Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
24.7.14 23:29

@milas aha tak to me mrzi. A mas tedy jeste zamrazeno? Ty mas pco ze mas vzdy ohss?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.7.14 23:49
@Vrk píše:
@milas aha tak to me mrzi. A mas tedy jeste zamrazeno? Ty mas pco ze mas vzdy ohss?

2X těšké ohss jo už ivf nemůžu mít, a to třetí byla jen minimálka, tak tak pco, ještě máme jednu zmrzlinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.7.14 23:49
@Vrk píše:
@milas aha tak to me mrzi. A mas tedy jeste zamrazeno? Ty mas pco ze mas vzdy ohss?

2X těšké ohss jo už ivf nemůžu mít, a to třetí byla jen minimálka, tak tak pco, ještě máme jednu zmrzlinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.7.14 06:51

@milas taky jsem mela 2×ohss ale jen slabsi. My mame jeste 7prcku. Tak uvidime. Zas je super ze se ti posledne chytl. Mne jeste nikdy :( tak doufam, ze to ted vse uz pujde jen hladce. Mas ms bez hormonu? Mne prave vcera poprve dorazila. Beru metformin. Tak si jasam;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.7.14 08:19
@Vrk píše:
@milas taky jsem mela 2×ohss ale jen slabsi. My mame jeste 7prcku. Tak uvidime. Zas je super ze se ti posledne chytl. Mne jeste nikdy :( tak doufam, ze to ted vse uz pujde jen hladce. Mas ms bez hormonu? Mne prave vcera poprve dorazila. Beru metformin. Tak si jasam;)

No mě porvé před 14 dny dorazila sama od sebe jinak neee, jo ZT taky není nic příjemného po 14 dnech ležení ve špitále s ohss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
25.7.14 08:41

Holky mam dotaz kdyz vysetrovala vasi polovicku co mu delala? No manzel nema udelanou imunologii asi poradne neco delali ale asi malo. Byl u jedne a ta na neco prisla ale nevim zda to ma uz poradne? Nemate nekdo moznost mi poslat do SZ zkratky co delali partnerum nebo kam je posilali atd. Diky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.7.14 09:02

@milas to jo; to urcine neni vubec NIC prijemneho:( ale aspon vite ze to jde!! A ted po preleceni uz se urcite i udrzi!! Jake mas AMH ze jsi mela ohss po minimalce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.7.14 09:02

@Mandlička ani nevim. Vzala mu krev a bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.7.14 09:13
@Vrk píše:
@milas to jo; to urcine neni vubec NIC prijemneho:( ale aspon vite ze to jde!! A ted po preleceni uz se urcite i udrzi!! Jake mas AMH ze jsi mela ohss po minimalce?

netuším amh určitě malé nee neboť 20 vajíček a z toho 15 zralých…
Přelíčení? já byla přeléčena než jsem do minimálky šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.7.14 09:18

@milas u tebe si hodně myslím, že se podaří ket.
byl bohužel hodně velký problém ohss, ale tím, že se rozjel po et, tak se to nedalo bohužel zachránit.
věřím, že bez léků, hormonů a s polovičními nervami bude ket úspěšný.
moc tomu věřím :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.7.14 09:33
@Simi11 píše:
@milas u tebe si hodně myslím, že se podaří ket.
byl bohužel hodně velký problém ohss, ale tím, že se rozjel po et, tak se to nedalo bohužel zachránit.
věřím, že bez léků, hormonů a s polovičními nervami bude ket úspěšný.
moc tomu věřím :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

já už měla jednou ket a bylo vidět že tam jsou a žádné hcg v krvi a mimis žádný ms, no ale nebyla jsem tehdy ještě u malíčkové, no a ohss nevím do jaké míry to ovlivnilo mají podezření že špatné embrio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.7.14 09:39

Ahoj holky, nevite jestli Dr. Malickova bude ordinovat na Karlaku take 29. a 30.? Potrebovala bych si jen vyzvednout injekce, ale objednana nejsem, tak aby tam byla pani doktorka..moc dekuji za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
25.7.14 09:59

Bude dovču už mala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.7.14 10:08

@janvana dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.7.14 10:12
@milas píše:
já už měla jednou ket a bylo vidět že tam jsou a žádné hcg v krvi a mimis žádný ms, no ale nebyla jsem tehdy ještě u malíčkové, no a ohss nevím do jaké míry to ovlivnilo mají podezření že špatné embrio

právě, počítej pokusy až od chvíle kdy jsi u malíčkové. předtím to bylo bohužel stejný jako u mě, tedy střílení od boku :(

prostě máš za sebou jeden pokus, kdy se zadařilo, ale hold kvůli ohss neměly děti šanci přežít.

četla jsem nádhernou zprávu od nějakýho doktora, který psal na podobný případ jedné holčině, že nikdy za svou praxi se nesetkal s případem, kdy by pár neotěhotněl znova, když se jim někdy zadařilo. Ale často viděl páry, kterým se bezdůvodně nezadařilo nikdy a děti nemají.
Tobě se zadařilo! Ty víš, že vy s manželem prostě děti mít můžete, věř, že spousta holek by aspon za tuhle zkušenost dalo nevim co.
Znám holky, co se jim po opu 10 vajíček vůbec se spermiema nespojí, tomu se říká průser, ale u tebe…?
Vidím to mooooc dobře, jen důvěřuj Malíčkové, nech to na ní. Načasování, atd.
Vím, je to těžké, já mám za sebou potrat ve 14tt, taky to nebyla prdel…myslela jsem, že je konec světa. To ty naštěstí nemáš, takže jsi připravena na další pokus.
Dělej co tě baví, obklopuj se věcma co se ti líbí, nenervuj se, věřím, že do konce roku tu budeš velmi velmi šťastná :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí