Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:
zatim jo, ale rozsekne se to v pondělí, jdu na screening
Všechno bude ok, neboooojjj
@Simi11 Simčo, ty si nedáš pokoj.. když ti od začátku říkám, že to bude OK, tak bude a hotovo…
takhle jsem to řekla už několika lidem okolo sebe, co se báli a zatím mám 100% úspěšnost..
![]()
Teda holky, včera jsem byla u ségry - má 3 měsíční holčičku a musím říct, že to teda fakt jednoduchý není.. ta naše malá divizna je ženská jako vyšitá, všude načuhuje, vyžaduje pozornost a je protivná jak činže.. neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane..
tak si říkám, jestli do toho fakt chci jít.. ![]()
@Danny77 píše:
Teda holky, včera jsem byla u ségry - má 3 měsíční holčičku a musím říct, že to teda fakt jednoduchý není.. ta naše malá divizna je ženská jako vyšitá, všude načuhuje, vyžaduje pozornost a je protivná jak činže.. neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane..![]()
tak si říkám, jestli do toho fakt chci jít..
Jasně že do tiho chceš jít
@Danny77 píše:
@Simi11 Simčo, ty si nedáš pokoj.. když ti od začátku říkám, že to bude OK, tak bude a hotovo…takhle jsem to řekla už několika lidem okolo sebe, co se báli a zatím mám 100% úspěšnost..
![]()
@Danny77 píše:
Teda holky, včera jsem byla u ségry - má 3 měsíční holčičku a musím říct, že to teda fakt jednoduchý není.. ta naše malá divizna je ženská jako vyšitá, všude načuhuje, vyžaduje pozornost a je protivná jak činže.. neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane..![]()
tak si říkám, jestli do toho fakt chci jít..
už ve 3 měsících načuhuje? já myslela že pořád spí
![]()
@Simi11 jo prd.. ta spala asi tak první měsíc.. teď ani náhodou.. včera prý 3× asi 20 minut.. a v noci taky nic moc.. každej den je jinej.. nejdřív vstávala 2× za noc, teď skoro každý 2-3 hodiny a pak někdy přes den spí 4 hodiny v kuse, ale většinou ne.. se připrav.. ségra je pěkně vyfluslá, malá je teda hodná, ale prostě někdy protivná a chce se pořád nosit a nechce být sama.. ale teď ji začaly zajímat hračky, přece jenom ve 3 měsících už je to takový to krásný miminko, žádnej zmačkanej červík.. do toho má silný atopický ekzem - zabrala až poslední mastička, kterou u nás nikdo nezná a má alergii na mléko, takže super.. docela si to holky užívají.. ![]()
@Danny77 píše:
@Simi11 jo prd.. ta spala asi tak první měsíc.. teď ani náhodou.. včera prý 3× asi 20 minut.. a v noci taky nic moc.. každej den je jinej.. nejdřív vstávala 2× za noc, teď skoro každý 2-3 hodiny a pak někdy přes den spí 4 hodiny v kuse, ale většinou ne.. se připrav.. ségra je pěkně vyfluslá, malá je teda hodná, ale prostě někdy protivná a chce se pořád nosit a nechce být sama.. ale teď ji začaly zajímat hračky, přece jenom ve 3 měsících už je to takový to krásný miminko, žádnej zmačkanej červík.. do toho má silný atopický ekzem - zabrala až poslední mastička, kterou u nás nikdo nezná a má alergii na mléko, takže super.. docela si to holky užívají..
nezavidím
@Danny77 píše:
@Simi11 jo prd.. ta spala asi tak první měsíc.. teď ani náhodou.. včera prý 3× asi 20 minut.. a v noci taky nic moc.. každej den je jinej.. nejdřív vstávala 2× za noc, teď skoro každý 2-3 hodiny a pak někdy přes den spí 4 hodiny v kuse, ale většinou ne.. se připrav.. ségra je pěkně vyfluslá, malá je teda hodná, ale prostě někdy protivná a chce se pořád nosit a nechce být sama.. ale teď ji začaly zajímat hračky, přece jenom ve 3 měsících už je to takový to krásný miminko, žádnej zmačkanej červík.. do toho má silný atopický ekzem - zabrala až poslední mastička, kterou u nás nikdo nezná a má alergii na mléko, takže super.. docela si to holky užívají..
hmmm to je fakt děsný, ale to přejde.
i když ta alergie asi ne
![]()
@Simi11 i ta alergie má zmizet…naštěstí to prý není navěky..
ale jinak je malá krásná.. ![]()
@Danny77 píše:
@Simi11 i ta alergie má zmizet…naštěstí to prý není navěky..ale jinak je malá krásná..
tak huráááá, a nějaká fotečka co? neteřinky?
@Simi11 no byla by.. ale nechci ji dávat veřejně.. hodim ti ji do mailu, jo?
@Danny77 píše:
Já ji chci taky chci se pokochat svišťátkem
@Danny77 píše:
je překrásná, fakt přenádherná
![]()