Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
21.7.14 21:16

@Tinakaterina ty jsi měla myslím tak nějaký ty protilátky na nějakou nemoc ne? Já je mám taky a teĎ mi to krásně kleslo na hraniční hodnoty, který prý jsou v pohodě. Ale nevím co to udělá až kortikoidy vysadím. Neboj Malíčková ti pomůže. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.7.14 21:17

@Danny001 tak to máš krásné AMH! Já měla v 38 letech AMH 0,7 a ve 40 už jen 0,05 :zed: Ale na vajucho to pořád stačí. Horší to už asi bude s tou kvalitou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.7.14 21:19
@Danny001 píše:
@milas To je šílený. Tolik vajíček u minimálky 8o Každopádně ti moc držím palce, aby to všechno dopadlo dobře.

Jo jo bohužel mé slavné pcos to vše spískalo ale tolík vajíček, a jen tolik došlo do konce? no v něčem bude stále zakopaný pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.7.14 21:21

@maraida právě to je další. V Helisou jsme měli PGS embryí a bylo to blbí. Takže když je dobrá imunologie a já se dám psychocky do pořádku tak ještě aby bylo dobrý embryo. Už mi cpali darovaný, ale v Cube mě právě ještě podpořila Mudr. Višňová aby jsme zkusili ještě jedno IVF s vlastními. A Malíčková stejně tak. Takže mě to zaase zlomilo a ještě naposledy to zkusím. A kdo ví jestli pak nezkusím i tu minimálku. ALe nechci předbíhat. Jo a do toho rozjíždíme adopci. A jsme pozvaný na psychologický pohovor, nebo nějaký testy. A jeslti budu napíchaná tou dobou hormonama na IVF tak to bude něco. To se rozublím jen když uvidím ty psychotesty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.7.14 21:24
@Danny001 píše:
@maraida právě to je další. V Helisou jsme měli PGS embryí a bylo to blbí. Takže když je dobrá imunologie a já se dám psychocky do pořádku tak ještě aby bylo dobrý embryo. Už mi cpali darovaný, ale v Cube mě právě ještě podpořila Mudr. Višňová aby jsme zkusili ještě jedno IVF s vlastními. A Malíčková stejně tak. Takže mě to zaase zlomilo a ještě naposledy to zkusím. A kdo ví jestli pak nezkusím i tu minimálku. ALe nechci předbíhat. Jo a do toho rozjíždíme adopci. A jsme pozvaný na psychologický pohovor, nebo nějaký testy. A jeslti budu napíchaná tou dobou hormonama na IVF tak to bude něco. To se rozublím jen když uvidím ty psychotesty :lol:

No vím o jedné co čeká ze 4 ivf v Cube holčičku, držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.7.14 21:24

@Danny001 a když vám dělali to PGS embryí, tak se ani tak nezadařilo? I když byly geneticky vyšetřený, že jsou v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.7.14 21:25

@milas Caroline?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.7.14 21:35

@maraida nám právě zbyli nejdříve 3 embrya, ale vyšetřit šly jenom 2 takže to jedno zamrazli bez vyšetření a z těch 2 bylo dobrý jen jedno. To se nechtytlo. pak jsme šli loni v září do 4 IVF a to zbylo 1 a to bylo špatný. Tak jsme nechali zavést to zamražený a zase nic. Chytlo se mi jedno u 2 IVF v Gennetu, ale to skončilo v 7 tt potratem. A bohuže až po těch 4 IVF jsem jela k Malíčkový. Tak nevím jestli byl problém jen v imunlogii, ale asi i v embryích :nevim: No ještě to budou nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.7.14 21:37

Holky Malíčková odepsala - kopíruji to

HSK je určitě velmi dobrý nápad, vlivu narkózy na imunitu se obávat
vůbec nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
21.7.14 21:41

@Danny001 Už nevím, co všechno mám špatně za hodnoty. Musela bych to najít. Imunitu mám špatně cz po mimoděložním a potratu. Předtím vše ok. Mám osmiletého syna. Ale tím potratem se vše pokazilo… :-( Trošku doufám, že to ještě teď dobrý nebude. Nastoupila jsem do nové práce a v srpnu se stěhujem a předěláváme teď dům. Takže ivf by se mi hodilo nejlíp v září, říjnu. Proto mě zajímalo, za jak dlouho se to Tobe zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.7.14 21:42

@Danny001 já jí teď taky napsala email.Tak jsem zvědavá kdy mi napíše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
21.7.14 21:44

@Danny001 Mě poslala Maličková na LPSK HSK na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
@maraida píše:
@milas Caroline?

Nee petulak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736

@maraida dneska je rychlá jako blesk :palec: Mě odepsala na oba mejly. Dávala jsem jí tak 3-4 dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.7.14 21:45

@milas aha…tak tu neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie