Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Před měsíce přišel dopis, že nás teda schvalujou. Prej 2 roky se nemáme nikterak vzrušovat. A za měsíc telefon. Nechápu to doted. Chlapečkovi je 8 měsíců. Ještě jsme ho neviděli, jedeme tam v pondělí.
@Danny001 jsem taky z LB kraje a čekali jsme měsíc
testy a všechno okolo adopce je fajn. mě to teda bavilo a dost naplnovalo…
@Izzz píše:
Před měsíce přišel dopis, že nás teda schvalujou. Prej 2 roky se nemáme nikterak vzrušovat. A za měsíc telefon. Nechápu to doted. Chlapečkovi je 8 měsíců. Ještě jsme ho neviděli, jedeme tam v pondělí.@Danny001 jsem taky z LB kraje a čekali jsme měsíctesty a všechno okolo adopce je fajn. mě to teda bavilo a dost naplnovalo…
panebože to je neuvěřitelný
![]()
Tak jsem se chtěla přes ty jejich stránky objednat k Dr. a 1.volný termín tam je až 29.9.
To je strašně pozdě…Musím zavolat Procházkový, aby mě nacpala někam na konec srpna.Do kdy má tu dovolenou?
@maraida píše:
Tak jsem se chtěla přes ty jejich stránky objednat k Dr. a 1.volný termín tam je až 29.9.To je strašně pozdě…Musím zavolat Procházkový, aby mě nacpala někam na konec srpna.Do kdy má tu dovolenou?
dovolenou má do 4.8.
tak jinak doporučuju tak prostě jet na blind. vím, že minule říkala že když někdo jede z daleko a na blind, tak že ho nikdy nevyhodí. konec září je fakt mazec
![]()
@Simi11 hlavně já potřebuju jen žádanku na krev.Do ordinace ani nemusím. A šestinedělí mi končí koncem srpna. Bojím se, že když půjdu na krev až koncem září tak ty hodnoty už můžou být zkreslené. ![]()
@maraida píše:
@Simi11 hlavně já potřebuju jen žádanku na krev.Do ordinace ani nemusím. A šestinedělí mi končí koncem srpna. Bojím se, že když půjdu na krev až koncem září tak ty hodnoty už můžou být zkreslené.
to je jasný, hele já bych to udělala tak, že bych napsala malíčkový mail, poprosila o žádanku a tu nechá u procházkový. od 4.8. si ji u ní můžeš kdykoli vyzvednout.(předem cinkni procházkový aby tam byla). pokud nechceš k ní, tak se neobjednávej
![]()
@maraida nebo napiš Malíčkový aby ti žádanku poslala poštou a nemusíš se tam pak vůbec stavovat ani u Procházkový.
@Izzz tak to jsem v šoku. To je nádhera a moc ti gratuluji. Tak doufám, že to hned přeskočí a bude to láska na první pohled
Kámoška teď taky dostala 8 měsíčního chlapečka, ale ona čekala skoro 2 roky. A po těch psychotestech půjdeme rovnou do přípravky?
@Danny001 píše:
@maraida nebo napiš Malíčkový aby ti žádanku poslala poštou a nemusíš se tam pak vůbec stavovat ani u Procházkový.
a to je úplně nejlepší řešení ![]()
@Simi11 mě to takhle vždycky posílá. S výsledkama i žádanku na další odběr a recepty ![]()
@Danny001 to záleží, kdymají naplánované přípravky. Dřív byly 2 nebo 3 za rok. Letos prej rapidně stoupl počet žádostí, tak jich budou dělat víc. My jsme byli na testech snad v lednu a v únoru jsme šli na přípravku. Kdy jdete na testy? To je masakr no, skoro 2000 otázek…ale musim říct, že já jsem si to jako pedagog fakt užívala, baví mě, když mě někdo rozebírá a chválí ![]()
To samý přípravka. my jsme se jim fakt hodně líbili. Ale měli jsme podle mě nejlepší dvojku psychologů, co tam dělaj. Přednášela nám i jiná kolegyně, která přípravku a tu jsme všichni zhodnotili i na konci ve zpětný vazbě pro poradnu jako tragickou, šílenou, totálně hroznou. Tak snad ji nedostanete. ![]()
@Izzz Máme je 16.9.A to nevím jestli zrovna nebudu pod hormana na stimulaci. Jak jsem skoro rok na všechno čekala tak teď se to na mě valí najednou
Doufám, že nedostaneme nikoho blbého. Zatím jsme dostali pochvalu od té slečny co u nás byla, že jsme moc hezky vyplnili ty formuláře ![]()
2000 otázek mě teda děsí. Píšou, že to bude tak na 4 hodiny. ![]()
@Danny001 no je to dlouhý no…ke konci jsem fakt už ani nechápala otázky ![]()
@Izzz to já asi nebudu už od začátku
A přítel je kuřák a po 2 hodinách nekouření bude na nervy. Aby nás nevyloučili hned na začátku. ![]()
A nevíš jak to je se svatbou, do kdy se musí pár vzít když nejsou manželé? Jestli to je do konce přípravky? Se ještě budu muset vdát ![]()