Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 píše:
@Simi11 je to strašně smutný. Hlavně když tady všechny tak bojujeme.Včera jsem byla na krvi na imunologii, tak chci v pondělí napsat Malíčkový o výsledky. jsem zvědavá jestli mi ta Alfa konečně klesne a pustí mě do IVF.
to jsem teda zvědavá, jak ti to vyjde. to budeš mít výsledky do druhýho dne?, já k ní letím v pondělí na 9. pak snad zase odchází někam pryč.
@Danny001 děkuju
no jo, takový je holt život…pěkně s námi mává…
@Simi11 moc gratuluju
to je krásná zpráva ![]()
@Simi11 jedny výledky mi brali v pátek a ty prý trvají týden a tu Alfu mi brali včera a ta je prý do druhého dne. Tak Malíčkové napíšu asi v pondělí jestli už má výsledky a jestli mi povolí IVF. Minule mi skoro vůbec neslezla dolů. Mě psala, že ordinuje až od 22.7. Tak to tam v pondělí bude jen na skok. Hlavně, že tě vezme.
@Danny001 píše:
@Simi11 jedny výledky mi brali v pátek a ty prý trvají týden a tu Alfu mi brali včera a ta je prý do druhého dne. Tak Malíčkové napíšu asi v pondělí jestli už má výsledky a jestli mi povolí IVF. Minule mi skoro vůbec neslezla dolů. Mě psala, že ordinuje až od 22.7. Tak to tam v pondělí bude jen na skok. Hlavně, že tě vezme.
jo jen na skok. mám dorazit hned na 9. raději tam budu na pul ![]()
@maraida píše:
@Danny001 děkujuno jo, takový je holt život…pěkně s námi mává…
@Simi11 moc gratulujuto je krásná zpráva
@Simi11 gratuluji mamino je to krása…
Holky já za Malíčkovou jdu konečně už za pár dní 29.7 což je za pár jo a Jirka chce ať ho taky pořádně proklepne nebo ať mu dá žádost na androloga že co když je něco zakopané u něj?? Dobré co?
@milas Dobrý. ![]()
Já tam zajedu asi v úterý na odběry… Jsem zvědavá, jak to dopadne.
@Tinakaterina píše:
@milas Dobrý.
Já tam zajedu asi v úterý na odběry… Jsem zvědavá, jak to dopadne.
Já jdu za mudr a pak i na krev doufám že mibporadí co s těmi kapaky proti hluchnutí a nebo které ty bilinky z toho můžu brát
@milas Ahoj, na bylinky jsem se vrhla taky a docela mě to baví. A co máš vyhlídnutého za bylinky? Jestli se můžu ptát? K Maličkový jdu příští týden, tak jsem zvědavá, co vymyslíme za léčbu. Na akupunkturu jsem chodila asi před rokem. Ty jsi doma? Nepracuješ? Já jsem teď taky doma, mám rozjednanou práci od příštího tejdne, ale jsou tam nějaké komplikace tak jsem zvědavá jak to vůbec bude. Krize přejde, taky jsme ji měli. Tyhle období jsou strašně těžký a je to velká zkouška pro partnerskej vztah. Bude zase dobře, uvidíš.
@Simi11 tak to gratuluju, můžu se zeptat jaký jsi měla hodnoty, když to klaplo?
@Polyxena1 píše:
@milas Ahoj, na bylinky jsem se vrhla taky a docela mě to baví. A co máš vyhlídnutého za bylinky? Jestli se můžu ptát? K Maličkový jdu příští týden, tak jsem zvědavá, co vymyslíme za léčbu. Na akupunkturu jsem chodila asi před rokem. Ty jsi doma? Nepracuješ? Já jsem teď taky doma, mám rozjednanou práci od příštího tejdne, ale jsou tam nějaké komplikace tak jsem zvědavá jak to vůbec bude. Krize přejde, taky jsme ji měli. Tyhle období jsou strašně těžký a je to velká zkouška pro partnerskej vztah. Bude zase dobře, uvidíš.
jee já jsem doma taky vš tady nikde nechtěji ale od srpna otvírají domov aizheimer už měl být v květnu ale posunuli to na srpen a mě mají přijat říjen/listopad.
Bylinky a hemopatikum:
pullsatila 30
maca+quinva ale v prášku kapsle jsou pro mě slabé
Tinktura Sangre
Rajytník 100% šťáva Čaj Juan de Alonso
Rhodiola
Fucus (od úlňku k novoluní cucat 2×1)
@Polyxena1 píše:
@milas já jdu 30.7. tak to je dobrý
Ty tam jdeš den po mě