Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas já tam půjdu někdy poslední srpnový týden, ale jen na krev, k ní ne.
@maraida píše:
@milas já tam půjdu někdy poslední srpnový týden, ale jen na krev, k ní ne.
Tak.my chodíme k ní a pokecat a pak na krev zjišťuje u nás co a jak nového
@milas tak já bych taky ráda už i k ní, ale má tam volno až někdy v říjnu a to je moc pozdě. Krev mám mít po šestinedělí a to je koncem srpna.
Jinak jsem teď koukala na moje hodnoty před Dexamedem a TNF Alfu jsem měla 66,3. a po 4 injekcích mi klesla na 44,2.
@maraida píše:
@milas tak já bych taky ráda už i k ní, ale má tam volno až někdy v říjnu a to je moc pozdě. Krev mám mít po šestinedělí a to je koncem srpna.
Jinak jsem teď koukala na moje hodnoty před Dexamedem a TNF Alfu jsem měla 66,3. a po 4 injekcích mi klesla na 44,2.
Hezké já měla 60, pak 44 po dvou měsících a teď po 9 týdnech od ZT 68
@maraida píše:
Jinak mě chce mudr vidět tak snad za 9 týdnu 13-15.10 se někde vlezu?
@milas bu´d v klidu, protože mě po neúspěchu alfa vylezla taky nahoru na tuším 66 z nějakých 42,nasadila mi právě dexamed (ale nechala mi i metypred, kvůli autoimunitě)a po něm po třetí inejkci 52,tzn.za tři týdny, měsíc a půl po nasazení jsem otěhotněla ![]()
Akorát já tedy měla opačný problém než holky co po něm nespaly…já byla šípková růženka, měla jsem co dělat dojet domů. ![]()
@estrela píše:
@milas bu´d v klidu, protože mě po neúspěchu alfa vylezla taky nahoru na tuším 66 z nějakých 42,nasadila mi právě dexamed (ale nechala mi i metypred, kvůli autoimunitě)a po něm po třetí inejkci 52,tzn.za tři týdny, měsíc a půl po nasazení jsem otěhotněla
Akorát já tedy měla opačný problém než holky co po něm nespaly…já byla šípková růženka, měla jsem co dělat dojet domů.
Jo jo jenže my nemáme v plánu zatím ani pro mražáčka ani ivf, no uvidíme co vymyslíme pak
@milas píše:
Jo jo jenže my nemáme v plánu zatím ani pro mražáčka ani ivf, no uvidíme co vymyslíme pak
@milas prosím tě a ví malíčková, že po těch 9 týdnech, když ti pravděpodobně řekne, že léčba zabrala a máš jít do ket, tak že jít nechceš?
Myslím, že v tom případě, by tě léčila až se rozhodneš, protože nevim zda bude ochotna hradit a hlavně jestli je i zdravé píchat každý týden třeba 4 měsíce dexamety jen než se rozhodneš.
já měla včera 18. injekci. snad poslední, brala mi velké testy, tak když to bude ok, přestáváme. miminko to prý již neohrozí.
a já vím, že mi příští týden vylezí imunita, což by vyletěla po vysazení i tobě. tak jen abys ji nenaštvala a ona se potom na tebe nevybodla.
A mimochodem, mně neštípal, nebolel, absolutně jediný vedlejší účinek neměl. zlatý dexamed oproti tem sra..am medrolu a pod.
@Simi11 píše:
@milas prosím tě a ví malíčková, že po těch 9 týdnech, když ti pravděpodobně řekne, že léčba zabrala a máš jít do ket, tak že jít nechceš?
Myslím, že v tom případě, by tě léčila až se rozhodneš, protože nevim zda bude ochotna hradit a hlavně jestli je i zdravé píchat každý týden třeba 4 měsíce dexamety jen než se rozhodneš.
já měla včera 18. injekci. snad poslední, brala mi velké testy, tak když to bude ok, přestáváme. miminko to prý již neohrozí.
a já vím, že mi příští týden vylezí imunita, což by vyletěla po vysazení i tobě. tak jen abys ji nenaštvala a ona se potom na tebe nevybodla.
Neboj má to poznačené že ket chceme až v zimě, což by ji nepřekvapilo
@milas píše:
Neboj má to poznačené že ket chceme až v zimě, což by ji nepřekvapilo
tak to potom joooo ![]()
já dneska dostala výsledky včerejší krve. dexamed mi píchala včera naposledy
jupíííí jen kontrola krve ve 20tt.
![]()
@Simi11 píše:
tak to potom joooojá dneska dostala výsledky včerejší krve. dexamed mi píchala včera naposledy
![]()
![]()
![]()
jupíííí jen kontrola krve ve 20tt.
![]()
![]()
![]()
No super mám radost jde ti to krásně to těhulkování
@milas píše:
No super mám radost jde ti to krásně to těhulkování
zatim jo, ale rozsekne se to v pondělí, jdu na screening ![]()