Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk píše:
@milas my ted taky zkousime prirodu, mame jeste 7prcku, ale verim porad, ze se povede;)
To jich máte dost
@milas píše:
Tak tak klostík a pak jrn merional 150 jednotrk 6 dní a úroda jak prase fakt
prdelko, tak tohle není minimálka, ale klasika IVf. Minimálka je jen s clostíkem nebo teď nevím jak se jmenují ty druhý prášky…clostík se bere většinou 1-0-1 a jen pět dní. 150j merionalu je klasika. Kdybys napsala třeba jen 75j a pouze každý druhý den…ale šest dnů tuhle pálku nelze považovat za minimálku. ![]()
@estrela píše:
prdelko, tak tohle není minimálka, ale klasika IVf. Minimálka je jen s clostíkem nebo teď nevím jak se jmenují ty druhý prášky…clostík se bere většinou 1-0-1 a jen pět dní. 150j merionalu je klasika. Kdybys napsala třeba jen 75j a pouze každý druhý den…ale šest dnů tuhle pálku nelze považovat za minimálku.
No mě to psali jako. minimálku opravdu, protože jsem. měla 14 den 8 mm folík pak mi dali 4×100 Gonalu a pak se mi zastavili a pak 150 metipnalu ale brali to jako minimálku na clostík jinak reaguji cystani, jsem zvědavá jestlu tento cyklus dorazí ms minulý bez léku po 45 dnech a dokonce byla ovu
@panikralickova Ahoj králíčku,
jeníček dobrý, je to mazlík
. Začíná se přetáčet, večer usíná sám, málokdy brečí, to už mu fakt něco musí být, pořád se směje, něco žvatlá…přes den moc nespí, ale zase v noci je fakt milionový, Sice mi teď pár posledních dnů zlobí u jídla…jakože prská mlíko, jazýčkem vystrkuje dudlík…ale to se dá přežít. Pomalu zkouším mrkvičku a na noc kašičku. Mrkvička (šťáva) mu moc nejede, ale kašička ano. ![]()
Co Fanoušek…četla jsem, že leze ![]()
Pepince držím palečky ![]()
@milas tak to tak napsali, třeba kvůli sobě, pojišťovně…nevím proč, ale fakt tohle minimálka není…třeba by si mohla další IVF, ale s menší dávkou, třeba jen 75j…ale to nejsem doktor na to bych se zeptala… ![]()
oprava: ty vlastně další IVF potřebovat nebudeš, vy máte zmrzlíka, který to vybojuje ![]()
@estrela píše:
@milas tak to tak napsali, třeba kvůli sobě, pojišťovně…nevím proč, ale fakt tohle minimálka není…třeba by si mohla další IVF, ale s menší dávkou, třeba jen 75j…ale to nejsem doktor na to bych se zeptala…oprava: ty vlastně další IVF potřebovat nebudeš, vy máte zmrzlíka, který to vybojuje
Jo máme zmrzlíka, jo jenže při další ivf by jsne dávali možná genetiku embrijí a vím že už pak u ivf musím brát fraík
@milas píše:
Jo máme zmrzlíka, jo jenže při další ivf by jsne dávali možná genetiku embrijí a vím že už pak u ivf musím brát fraík
Jo a můj chlap by už do dalšího ivf nešel!!! to mi řek narovinu
@estrela no to je bobánek. Vypadá, že mu chutná a hlavě všechno krásně dohnal!!!
Ano, ano, náš bobík konečně leze a já se na to nemohu vynadívat.
Děkuji za Pepi, po víkendu uvidíme ![]()
@panikralickova píše:
@estrela no to je bobánek. Vypadá, že mu chutná a hlavě všechno krásně dohnal!!!
Ano, ano, náš bobík konečně leze a já se na to nemohu vynadívat.
Děkuji za Pepi, po víkendu uvidíme
Tak to už musí být legrační a vše
@milas ano, je to tak. A konečně je to takové to dítě, co reaguje, když se směju, směje se nazpět a máme takové různé rozesmívací hry, jako lechtání, vyhazování do vzduchu a tak…
Zpočátku to bylo náročné, narodil se o 2 měsíce dříve, ve spoustě věcí byl pozadu i když člověk bral v úvahu korigovaný věk… ale teď už je to fajn.
Všem přeju brzo podobné zážitky ![]()
@panikralickova píše:
@milas ano, je to tak. A konečně je to takové to dítě, co reaguje, když se směju, směje se nazpět a máme takové různé rozesmívací hry, jako lechtání, vyhazování do vzduchu a tak…
Zpočátku to bylo náročné, narodil se o 2 měsíce dříve, ve spoustě věcí byl pozadu i když člověk bral v úvahu korigovaný věk… ale teď už je to fajn.
Všem přeju brzo podobné zážitky
Určitě to malý brzo dohnal ty 2 měsíce. Však je to takový šikulka
@milas tak super!! Kez by to slo ted prirozene, to bych si moc prala i u nas ![]()