Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
26.7.14 08:05
@Vrk píše:
@milas tak super!! Kez by to slo ted prirozene, to bych si moc prala i u nas ;)

kéž by no uvidíme jak to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
26.7.14 19:43

@panikralickova s Johankou držíme Pepine palce ;) a moc na vás myslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.7.14 20:35
@janvana píše:
@panikralickova s Johankou držíme Pepine palce ;) a moc na vás myslíme.

Jani jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
28.7.14 19:46

Holky, tak p. primářka stále nic. Byla jsem na odběrech v úterý… :nevim: :nevim: psala jsem jí před víkendem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
28.7.14 19:55

@Tinakaterina to jsi psala příliš brzy. Nějaké odběry trvají i týden. Ještě vydrž a kdyžtak jí ve středu napiš znovu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.14 20:24

@Tinakaterina já byla na odběrech v úterý minulý týden a říkala mí, že teď jsou dovolené, že to bude MINIMÁLNĚ týden trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
28.7.14 21:32

@panikralickova tak to jsme byly na odběru stejně, možná jsme se tam potkaly. ;-) Takže si ještě počkám. Vždycky to trvalo déle jak týden, tak nevím, co blbnu. 8o no, zajímá mě, jak se mi to teď po léčbě hnulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 15:09

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem vstupuji a ještě k tomu jako anonymní. Léčím se MUdr. Malíčkové a po nasazení její léčby se nám zadařilo IVF, ale skončilo potratem. Dr. mi psala at se objednám na kontrolu za 6 týdnů, tj. v půlce září, ale má beznadějně plno, první volné místo je 13.10. nemáte některá zkušenosti s tím, že se dá třeba přes její asistentku objednat dřív, že vás někam šoupne? kontrola je ted pětiminutová záležitost-důl. budou odběry. díky za zpětnou vazbu..

• Citovat
  • Upravit
29.7.14 15:14

Ahoj, je mi líto toho potratu :(
Mám obavu, že to nepůjde. Prim. Malíčková je prostě nejlepší a tak k ní chce snad každý. Je velmi, velmi vstřícná, takže pokud by viděla, že ta dřívější kontrola „má smysl a je důležitá“, tak by Tě někam určitě vecpala.
Na Tvém místě bych se objednala na to ho 13.10. (šílený termín, já vím) a požádala asistentku, zda by Tě nemohla napsat do nějakého pořadníku, pokud by se uvolnilo místo. Netuším, zda nějaký pořadník existuje, ale tipla bych si, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.7.14 15:20

Já bych to udělala jinak. napiš mudr mail, at ti připraví žádanku na krev procházkový a tu si kdykoli vyzvedni. není přece nutný k ní chodit na konzultaci když ještě nemáš výsledky, ona ti výsledky pošle mailem a i návrh léčby. řešily jsme to tu minulý týden s jinou holčinou, třeba ti neodpoví nebo odpoví at se objednáš na ten říjen(napiš ji ten datum co ti to nabízí) ona sama rozhodne.
a zbytečně dáváš anonymní, my tu jsme taky dost odkryté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.14 15:39

@Simi11 dobrý nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.7.14 16:04
@panikralickova píše:
@Simi11 dobrý nápad :)

jo minule to tu někdo řešil, nebo si dokonce požádal malíčkovou, aby ji žádanku poslala poštou domů, ona si na karlák skákla kdy chtěla, nehledě na prac.dobu asistentky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.7.14 16:28

@Izzz tak jen dle metříku vidím, že jonáška už máte doma :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: moc moc gratuluju a přidej fotečky :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
29.7.14 18:20

@panikralickova Tak já už mám výsledky. Normální imunologický nález… toho jsem se trošku bála. V léčbě mám pokračovat, Pentomer vysadit v den transferu a Metypred brát do potvrzení vitality plodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
29.7.14 18:32

TN Alfa mi klesla po cca dvou měsících léčby ze 64,8 na 43. IFNg ze 47,7 na 32,5. Interleukin ze 32,3 na 20,9…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí