Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 píše:
@Simi11 nééé já brala Metypred.Ale teď se můžu přiznat, že jsem podstoupila i detox organismu u jedné doktorky co dělá trochu alternativní medicínu a měla jsem pěkně nahnáno co to s tělem udělá. Ještě mi v CAR navrhují hysteroskopii, tak váhám jestli jí podstoupit.
Můžeš těsně před ivf na to jít a pak sliznice krásně poroste, jistota že tam nejsou srůsty
@Danny001 víš co mě ještě napadlo? že bych nejdřív chtěla schválení malíčkové.
přece jen budeš mít narkozu, léky, ty zase můžou s imunitou sakra hnout!
mně zakázala kompletně vše včetně lymfodrenáží, kryolipolýz a neumím si představit, že ti dovolí narkozu.
@Danny001 A za jak dlouho se Ti to tak zlepšilo? Já jedu zítra na kontrolní odběry. Metypred, Pentomer, Loseprazol a Caltrate beru víc jak měsíc, tak jsem zvědavá… ![]()
@maraida píše:
@Simi11 zkusím jí zítra zavolat, chtěla bych si dojít na krev a vědět jak je na tom moje Alfa, jestli je dole a nebo zase vylítla a mohla za ZT ona. A ještě jí napíšu email. Dexamed už dnes píchat nebudu. Jestli se rozhodneme ještě pro 1 pokus tak stejně až někdy na podzim a nechce se mi rvát to do sebe pro nic za nic. I Dr. Malíčková by byla pro pauzu.
Tak tak já po ZT vysadila metypred a Malíčková mi to odsouhlasila a říkala že jsem udělala dobře a že pak na kontrolní odběry a tam na ně jdu příští týden
@Simi11 píše:
@Danny001 víš co mě ještě napadlo? že bych nejdřív chtěla schválení malíčkové.
přece jen budeš mít narkozu, léky, ty zase můžou s imunitou sakra hnout!
mně zakázala kompletně vše včetně lymfodrenáží, kryolipolýz a neumím si představit, že ti dovolí narkozu.
Cože? a akupunkturu zakazuje taky?,Já chci poradit i ohlefně tych mých bylinek a navíc i ohledně té vitaminové bomby v kapakách na ten sluch
@Simi11 aha tak to by mě ani nenapadlo
Tak já jí pro jistotu napíšu. Díky za radu. Taky mi Malíčková napsala, že už teĎ mám snížit Metypred na 4 mg. přitom původně jsem ho měla takhle brát až do 14 dne po ET a teprve po tom snížit.
@milas díky. Doufám, že za týden budeš mít také dobré zprávy. ![]()
@Tinakaterina Brala jsem od 24.března Metypred a 14.5 jsem byla na kontrole a skoro to nekleslo, tak mi přidala i Pentomer a po 2 měsících už to mám ukázkové. Každé tělo ale reaguje jinak. Lozeprasol na žaludek beru také celou dobu.
@Danny001 Já brala Metypred i Pentomer od začátku, Metypred nejdřív 3 tablety, teď dvě. Tak uvidíme…
Já totiž už měla povolení k et někdy v dubnu, a dělali jsme kontrolní krev těsně před rozmražením a měla jsem zpět o 20% horší nk, neboli horší než před léčbou. potom jsem ji řekla, že jsem před měsícem byla na kryolipolíze 3× a lymfo masáží 1×. říkala že je škoda že jsem se neporadila(koho by to napadlo) prý tělo bojuje a škodliv látky vylučuje z těla ven a to prý bojuje imunita.
ted už mi to přijde logický.
narkozu podle mě fakt neschválí, je to takový darda pro tělo, že to nemůže dovolit. a jestli jo, tak se budu hooodně divit, ale myslím, že po mých zkušenostech ti to zakáže.
napiš ji klidně ted, jestli někdy píše a odepisuje, tak v noci. at můžeš brzo případně zavolat do caru.
@Tinakaterina Tak to jsi měla vysoké dávky. A od kdy to bereš?
@Simi11 hotovo
Pak dám vědět co odepsala. Mě by tohle ani nenapadlo. Fakt díky. ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 aha tak to by mě ani nenapadloTak já jí pro jistotu napíšu. Díky za radu. Taky mi Malíčková napsala, že už teĎ mám snížit Metypred na 4 mg. přitom původně jsem ho měla takhle brát až do 14 dne po ET a teprve po tom snížit.
@milas díky. Doufám, že za týden budeš mít také dobré zprávy.
Jen nevím co budem dělat když výsledky budou ok? co dál? nevím ![]()
@Simi11 to s tou narkózou je podle mě blbost…vždyť i OPU jsou v narkoze.To by na IVF pak nemohl nikdo od Malíčkové…