Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
16.7.14 18:29
@Simi11 píše:
to je dost, a řešení? nějaká operace?
Řešení? za týden jdu na elektroimpulzy a za měsíc na magnetickou rezonanci a napsala mi kapaky ale na ty se nusím poradit s Maličkovou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.7.14 18:35
@milas píše: Řešení? za týden jdu na elektroimpulzy a za měsíc na magnetickou rezonanci a napsala mi kapaky ale na ty se nusím poradit s Maličkovou

bože muj, :hug: :hug: :hug: :hug:

Příspěvek upraven 17.07.14 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
16.7.14 18:50
@Polyxena1 píše:
@Papia psala jsi, že imununoglobulíny a gamaglobulíny jsou stejné. Jen jsem na to reagovala

Aha, ono neslo poznat, na jsi reagovala-tak ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.7.14 18:51
@Simi11 píše:
bože muj, :hug: :hug: :hug: :hug:

Je to zlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.7.14 18:58
@milas píše:
Je to zlé

to je strašný a já si z toho dělala srandu. promin :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.7.14 19:08
@Simi11 píše:
to je strašný a já si z toho dělala srandu. promin :hug: :hug: :hug:

Neboj ještě že druhé mam dobré takže se cekový sluch celkem srovná a je to celkově zatím jen 14% tak uvidíme co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.7.14 19:57

Holky, tak já opět blbě…je po všem :,( stejně jako loni, ZT. Prý tam mám zbytek plodu bez srdeční akce a v pátek jdu na revizi.Ale před chvílí ze mě už něco vyšlo, tak nevím. A já tomu Osmáčkovi tentokrát tak věřila :,(
holky vůbec nevím co dál…nevím proč se to stalo…jestli byl plod nějak poškozený nebo ho zabila moje Alfa. :nevim: nevím, jestli má smysl se vůbec ještě pouštět do nějakého pokusu, aby to nedopadlo stejně…vyrábět si jen andílky mi rve srdce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.7.14 20:08
@maraida píše:
Holky, tak já opět blbě…je po všem :,( stejně jako loni, ZT. Prý tam mám zbytek plodu bez srdeční akce a v pátek jdu na revizi.Ale před chvílí ze mě už něco vyšlo, tak nevím. A já tomu Osmáčkovi tentokrát tak věřila :,(
holky vůbec nevím co dál…nevím proč se to stalo…jestli byl plod nějak poškozený nebo ho zabila moje Alfa. :nevim: nevím, jestli má smysl se vůbec ještě pouštět do nějakého pokusu, aby to nedopadlo stejně…vyrábět si jen andílky mi rve srdce :,(

To neeeeee to mě hrozně mrzíííí opravdu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
16.7.14 20:19

@maraida :,( tak to je mi moc líto, moc jsem tomu věřila a držela ti palce…já bych asi dala ještě jeden pokus a kdyby to nevyšlo, tak bych se s tím snažila smířit a vzdala to, děti máš, tak alespoň, že tak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.7.14 20:20
@maraida píše:
holky vůbec nevím co dál…nevím proč se to stalo…jestli byl plod nějak poškozený nebo ho zabila moje Alfa. :nevim: nevím, jestli má smysl se vůbec ještě pouštět do nějakého pokusu, aby to nedopadlo stejně…vyrábět si jen andílky mi rve srdce :,(

panebože, vždyt ti bylo blbě ne? měla jsi těhotenský příznaky. zvracela jsi ne? nebo tě přešly? sakra jak je tohle možný??? :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: je mi to strašně líto :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.7.14 20:21
@estrela píše:
@maraida :,( tak to je mi moc líto, moc jsem tomu věřila a držela ti palce…já bych asi dala ještě jeden pokus a kdyby to nevyšlo, tak bych se s tím snažila smířit a vzdala to, děti máš, tak alespoň, že tak. :hug:

to je pravda, podstupovat toto s miminkem doma nebo ne, je hodně velkej rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.7.14 20:30

@milas @estrela @Simi11 holky moc děkuju :hug:
Simi, jj tentokrát jsem tomu fakt moc věřila, příznaky jsem měla, špatně mi bylo…
no, uvidím co bude dál…
Simi, tobě držím na zítra každopádně moc moc moc palce :palec: ne, že mě budeš následovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.7.14 20:33
@maraida píše:
@milas @estrela @Simi11 holky moc děkuju :hug:
Simi, jj tentokrát jsem tomu fakt moc věřila, příznaky jsem měla, špatně mi bylo…
no, uvidím co bude dál…
Simi, tobě držím na zítra každopádně moc moc moc palce :palec: ne, že mě budeš následovat!!!

Muzu ti rict, ze mam od ted pekne stazenou prdel:-( zitra dam vedet:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.7.14 20:37
@Simi11 píše:
panebože, vždyt ti bylo blbě ne? měla jsi těhotenský příznaky. zvracela jsi ne? nebo tě přešly? sakra jak je tohle možný??? :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: je mi to strašně líto :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

To co jmenuješ jsem měla i já při ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.7.14 20:38
@Simi11 píše:
Muzu ti rict, ze mam od ted pekne stazenou prdel:-( zitra dam vedet:-(

Držím ti pěstičky ať je to na 1*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit