Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
to je hrozny
![]()
![]()
v utery tam budu taky
Jre v kolik tam budeš ty? já tam jdu zase s chlapem
@Simi11 píše:
Kočky držím všem u malíčkové palce. a dejte vědět výseldky. já je dneska taky budu mít. jupííí
a zítra utz, tak zase uvidím nájemníka. Doufám, že je mu dobře![]()
![]()
Jasně že mu je skvěle
@Simi11 píše:
Huraaaaaa
odpověd primářky![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrý den, NK 17,3% (Váš rekord), Hitler 2,1% (překrásné), TNFa 32,9%
(nádhera). Vyšší IL2 je v graviditě přínosný (má embryoprotektivní
efekt). Vyšší imunoregulační index (IRI) = člověk má více pomocných a
méně zabíječských lymfocytů, tj. stav v graviditě velmi žádoucí.
Jinými slovy - vše OK.
KM
No paráda nádherné výsledky
@milas píše:
No paráda nádherné výsledky
jdu tam asi hned na 9. my co chodíme jen na injekci, můžeme chodit kdykoli bez času, bere nás vždy přednostně
![]()
@Simi11 píše:![]()
![]()
![]()
děkuju, doufám, že mimi je v pořádku. zítra v 15.30 bude jasno a snad další fotečka a možná už těhu průkazka
![]()
jdu tam asi hned na 9. my co chodíme jen na injekci, můžeme chodit kdykoli bez času, bere nás vždy přednostně
![]()
No super, uvidíš vše bude v pořádku
Ahoj! Jenom nakukuju, chodím taky k Malíčkové. Byla jsem tam i dnes (možná jsem nékterou z Vás potkala, byla jsem tam na 9 i s prckem)…
Jen chci říct, že jsem dnes vracela Malíčkové nevyužité léky a byla nadšená, že to použije pro nepojištěné pacientky (cizinky). Měla jsem doma zbylý Clexane, zůstalo mi kolem 4 krabic - rodila jsem předčasně. Teď jsem na Fraxiparine, takže nevyužiju.
Tak pokud máte někdo nějaké nevyužité léky, myslím, že je přivítá s radostí.
Ahoj holky, tak jsem byla na kontrolním odběru a jsem zvědavá, kdy budou výsledky, nevěděla jsem, jestli primářka napíše sama, tak jsem jí ještě napsala mail. Vždycky jsem totiž byla i u ní, když jsem byla na odběrech, ale dneska poprvé jen v laborce. No, co se tam dělo, masakr, fronta až na chodbu. ![]()
Jinak Simi držím moc palce, to je krásný. Takže Ty už nepokračuješ v léčbě, když jsi otěhotněla, nebo jak to je? Já sem holky moc nechodím a nestíhám to dočítat, tak pardon, jestli jsem mimoň. ![]()
Jinak já se léčím pro tyto špatné hodnoty:Autoimunita základ:
ANAb IgG: poz.zrn. -, Anti-nukleosomy: 10,4 U/ml [0,0..20,0]
Subpopulace LYMFO:
CD3: 78,0 % [55,0..83,0], CD4: 31,5 % [28,0..57,0], CD8: 29,8 % [19,0..48,0], CD19: 11,7 % [6,0..19,0],
CD3-CD16,56+: 9,3 % [7,0..18,0], CD3+CD16,56+: 0,2 %, IRI: 1,1 - [1,0..1,5], CD3+HLADR+: 8,4 % [8,0..15,0], CD45RA: 57,9 %, CD5: 78,4 %, CD4+CD45RA+: 10,7 %, CD5+CD19+: 1,0 %
Intracel. cytokiny:
IFNg: 47,7 % [11,0..31,0], TNF ALFA: 64,8 % [12,0..44,0], Interleukin 2: 32,3 % [8,0..28,0], Interleukin 4:
4,3 % [2,0..8,0].
@Simi11 skvělé zprávy
![]()
Mě dnes taky Malíčková odepsala.Po šestinedělí si mám dojít na kontrolní odběry. Ale prý to na imuno nevidí. S největší pravděpodobností prý za ZT může špatné embryo. V tom se shodla s Dr. u CARu.
@maraida píše:
@Simi11 skvělé zprávy![]()
![]()
Mě dnes taky Malíčková odepsala.Po šestinedělí si mám dojít na kontrolní odběry. Ale prý to na imuno nevidí. S největší pravděpodobností prý za ZT může špatné embryo. V tom se shodla s Dr. u CARu.
Ty bláho co teda bajde u nás? Bojím se taky měla jsem to to samé
@maraida píše:
@Simi11 skvělé zprávy![]()
![]()
Takze blba nahoda
lepsi nemit vubec pozitivni test v techto pripadech, ale hlavne zes nemusela na revizi. Dostalas to uz? ![]()
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky, tak jsem byla na kontrolním odběru a jsem zvědavá, kdy budou výsledky, nevěděla jsem, jestli primářka napíše sama, tak jsem jí ještě napsala mail. Vždycky jsem totiž byla i u ní, když jsem byla na odběrech, ale dneska poprvé jen v laborce. No, co se tam dělo, masakr, fronta až na chodbu.
Jinak Simi držím moc palce, to je krásný. Takže Ty už nepokračuješ v léčbě, když jsi otěhotněla, nebo jak to je? Já sem holky moc nechodím a nestíhám to dočítat, tak pardon, jestli jsem mimoň.![]()
Jinak já se léčím pro tyto špatné hodnoty:Autoimunita základ:
ANAb IgG: poz.zrn. -, Anti-nukleosomy: 10,4 U/ml [0,0..20,0]Subpopulace LYMFO:
CD3-CD16,56+: 9,3 % [7,0..18,0], CD3+CD16,56+: 0,2 %, IRI: 1,1 - [1,0..1,5], CD3+HLADR+: 8,4 % [8,0..15,0], CD45RA: 57,9 %, CD5: 78,4 %, CD4+CD45RA+: 10,7 %, CD5+CD19+: 1,0 %
CD3: 78,0 % [55,0..83,0], CD4: 31,5 % [28,0..57,0], CD8: 29,8 % [19,0..48,0], CD19: 11,7 % [6,0..19,0],
Intracel. cytokiny:
IFNg: 47,7 % [11,0..31,0], TNF ALFA: 64,8 % [12,0..44,0], Interleukin 2: 32,3 % [8,0..28,0], Interleukin 4:
4,3 % [2,0..8,0].
Hezka alficka ![]()
Nejsi mimon, nemuzes si vse pamatovat, ja stale do 13tt picham kazdy tyden dexamed. Po velkym screeningu vse vysazuju. Snad se toho dockam ![]()
v laborce to frci i pres frontu na chodbe. V pondeli byla taky ![]()
@Izzz píše:
Zdravímmám ráda svůj metřík
![]()
Gratuluju k adopci, pokud jsem to dobre pochopila
![]()
@Simi11 Jo jo. Dost se mi ta alfa zhoršila.
tak jsem zvědavá na výsledky.
Neboj, určitě se velkého utz dočkáš. ![]()