Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
11.8.14 22:00

@milas já tam půjdu někdy poslední srpnový týden, ale jen na krev, k ní ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.8.14 22:01
@maraida píše:
@milas já tam půjdu někdy poslední srpnový týden, ale jen na krev, k ní ne.

Tak.my chodíme k ní a pokecat a pak na krev zjišťuje u nás co a jak nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.8.14 22:07

@milas tak já bych taky ráda už i k ní, ale má tam volno až někdy v říjnu a to je moc pozdě. Krev mám mít po šestinedělí a to je koncem srpna.
Jinak jsem teď koukala na moje hodnoty před Dexamedem a TNF Alfu jsem měla 66,3. a po 4 injekcích mi klesla na 44,2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.8.14 22:13
@maraida píše:
@milas tak já bych taky ráda už i k ní, ale má tam volno až někdy v říjnu a to je moc pozdě. Krev mám mít po šestinedělí a to je koncem srpna.
Jinak jsem teď koukala na moje hodnoty před Dexamedem a TNF Alfu jsem měla 66,3. a po 4 injekcích mi klesla na 44,2.

Hezké já měla 60, pak 44 po dvou měsících a teď po 9 týdnech od ZT 68

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.8.14 22:14
@maraida píše:
Jinak jsem teď koukala na moje hodnoty před Dexamedem a TNF Alfu jsem měla 66,3. a po 4 injekcích mi klesla na 44,2.

Jinak mě chce mudr vidět tak snad za 9 týdnu 13-15.10 se někde vlezu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
12.8.14 08:19

@milas bu´d v klidu, protože mě po neúspěchu alfa vylezla taky nahoru na tuším 66 z nějakých 42,nasadila mi právě dexamed (ale nechala mi i metypred, kvůli autoimunitě)a po něm po třetí inejkci 52,tzn.za tři týdny, měsíc a půl po nasazení jsem otěhotněla :kytka:
Akorát já tedy měla opačný problém než holky co po něm nespaly…já byla šípková růženka, měla jsem co dělat dojet domů. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.8.14 08:34
@estrela píše:
@milas bu´d v klidu, protože mě po neúspěchu alfa vylezla taky nahoru na tuším 66 z nějakých 42,nasadila mi právě dexamed (ale nechala mi i metypred, kvůli autoimunitě)a po něm po třetí inejkci 52,tzn.za tři týdny, měsíc a půl po nasazení jsem otěhotněla :kytka:
Akorát já tedy měla opačný problém než holky co po něm nespaly…já byla šípková růženka, měla jsem co dělat dojet domů. :jazyk:

Jo jo jenže my nemáme v plánu zatím ani pro mražáčka ani ivf, no uvidíme co vymyslíme pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.8.14 11:28

@milas tak to jsem zvědavá co ZT udělá s mojí Alfou :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.8.14 11:58
@maraida píše:
@milas tak to jsem zvědavá co ZT udělá s mojí Alfou :?:

To jsem taky zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.8.14 12:18
@milas píše:
Jo jo jenže my nemáme v plánu zatím ani pro mražáčka ani ivf, no uvidíme co vymyslíme pak

@milas prosím tě a ví malíčková, že po těch 9 týdnech, když ti pravděpodobně řekne, že léčba zabrala a máš jít do ket, tak že jít nechceš?
Myslím, že v tom případě, by tě léčila až se rozhodneš, protože nevim zda bude ochotna hradit a hlavně jestli je i zdravé píchat každý týden třeba 4 měsíce dexamety jen než se rozhodneš.
já měla včera 18. injekci. snad poslední, brala mi velké testy, tak když to bude ok, přestáváme. miminko to prý již neohrozí.
a já vím, že mi příští týden vylezí imunita, což by vyletěla po vysazení i tobě. tak jen abys ji nenaštvala a ona se potom na tebe nevybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.8.14 12:19

A mimochodem, mně neštípal, nebolel, absolutně jediný vedlejší účinek neměl. zlatý dexamed oproti tem sra..am medrolu a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.8.14 16:27
@Simi11 píše:
@milas prosím tě a ví malíčková, že po těch 9 týdnech, když ti pravděpodobně řekne, že léčba zabrala a máš jít do ket, tak že jít nechceš?
Myslím, že v tom případě, by tě léčila až se rozhodneš, protože nevim zda bude ochotna hradit a hlavně jestli je i zdravé píchat každý týden třeba 4 měsíce dexamety jen než se rozhodneš.
já měla včera 18. injekci. snad poslední, brala mi velké testy, tak když to bude ok, přestáváme. miminko to prý již neohrozí.
a já vím, že mi příští týden vylezí imunita, což by vyletěla po vysazení i tobě. tak jen abys ji nenaštvala a ona se potom na tebe nevybodla.

Neboj má to poznačené že ket chceme až v zimě, což by ji nepřekvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.8.14 16:36
@milas píše:
Neboj má to poznačené že ket chceme až v zimě, což by ji nepřekvapilo

tak to potom joooo :mrgreen:

já dneska dostala výsledky včerejší krve. dexamed mi píchala včera naposledy :dance: :dance: :dance: :dance: jupíííí jen kontrola krve ve 20tt. :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.8.14 16:49
@Simi11 píše:
tak to potom joooo :mrgreen:já dneska dostala výsledky včerejší krve. dexamed mi píchala včera naposledy :dance: :dance: :dance: :dance: jupíííí jen kontrola krve ve 20tt. :dance: :dance: :dance: :dance:

No super mám radost jde ti to krásně to těhulkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.8.14 16:56
@milas píše:
No super mám radost jde ti to krásně to těhulkování

zatim jo, ale rozsekne se to v pondělí, jdu na screening 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit