Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk nepřemýšlím,už jsme podali žádost. Dlouho mi trvalo než jsem si k tomu rozhodnutí došla, ale v mém věku už nemůžu čekat na zázrak a tohle je další cesta k naději ![]()
Ahoj holky. V úterý jsem byla na kontrolním odběru. Psala jsem primářce a zatím nic.. Ona vás pak kontaktuje sama s výsledky? ![]()
Jinak my chceme jít taky do adopce. Ale teď prodáváme dům a stěhujeme se jinam. Takže žádost podáme až potom a když se nezadaří při posledním ivf.
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky. V úterý jsem byla na kontrolním odběru. Psala jsem primářce a zatím nic.. Ona vás pak kontaktuje sama s výsledky?
Jinak my chceme jít taky do adopce. Ale teď prodáváme dům a stěhujeme se jinam. Takže žádost podáme až potom a když se nezadaří při posledním ivf.
a myslíš, že už jsou výsledky? jak dlouho měly trvat? kdy jsi ji psala o výsledky? sama bez mailu tě nekontaktuje.
@Simi11 Psala jsem ji mail, abych se ji připomněla a poslala jsem jí tam i výsledky z rozboru krve od obvodního. Chtěla, abych si nechala kontrolovat krev při léčbě u ní. Kdy budou výsledky mi vždycky řekla při kontrole. Chodila jsem zatím vždy i k ní nahoru. Teď jsem prvně byla jen v laboratoři. Myslím, že asi tak týden ji mám dat…
No, počkám a po neděli ji napíšu znovu. Vám trvají kontrolní výsledky jak dlouho?
@Tinakaterina píše:
@Simi11 Psala jsem ji mail, abych se ji připomněla a poslala jsem jí tam i výsledky z rozboru krve od obvodního. Chtěla, abych si nechala kontrolovat krev při léčbě u ní. Kdy budou výsledky mi vždycky řekla při kontrole. Chodila jsem zatím vždy i k ní nahoru. Teď jsem prvně byla jen v laboratoři. Myslím, že asi tak týden ji mám dat…No, počkám a po neděli ji napíšu znovu. Vám trvají kontrolní výsledky jak dlouho?
já je mám druhý den, lae záleží co ti bere, některý trvají týden, některý dva.
jde o to, když ji napíšeš tedka, tak se koukne d systému. tam ještě nebudou, tak ji může mail zapadnout. určitě ji v pondělí napiš znova a uvidíš ![]()
@Danny001 píše:
@Vrk nepřemýšlím,už jsme podali žádost. Dlouho mi trvalo než jsem si k tomu rozhodnutí došla, ale v mém věku už nemůžu čekat na zázrak a tohle je další cesta k naději
Kolik ti je?
@Danny001 to jo, chapu. Taky uz jsem nad tim obcas uvazovala. Jednali bychom stejne. Mne dnes dorazila ms ![]()
@Vrk píše:
@Danny001 to jo, chapu. Taky uz jsem nad tim obcas uvazovala. Jednali bychom stejne. Mne dnes dorazila ms
A co teď?
@milas co co ted?;) to bys musela vedet kontext. Ted nic proste cekat na vysledky
.
@Vrk píše:
@milas co co ted?;) to bys musela vedet kontext. Ted nic proste cekat na vysledky.
Aha acpak to ivf xase?
@milas jee to ne. Ivf uz nechci nikdy. Kdyby bylo nejhur tak max minimalka. A co ty?
@milas a ty mas jeste kolik prcku zamrazenych? Mela jsi 2ivf a obe v reprofitu?
@Vrk píše:
@milas a ty mas jeste kolik prcku zamrazenych? Mela jsi 2ivf a obe v reprofitu?
Ne měla jsem 2 ivf ve Fertimedu.
V reprofitu 3 ivf ale minimálku a se zakousnutými embrijky ohss a pak zt