Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas vitej v klubu, ja ohss mela taky, bolesti jsem si malem trhala vlasy na hlave:-(
Jinak jsem z moravy…jizni
@Mica82 píše:
@milas vitej v klubu, ja ohss mela taky, bolesti jsem si malem trhala vlasy na hlave:-(
Jinak jsem z moravy…jizni
Já severní. Morava, jj první ohss byl brz ketu neboť jsem ho chytla před odběrem 9 dní ve špitále, druhý byl z minimálky po zakousnutí embrijí to jsem byla 14 dní ve špitále
Dámy, tak bohužel, protilátky proti Annexinu bohužel stále nezměřitelně vysoké (víc než 100), Medrol beru od začátku května. Malíčková vzhledem k tomu, že jedeme v Nativech (mám nízké AMH), navrhuje nechat stávající medikaci (8mg Medrolu/Metypredu, po ET Fraxiparine). Věřím jí, ale trochu mi nedává smysl, že bych mohla s takovými výsledky otěhotnět.
Jste tu někdo v podobné situaci? Tuším @julie.cz, je to tak? Ale tobě nakonec ty protilátky aspoň trochu klesly, ne?
@panikralickova píše:
Dámy, tak bohužel, protilátky proti Annexinu bohužel stále nezměřitelně vysoké (víc než 100), Medrol beru od začátku května. Malíčková vzhledem k tomu, že jedeme v Nativech (mám nízké AMH), navrhuje nechat stávající medikaci (8mg Medrolu/Metypredu, po ET Fraxiparine). Věřím jí, ale trochu mi nedává smysl, že bych mohla s takovými výsledky otěhotnět.
Jste tu někdo v podobné situaci? Tuším @julie.cz, je to tak? Ale tobě nakonec ty protilátky aspoň trochu klesly, ne?
mě se zdát jedi tohle neměla Jana, ale nevím teda.
Já mám TNF alfu
@milas Léky jako Pentomer a Metypred Ti psali i v CARu nebo stále prosit o recept prímářku Malíčkovou? Už mi dochází Pentomer… ![]()
@Tinakaterina píše:
@milas Léky jako Pentomer a Metypred Ti psali i v CARu nebo stále prosit o recept prímářku Malíčkovou? Už mi dochází Pentomer…
Napiš ji mejla já to měla od ní raky jsem ji prosila
@milas Díky. Já jestli to náhodou nemůžou napsat v RF. OK, napíšu jí.
@Tinakaterina píše:
@milas Díky. Já jestli to náhodou nemůžou napsat v RF. OK, napíšu jí.
Tsk teoreticky tsky můžou kfyž vemeš sebou zprávu ale já si to nechala pdát od ní
@Mica82 já jsem taky z jižní moravy to jsem teda zvědavá odkud jsi kdyžtak písni do zprávy ![]()
@panikralickova Ahoj, mně se protilátky proti annexinu drží stabilně kolem 60. Toho času jsem úplně bez medikace a máme se snažit přirozeně. Ale snažíme se už 10 měsíců a stále nic
Po prázdninách chci Malíčkovou kontaktovat a požádat o nějakou pomoc…Přeji ti, ať jsi úspěšnější než my.
@julie.cz omlouvám se, zapoměla jsem, jak dlouho jsi brala kortikoidy? Nemluvila s Tebou o imunoglobulinech? Kamarádka měla vysoké protilátky v rámci antifosfolipidového syndromu, take ji nejdříve léčila kortikoidy, nakonec nasadila imunoglobuliny a už má imunitu OK.
@panikralickova Mluvila. Říkala, že mi je nasadí ihned, jak otěhotním… Takže neznámo kdy.
@panikralickova …a kortikoidy jsem brala 6 měsíců. Pak se musí udělat pauza, protože se prý začíná projevovat jejich negativní účinek, říkala paní dr.
@julie.cz kurnik
Nemám čas dělat pauzu, přechod se blíží mílovými kroky. Ach jo… Tak snad se stane zázrak.
A ty máš ještě nějaký jiný „problem“ kromě imuno? Já toho mám požehnaně
- neprůchdodné vejcovody, AMH nula nula nic a manžel spermiogram nic moc. S tím bych mohla do nějaké učebnice ![]()
@panikralickova Na žádný jiný problém se nepřišlo, ale Malíčková se obává, že něco skrytého, co neodhalí krevní testy, tam je. Takže mi doslova řekla, že se na mé těhotenství vůbec netěší
No, já z něj mám taký obrovský strach, ale bez boje se nevzdám. Asi dost dobře znáš, jak silná touha po miminku dokáže být. Jediné, co mám oproti předchozím těhotenstvím nově zaléčené, je štítná žláza. Tak třeba tady byl v kombinaci s annexinem zakopaný pes. Modlím se, aby to tak bylo…