Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida Ahoj, sice se neznáme, ale je mi to líto. Prošla jsem si tím před 21 dny. Doktor říkal, že to tělo pozná, jestli je mimi v pořádku nebo ne, že by mohlo být třeba postižené. Byl pro nás zázrak, že se to povedlo, škoda jen, že to trvalo tak krátce. Taky přemýšlím co dál…
@Papia Chvíli jsem tu nebyla, čekala jsem na výsledek po studii a po ET.
@Polyxena1 píše:
@maraida Ahoj, sice se neznáme, ale je mi to líto. Prošla jsem si tím před 21 dny. Doktor říkal, že to tělo pozná, jestli je mimi v pořádku nebo ne, že by mohlo být třeba postižené. Byl pro nás zázrak, že se to povedlo, škoda jen, že to trvalo tak krátce. Taky přemýšlím co dál…
Mě se to stali koncem. května 22.5 byla revize po 3 ivf, taky vím jak se cítíš
@Polyxena1 děkuju
a tobě přeju taky hodně síly ![]()
@milas tvoje ZT si pamatuju… ![]()
@maraida píše:
@Polyxena1 děkujua tobě přeju taky hodně síly
@milas tvoje ZT si pamatuju…
Joo já vím, taky to byl zázrak a pak podpásovka
@Polyxena1 píše:
@milas no a jak s tím bojuješ? Já jsem po 4 IVF
Jak? teď mi přišla snad poprvé v životě sama bez léku ms mám pco, k tomu jsme měli s chlapem hnusnou krizi, práce se mi furt odkládá a já se vrhla na akupunkturu a homeopatii a bylinky ale to se musím o nich prvně poradit s Malíčkovou a pak je když tak začnu brát
@Tinakaterina píše:
Holky, za jak dlouho bývají kontrolní výsledky od primářky?
Někdy za dva dny někdy do 14 Dnů záleží co ti bere a jak fakčí laborka
Ahoj holky, tak jsem byla na utz dřív a vše v pořádku. Mimi vše dohnalo a má 13.7 mm. Maraido, ale šla jsem tam teda s tak staženým zadkem.
Je mi to fakt líto
![]()
@maraida ježiši co to čtu. To je mi moooc líto. Věřila jsem, že to dopadne dobře.
Drž se. ![]()
@Danny001 to je hrozný vid? jedný to dopadne dobře, druhý blbě, to se nemělo stát
![]()
@Simi11 je to strašně smutný. Hlavně když tady všechny tak bojujeme.
Včera jsem byla na krvi na imunologii, tak chci v pondělí napsat Malíčkový o výsledky. jsem zvědavá jestli mi ta Alfa konečně klesne a pustí mě do IVF.