Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:Řešení? za týden jdu na elektroimpulzy a za měsíc na magnetickou rezonanci a napsala mi kapaky ale na ty se nusím poradit s Maličkovou
to je dost, a řešení? nějaká operace?
@milas píše: Řešení? za týden jdu na elektroimpulzy a za měsíc na magnetickou rezonanci a napsala mi kapaky ale na ty se nusím poradit s Maličkovou
bože muj,
![]()
Příspěvek upraven 17.07.14 v 13:04
@Polyxena1 píše:
@Papia psala jsi, že imununoglobulíny a gamaglobulíny jsou stejné. Jen jsem na to reagovala
Aha, ono neslo poznat, na jsi reagovala-tak ok
@milas píše:
Je to zlé
to je strašný a já si z toho dělala srandu. promin
![]()
@Simi11 píše:
to je strašný a já si z toho dělala srandu. promin![]()
![]()
Neboj ještě že druhé mam dobré takže se cekový sluch celkem srovná a je to celkově zatím jen 14% tak uvidíme co dál
Holky, tak já opět blbě…je po všem
stejně jako loni, ZT. Prý tam mám zbytek plodu bez srdeční akce a v pátek jdu na revizi.Ale před chvílí ze mě už něco vyšlo, tak nevím. A já tomu Osmáčkovi tentokrát tak věřila ![]()
holky vůbec nevím co dál…nevím proč se to stalo…jestli byl plod nějak poškozený nebo ho zabila moje Alfa.
nevím, jestli má smysl se vůbec ještě pouštět do nějakého pokusu, aby to nedopadlo stejně…vyrábět si jen andílky mi rve srdce ![]()
@maraida píše:
Holky, tak já opět blbě…je po všemstejně jako loni, ZT. Prý tam mám zbytek plodu bez srdeční akce a v pátek jdu na revizi.Ale před chvílí ze mě už něco vyšlo, tak nevím. A já tomu Osmáčkovi tentokrát tak věřila
holky vůbec nevím co dál…nevím proč se to stalo…jestli byl plod nějak poškozený nebo ho zabila moje Alfa.nevím, jestli má smysl se vůbec ještě pouštět do nějakého pokusu, aby to nedopadlo stejně…vyrábět si jen andílky mi rve srdce
To neeeeee to mě hrozně mrzíííí opravdu!!!
@maraida
tak to je mi moc líto, moc jsem tomu věřila a držela ti palce…já bych asi dala ještě jeden pokus a kdyby to nevyšlo, tak bych se s tím snažila smířit a vzdala to, děti máš, tak alespoň, že tak. ![]()
@maraida píše:
Holky, tak já opět blbě…je po všemstejně jako loni, ZT. Prý tam mám zbytek plodu bez srdeční akce a v pátek jdu na revizi.Ale před chvílí ze mě už něco vyšlo, tak nevím. A já tomu Osmáčkovi tentokrát tak věřila
holky vůbec nevím co dál…nevím proč se to stalo…jestli byl plod nějak poškozený nebo ho zabila moje Alfa.nevím, jestli má smysl se vůbec ještě pouštět do nějakého pokusu, aby to nedopadlo stejně…vyrábět si jen andílky mi rve srdce
panebože, vždyt ti bylo blbě ne? měla jsi těhotenský příznaky. zvracela jsi ne? nebo tě přešly? sakra jak je tohle možný???
je mi to strašně líto
![]()
@estrela píše:
@maraidatak to je mi moc líto, moc jsem tomu věřila a držela ti palce…já bych asi dala ještě jeden pokus a kdyby to nevyšlo, tak bych se s tím snažila smířit a vzdala to, děti máš, tak alespoň, že tak.
to je pravda, podstupovat toto s miminkem doma nebo ne, je hodně velkej rozdíl
@milas @estrela @Simi11 holky moc děkuju ![]()
Simi, jj tentokrát jsem tomu fakt moc věřila, příznaky jsem měla, špatně mi bylo…
no, uvidím co bude dál…
Simi, tobě držím na zítra každopádně moc moc moc palce
ne, že mě budeš následovat!!!
@maraida píše:
@milas @estrela @Simi11 holky moc děkuju
Simi, jj tentokrát jsem tomu fakt moc věřila, příznaky jsem měla, špatně mi bylo…
no, uvidím co bude dál…
Simi, tobě držím na zítra každopádně moc moc moc palcene, že mě budeš následovat!!!
Muzu ti rict, ze mam od ted pekne stazenou prdel:-( zitra dam vedet:-(
@Simi11 píše:
panebože, vždyt ti bylo blbě ne? měla jsi těhotenský příznaky. zvracela jsi ne? nebo tě přešly? sakra jak je tohle možný???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()