Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@panikralickova není to špatný číslo akorát z toho prostě nejsou dobrý embrya. Sice vždy luxusní blastocysty, ale nejsou v pořádku
S tím AMH by to bylo spíš na minimálku, ale pořád tam je šance ![]()
@Mandlička píše:
Milas nemáš web stránky do té laboratoře nebo aspon na jaké ulici sídlí? Nedaří se mi je najít.
Kuknu na žádanku:
Dělají to i jako samoplátci je to spermio flow to vyšetření.
@panikralickova to je pravda. Hlavně se z toho nezbláznit a bojovat ![]()
Ahoj tak revmatolog mi žádanku nechtěl napsat prý to pod něho nespadá, mám obavu že mi je nebude chtít nikdo napsat. Taky mě od toho odrazoval i když on o tom moc neví ale prý kvůli psychice.. tak nevím jestli teď ještě počkat nebo co dělat. obcházet doktory a prosit je o žádanku mě taky nebaví - myslíte že by mi ji mohli dát v novém caru (reprofit)
holky moje zlaté je to všechno v pi** mám blbé výsledky od Malíčkové poprvé jsem měla TNF alfu " 60% .{color:red}" teď ji mám 68%
Holky mám toto od Malíčkové
Dobrý den,
nálezy bohužel nejsou příliš dobré. Parametry buněčné imunity se vrátily
zhruba na původní vysoké hodnoty, navíc došlo k přechodnému zvýšení
hladiny jedné protilátky, která by mohla zasáhnout do fungování cév
placenty (jde zcela určitě o následek potratu). Navrhuji léčbu injekcemi
Dexamedu. To je silný protizánětlivý lék, který by měl donutit Vaší
imunitu k většímu klidu. Injekce se píchají do svalu (do hýždě), bude
tedy třeba poprosit o spolupráci lékaře v místě bydliště. Dopis lékaři +
recept jsme poslali poštou. Potřebuji Vás vidět po 8.injekci.
KM
Imunoglobuliny:
IgG: 17,90 g/l [7,00..16,00], IgA: 3,97 g/l [0,70..4,00], IgM: 2,51 g/l [0,40..2,30]
Autoimunita reproduk:
Anti-Annexin IgG, A, M: 37,7 U/ml [0,0..37,0]
Intracel. cytokiny:
IFNg: 44,9 % [11,0..31,0], TNF ALFA: 68,2 % [12,0..44,0], Interleukin 2: 35,0 % [8,0..28,0], Interleukin 4:
5,0 % [2,0..8,0]
Závěr:
Sekundární sterilita s možným podílem poruchy imunity. Th1 fenotyp T-lymfocytů s vysokou i. c. produkcí
embryotoxického TNFa – bez imunointervenční terapie opět zhoršení nálezů. Nově též hraniční elevace sérové
hladiny protilátek proti AANNXV – epifenomen nedávného abortu?
@milas já myslím, že se tu psalo, že má volno do 4.8. Minulý týden tam byla. Mluvila jsem s ní v pondělí a v pátek.
@maraida píše:
@milas já myslím, že se tu psalo, že má volno do 4.8. Minulý týden tam byla. Mluvila jsem s ní v pondělí a v pátek.
Díky tak se objednám za 9 týdnů protože příští týden začínám s injekcemi, bolí?
@milas mě nebolely, bylo to úplně v pohodě až teda na to, že jsem každou noc z pondělí na úterý skoro nespala ![]()
@maraida píše:
@milas mě nebolely, bylo to úplně v pohodě až teda na to, že jsem každou noc z pondělí na úterý skoro nespala
Tak to budu vyšívat nooo a bude klid
@maraida píše:
@milas mě nebolely, bylo to úplně v pohodě až teda na to, že jsem každou noc z pondělí na úterý skoro nespala
Ty jdeš k ní kdy na kontrolu?
@Danny001 Ahoj Dančo, co se děje? Embrijka nejsou kvalitní nebo co? K.
@milas Ahoj, to mě mrzí, máš to dost vysoký. Ale uvidíš. Já jsem měla 71% a podařilo se mi otěhotnět, akorát jsem měla zamlklé těhotenství:( Dexamedu se neboj, měla jsem ho taky, je lepší než klasický kortikoidy, nic mi po něm nebylo a snášela jsem ho dobře, jen jsem měla strašnou pleť