolik mu bylo kdyz kvam prisel jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.7.14 16:17

Jinak my mame od vcera za sebou konecme testy u Malickove, tak jsem moc zvedava na vysledky!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.7.14 16:57

Já nevim, co v tom metříku je napsáno špatně, když si všichni myslí, že ho máme. Je tam napsáno, že včera nám volali…a teprve v pondělí se jedeme seznámit se spisem o něm…nemáme ho doma. A ještě to chvilku potrvá.

@Danny001 časový limit? hahaha, vidíš to u nás…ze dvou let je měsíc :mrgreen: @Vrk chlapečkovi je 8 měsíců. Žádá se na sociálce vašeho města…je to zdlouhavý a náročný - potvrzení od doktorů, zaměstnavatele, návštěva u vás doma, psychotesty, přípravka a pak možná schválení a čekání na mimino…každopádně žádostí hodně přibylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.7.14 18:09
@Izzz píše:
@Danny001 já jsem taková, že bych šla na radnici v pátek dopoledne se svědkama :)

no toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.7.14 18:40
@Danny001 píše:
@Izzz Jelikož to oba už máme jednou za sebou, tak to chceme jenom se svědkama. Ale nechci to rozhodně na radnici. Tam už jsem totiž jednou byla :lol: Líbilo by se mi to někde v přírodě :D Budeme to řešit až nám řeknou nějaký časový limit ;) Teď mě čeká asi hysteroskopie a ještě IVF.

no chlap byl poprvé na radnici a podruhé v kostele se mnou a já chtěla svatbu tam kde měli svatbu rodiče i prarodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.7.14 18:58

@milas a jak pokracujete vy? Setkaly jsme se myslim na diskuzu reprofitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.7.14 19:44
@Vrk píše:
@milas a jak pokracujete vy? Setkaly jsme se myslim na diskuzu reprofitu

Zatím nijak, jj setkali jsme se už víckrát, v úterý mě čeká ko. u Malíčkové a pak nevím co bude, ještě se mi nechce do ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí