Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk píše:
@milas tak super!! Kez by to slo ted prirozene, to bych si moc prala i u nas
kéž by no uvidíme jak to bude?
@panikralickova s Johankou držíme Pepine palce
a moc na vás myslíme.
@janvana píše:
@panikralickova s Johankou držíme Pepine palcea moc na vás myslíme.
Jani jak se máš?
Holky, tak p. primářka stále nic. Byla jsem na odběrech v úterý…
psala jsem jí před víkendem…
@Tinakaterina to jsi psala příliš brzy. Nějaké odběry trvají i týden. Ještě vydrž a kdyžtak jí ve středu napiš znovu. ![]()
@Tinakaterina já byla na odběrech v úterý minulý týden a říkala mí, že teď jsou dovolené, že to bude MINIMÁLNĚ týden trvat.
@panikralickova tak to jsme byly na odběru stejně, možná jsme se tam potkaly.
Takže si ještě počkám. Vždycky to trvalo déle jak týden, tak nevím, co blbnu.
no, zajímá mě, jak se mi to teď po léčbě hnulo.
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem vstupuji a ještě k tomu jako anonymní. Léčím se MUdr. Malíčkové a po nasazení její léčby se nám zadařilo IVF, ale skončilo potratem. Dr. mi psala at se objednám na kontrolu za 6 týdnů, tj. v půlce září, ale má beznadějně plno, první volné místo je 13.10. nemáte některá zkušenosti s tím, že se dá třeba přes její asistentku objednat dřív, že vás někam šoupne? kontrola je ted pětiminutová záležitost-důl. budou odběry. díky za zpětnou vazbu..
Ahoj, je mi líto toho potratu ![]()
Mám obavu, že to nepůjde. Prim. Malíčková je prostě nejlepší a tak k ní chce snad každý. Je velmi, velmi vstřícná, takže pokud by viděla, že ta dřívější kontrola „má smysl a je důležitá“, tak by Tě někam určitě vecpala.
Na Tvém místě bych se objednala na to ho 13.10. (šílený termín, já vím) a požádala asistentku, zda by Tě nemohla napsat do nějakého pořadníku, pokud by se uvolnilo místo. Netuším, zda nějaký pořadník existuje, ale tipla bych si, že ano…
Já bych to udělala jinak. napiš mudr mail, at ti připraví žádanku na krev procházkový a tu si kdykoli vyzvedni. není přece nutný k ní chodit na konzultaci když ještě nemáš výsledky, ona ti výsledky pošle mailem a i návrh léčby. řešily jsme to tu minulý týden s jinou holčinou, třeba ti neodpoví nebo odpoví at se objednáš na ten říjen(napiš ji ten datum co ti to nabízí) ona sama rozhodne.
a zbytečně dáváš anonymní, my tu jsme taky dost odkryté.
@panikralickova píše:
@Simi11 dobrý nápad
jo minule to tu někdo řešil, nebo si dokonce požádal malíčkovou, aby ji žádanku poslala poštou domů, ona si na karlák skákla kdy chtěla, nehledě na prac.dobu asistentky ![]()
@Izzz tak jen dle metříku vidím, že jonáška už máte doma
moc moc gratuluju a přidej fotečky
![]()
@panikralickova Tak já už mám výsledky. Normální imunologický nález… toho jsem se trošku bála. V léčbě mám pokračovat, Pentomer vysadit v den transferu a Metypred brát do potvrzení vitality plodu…
TN Alfa mi klesla po cca dvou měsících léčby ze 64,8 na 43. IFNg ze 47,7 na 32,5. Interleukin ze 32,3 na 20,9…