Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
25.7.14 10:26

Holky můžu se zeptat jak to je těmi co to mají hodně daleko - stačí jedna návštěva a léčbu zajistí car nebo je potřeba dojíždět vícekrát? mám trochu obavu máme to přes celou republiku :roll: a co nás vlastně bude čekat při první návštěvě? jen krve a ty spermie se dávají kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.7.14 10:32
@Gilmorka píše:
Holky můžu se zeptat jak to je těmi co to mají hodně daleko - stačí jedna návštěva a léčbu zajistí car nebo je potřeba dojíždět vícekrát? mám trochu obavu máme to přes celou republiku :roll: a co nás vlastně bude čekat při první návštěvě? jen krve a ty spermie se dávají kdy?

dává se pouze krev, pokud vás nepošle ještě na jiný pracoviště, kam se chodí myslím, je v úterky, na spermio. Ale tam neposílá všechny.
No, je tu spousta holek zdaleka, myslím, že k ní chodí na kontroly, krev musí prostě nabírat její laborka. jiné nevěří. Léky ale předpokládám, že by ti dala a i kdyby to byly injekce, tak vím, že je nechává aplikovat samotné právě kvůli dálce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
25.7.14 10:53
@Simi11 píše:
právě, počítej pokusy až od chvíle kdy jsi u malíčkové. předtím to bylo bohužel stejný jako u mě, tedy střílení od boku :(

prostě máš za sebou jeden pokus, kdy se zadařilo, ale hold kvůli ohss neměly děti šanci přežít.

četla jsem nádhernou zprávu od nějakýho doktora, který psal na podobný případ jedné holčině, že nikdy za svou praxi se nesetkal s případem, kdy by pár neotěhotněl znova, když se jim někdy zadařilo. Ale často viděl páry, kterým se bezdůvodně nezadařilo nikdy a děti nemají.
Tobě se zadařilo! Ty víš, že vy s manželem prostě děti mít můžete, věř, že spousta holek by aspon za tuhle zkušenost dalo nevim co.
Znám holky, co se jim po opu 10 vajíček vůbec se spermiema nespojí, tomu se říká průser, ale u tebe…?
Vidím to mooooc dobře, jen důvěřuj Malíčkové, nech to na ní. Načasování, atd.
Vím, je to těžké, já mám za sebou potrat ve 14tt, taky to nebyla prdel…myslela jsem, že je konec světa. To ty naštěstí nemáš, takže jsi připravena na další pokus.
Dělej co tě baví, obklopuj se věcma co se ti líbí, nenervuj se, věřím, že do konce roku tu budeš velmi velmi šťastná :hug: :hug:

jako že fakt?? tak to by bylo super, když jsem byla 2× těhotná, tak bych potřebovala, aby se to do třetice podařilo.. :-) ty jsi teď reklama na štěstí..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.7.14 11:06
@Danny77 píše:
jako že fakt?? tak to by bylo super, když jsem byla 2× těhotná, tak bych potřebovala, aby se to do třetice podařilo.. :-) ty jsi teď reklama na štěstí..:-)
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.7.14 11:14

@milas u minimalky bylo 20vajicek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
25.7.14 11:17

@Gilmorka ja som bola u nej dvakrát druhý krát po nepodarenom IVF lieky som dostala zo sebou a aplikaciu som si zaistila v mieste bydliska.
Ono hodne záleží aj na tom akú hodnotu máš zvýšenú, mne stačila kontrola v mieste bydliska ptž antifosfolipidové protilátky sa u nás vyšetrujú. Holky které majú napr TNF alfa musia na odber do Prahy, takže záleží aj na náleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
25.7.14 11:20

@janvana @Simi11 díky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.7.14 11:37
@Simi11 píše:
právě, počítej pokusy až od chvíle kdy jsi u malíčkové. předtím to bylo bohužel stejný jako u mě, tedy střílení od boku :(

prostě máš za sebou jeden pokus, kdy se zadařilo, ale hold kvůli ohss neměly děti šanci přežít.

četla jsem nádhernou zprávu od nějakýho doktora, který psal na podobný případ jedné holčině, že nikdy za svou praxi se nesetkal s případem, kdy by pár neotěhotněl znova, když se jim někdy zadařilo. Ale často viděl páry, kterým se bezdůvodně nezadařilo nikdy a děti nemají.
Tobě se zadařilo! Ty víš, že vy s manželem prostě děti mít můžete, věř, že spousta holek by aspon za tuhle zkušenost dalo nevim co.
Znám holky, co se jim po opu 10 vajíček vůbec se spermiema nespojí, tomu se říká průser, ale u tebe…?
Vidím to mooooc dobře, jen důvěřuj Malíčkové, nech to na ní. Načasování, atd.
Vím, je to těžké, já mám za sebou potrat ve 14tt, taky to nebyla prdel…myslela jsem, že je konec světa. To ty naštěstí nemáš, takže jsi připravena na další pokus.
Dělej co tě baví, obklopuj se věcma co se ti líbí, nenervuj se, věřím, že do konce roku tu budeš velmi velmi šťastná :hug: :hug:

No letos do Mražáčku ještě nepůjfem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.7.14 11:49
@Gilmorka píše:
Holky můžu se zeptat jak to je těmi co to mají hodně daleko - stačí jedna návštěva a léčbu zajistí car nebo je potřeba dojíždět vícekrát? mám trochu obavu máme to přes celou republiku :roll: a co nás vlastně bude čekat při první návštěvě? jen krve a ty spermie se dávají kdy?

Já taky dojíždím přez celou republiku a za 9 měsíců tam jedu po 3, záleží podle toho co ti najdou a podle toho jestli se to dá odrbrat ta ktev v blízkosti tebe tak tě může léčit jen mejlem a léky recepty posílá poštou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.7.14 11:50
@Vrk píše:
@milas u minimalky bylo 20vajicek?

Tak tak klostík a pak jrn merional 150 jednotrk 6 dní a úroda jak prase fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.7.14 12:24
@milas píše:
No letos do Mražáčku ještě nepůjfem

tak jestli sis z toho všeho vzala jen to, že do konce roku nebudeš štastná, tak to fakt nech tak za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.7.14 13:38
@Simi11 píše:
tak jestli sis z toho všeho vzala jen to, že do konce roku nebudeš štastná, tak to fakt nech tak za rok

Ne já neříkám tak já chci trošku pauzu a skusit přírodu a pak se uvidí co bude, a taky bych měla pracovat a trošku vytříbit myšlenky a tak uvidíme, myslím si že bez mimi nebudem že bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.7.14 13:59

@milas uuu lalaa. Tak to je sila a proc do ketu jit nechces, kdyz uz jsi ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.7.14 14:00

@milas my ted taky zkousime prirodu, mame jeste 7prcku, ale verim porad, ze se povede;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.7.14 19:09
@Vrk píše:
@milas uuu lalaa. Tak to je sila a proc do ketu jit nechces, kdyz uz jsi ok?

Finance a je to poslední naše malá jistota bojíme se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital