Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
13.8.14 17:09
@Simi11 píše:
zatim jo, ale rozsekne se to v pondělí, jdu na screening 8o

Všechno bude ok, neboooojjj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.8.14 20:45

@Simi11 no paráda :potlesk:
neboj, screening bude v pořádku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.8.14 08:25

@Simi11 Simčo, ty si nedáš pokoj.. když ti od začátku říkám, že to bude OK, tak bude a hotovo… :mrgreen: takhle jsem to řekla už několika lidem okolo sebe, co se báli a zatím mám 100% úspěšnost.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.8.14 08:26

Teda holky, včera jsem byla u ségry - má 3 měsíční holčičku a musím říct, že to teda fakt jednoduchý není.. ta naše malá divizna je ženská jako vyšitá, všude načuhuje, vyžaduje pozornost a je protivná jak činže.. neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane.. :lol: :lol: tak si říkám, jestli do toho fakt chci jít.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.8.14 08:34
@Danny77 píše:
Teda holky, včera jsem byla u ségry - má 3 měsíční holčičku a musím říct, že to teda fakt jednoduchý není.. ta naše malá divizna je ženská jako vyšitá, všude načuhuje, vyžaduje pozornost a je protivná jak činže.. neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane.. :lol: :lol: tak si říkám, jestli do toho fakt chci jít.. :jazyk:

Jasně že do tiho chceš jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.8.14 08:48
@Danny77 píše:
@Simi11 Simčo, ty si nedáš pokoj.. když ti od začátku říkám, že to bude OK, tak bude a hotovo… :mrgreen: takhle jsem to řekla už několika lidem okolo sebe, co se báli a zatím mám 100% úspěšnost.. :lol: :lol:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.8.14 08:48
@Danny77 píše:
Teda holky, včera jsem byla u ségry - má 3 měsíční holčičku a musím říct, že to teda fakt jednoduchý není.. ta naše malá divizna je ženská jako vyšitá, všude načuhuje, vyžaduje pozornost a je protivná jak činže.. neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane.. :lol: :lol: tak si říkám, jestli do toho fakt chci jít.. :jazyk:

už ve 3 měsících načuhuje? já myslela že pořád spí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.8.14 08:54

@Simi11 jo prd.. ta spala asi tak první měsíc.. teď ani náhodou.. včera prý 3× asi 20 minut.. a v noci taky nic moc.. každej den je jinej.. nejdřív vstávala 2× za noc, teď skoro každý 2-3 hodiny a pak někdy přes den spí 4 hodiny v kuse, ale většinou ne.. se připrav.. ségra je pěkně vyfluslá, malá je teda hodná, ale prostě někdy protivná a chce se pořád nosit a nechce být sama.. ale teď ji začaly zajímat hračky, přece jenom ve 3 měsících už je to takový to krásný miminko, žádnej zmačkanej červík.. do toho má silný atopický ekzem - zabrala až poslední mastička, kterou u nás nikdo nezná a má alergii na mléko, takže super.. docela si to holky užívají.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.8.14 09:17
@Danny77 píše:
@Simi11 jo prd.. ta spala asi tak první měsíc.. teď ani náhodou.. včera prý 3× asi 20 minut.. a v noci taky nic moc.. každej den je jinej.. nejdřív vstávala 2× za noc, teď skoro každý 2-3 hodiny a pak někdy přes den spí 4 hodiny v kuse, ale většinou ne.. se připrav.. ségra je pěkně vyfluslá, malá je teda hodná, ale prostě někdy protivná a chce se pořád nosit a nechce být sama.. ale teď ji začaly zajímat hračky, přece jenom ve 3 měsících už je to takový to krásný miminko, žádnej zmačkanej červík.. do toho má silný atopický ekzem - zabrala až poslední mastička, kterou u nás nikdo nezná a má alergii na mléko, takže super.. docela si to holky užívají.. :think:

nezavidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.8.14 10:30
@Danny77 píše:
@Simi11 jo prd.. ta spala asi tak první měsíc.. teď ani náhodou.. včera prý 3× asi 20 minut.. a v noci taky nic moc.. každej den je jinej.. nejdřív vstávala 2× za noc, teď skoro každý 2-3 hodiny a pak někdy přes den spí 4 hodiny v kuse, ale většinou ne.. se připrav.. ségra je pěkně vyfluslá, malá je teda hodná, ale prostě někdy protivná a chce se pořád nosit a nechce být sama.. ale teď ji začaly zajímat hračky, přece jenom ve 3 měsících už je to takový to krásný miminko, žádnej zmačkanej červík.. do toho má silný atopický ekzem - zabrala až poslední mastička, kterou u nás nikdo nezná a má alergii na mléko, takže super.. docela si to holky užívají.. :think:

hmmm to je fakt děsný, ale to přejde. :hug: :hug: i když ta alergie asi ne :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.8.14 11:10

@Simi11 i ta alergie má zmizet…naštěstí to prý není navěky.. :-) ale jinak je malá krásná.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.8.14 13:50
@Danny77 píše:
@Simi11 i ta alergie má zmizet…naštěstí to prý není navěky.. :-) ale jinak je malá krásná.. :lol:

tak huráááá, a nějaká fotečka co? neteřinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.8.14 15:09

@Simi11 no byla by.. ale nechci ji dávat veřejně.. hodim ti ji do mailu, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.8.14 15:17
@Danny77 píše:
@Simi11 no byla by.. ale nechci ji dávat veřejně.. hodim ti ji do mailu, jo?

Já ji chci taky chci se pokochat svišťátkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.8.14 15:26
@Danny77 píše:
@Simi11 no byla by.. ale nechci ji dávat veřejně.. hodim ti ji do mailu, jo?

je překrásná, fakt přenádherná :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital