Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 píše:
Holky Malíčková odepsala - kopíruji toHSK je určitě velmi dobrý nápad, vlivu narkózy na imunitu se obávat
vůbec nemusíte.
No super!!!
@Danny001 píše:
@maraida dneska je rychlá jako bleskMě odepsala na oba mejly. Dávala jsem jí tak 3-4 dny
No to bere bleskem, já jak to vidím tak si napíšu na papár otázky na co se mám zeptat atd
@Tinakaterina přeji ti aby se ti ta imunita srovnala. To máš příjemné starosti, alespoň zaměstnáš myšlenky něčím jiným.
@Danny001 píše:
Holky Malíčková odepsala - kopíruji toHSK je určitě velmi dobrý nápad, vlivu narkózy na imunitu se obávat
vůbec nemusíte.
no tak paráda, je pravda že já neřešila tnf alfu, ale nk bunky.
hele to je paráda, v tom případě zítra můžeš s klidným srdcem volat do car a objednat se.
ta reaguje vid? je po dovolený pěkně nabitá
![]()
@milas tu znám já teda ještě z jiný diskuze a taky Janici Opici nebo jak má tu přezdívku
Někdo ten CAR hodně chválí někdo ne. Tak ono je všude něco. Kéž by mi tam taky pomohli.
@Simi11 dneska je super a fakt i příjemná. V tom mejlu s výsledky bylo poznat, že jí to udělao radost. Zítra zavolám a zeptám se jak se objednat. Už jsem klidná pokud to mám od Malíčkový taky schválený ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 dneska je super a fakt i příjemná. V tom mejlu s výsledky bylo poznat, že jí to udělao radost. Zítra zavolám a zeptám se jak se objednat. Už jsem klidná pokud to mám od Malíčkový taky schválený
hele na dveřích procházkový je, že se mají holky objednávat na nějakých web stránkách. už je tu někdo někdy psal, tam se dá asi nalogovat.
@Danny001 Máme poslední pokus s příspěvkem pojišťovny. Chci zkusit reprofit brno. Mám to daleko, tři hodiny jedna cesta. Ale do Prahy to mám skoro taky tak. Taky drzim palce. ![]()
@maraida nedávno jsem napsala do diskuze Cube asi jsme se tam taky potkali, ale Janičku znám ještě s koníka když šla na IVF. Jenže u mě to v té době nedopadlo, tak jsem odešla ze všech diskuzí abych si dala pauzu
Ty jsi myslím taky psala diskuze CUBE ne?
@Simi11 jo nějaký holky už se takhle objednávaly. Jestli to chápu dobře, tak se může objednat kdokoli, ale už musí být žádanka
@Tinakaterina Taky jsme jezdili do Brna 300 km jedna cesta. A když jsem jela ráno na UTZ, tak jsme vyjížděli ve 2,aby jsme tam na 7 byli a pak hned na otočku zpátky. V Praze jsem za hodinku a pak teda asi hodinu po Praze.
Kdybych měla blíž Brno, tak tam ale jedu zase.
@Danny001 píše:
@Tinakaterina Taky jsme jezdili do Brna 300 km jedna cesta. A když jsem jela ráno na UTZ, tak jsme vyjížděli ve 2,aby jsme tam na 7 byli a pak hned na otočku zpátky. V Praze jsem za hodinku a pak teda asi hodinu po Praze.Kdybych měla blíž Brno, tak tam ale jedu zase.
panebože, jedna holčina vstává ve 4 ráno, aby byla na 10 u malíčkový. holky jste borci, takovýhle dálky jezdit, ale nedá se nic dělat.
netuším jak je to se žádankama, spíš to třeba potom procházková obepisuje co potřebuje. normálně se objednej a je to, vždyt ty k ní chodíš, tak to neřeš.
@Simi11 jéé to jsi pochopila jinak. Napsala jsem to blbě. Já nemyslela, že se objednám k Malíčkový, ale do CAR na tu hysteroskopii
Píšu rychleji než přemýšlím ![]()