Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
1.8.14 14:42

@Mica82 můžu se zeptat kdo ti napsal doporučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.8.14 14:45

Já mám za sebou za poslední rok 2 neúspěšné IVF a doporučení mi napsal můj lékař v CARu (avšak na mou žádost, nicméně se tomu v CARu nebránili). Ale termín byl za cca 2 měsíce.

@Gilmorka Pročpak se ptáš? :)

@Gilmorka píše:
@Mica82 můžu se zeptat kdo ti napsal doporučení?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.8.14 14:46
@Mica82 píše:
@milas Děkuji mnohokrát. Jsem na paní doktorku moc zvědavá, četla jsem o ní samé skvělé reference. Už se snažíme s manželem fakt dlouho :( tak snad nám pomůže.

My tajy už 8 let se pokoušíme o mimi,
První schůzka cca 20-30 min, poptá se co jste doposud prodělali jaké výslefky atd, proklepne si vás oba a dělá vyšetření pouze z testů a otázky dává podobné jsko na genetice, celou rodinou anamnézu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
1.8.14 14:48

@Mica82 protože mi ho v caru nechtěli dát tak budu zkoušet jinde 8 let to je síla my teprve 4 a už mi to leze na mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
1.8.14 14:49

@Mica82 jak z testů? jako z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.8.14 14:51

@milas ahaaa…děkuji moc za odpověď…pochopila jsem tedy správně, že bychom měli jít k doktorce oba i s manželem? Já měla za to, že jdu jenom já… Ale objednávala jsem se přes email a přišel mi jenom termín a o manželovi se nic nepsalo…
Znamená to, že když přijdeme oba, tak nás oba vyšetří a když přijdu jenom já - tak bude vyšetřovat jenom mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.8.14 14:51
@Gilmorka píše:
@Mica82 jak z testů? jako z krve?

Jo jo z krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.8.14 14:54

@Gilmorka My se o dítě snažíme už 3,5 roku (letí to strašně…). V CARu mi dali doporučení na imunologii naprosto bez problému (dokonce neměli problém, když jsem chtěla doporučení přímo k MUDr. Malíčkové). To si snad děláš srandu, že s tím měli ve tvém CARu problém!!! To je teda přístup! A chodíš do CARu v Praze nebo někde jinde?
Já mám z posledního IVF ještě zamraženo 5 blastocyst, ale na KET chci jít až po imunologii a za 14 dů jdu ještě na laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
1.8.14 14:57

@Mica82 v brně…k malíčkové to budu mít přes celou republiku tak to bude asi trochu léčení na dálku -jestli teda něco najde a moje intuice říká že jsem si to měla vydupat už před IVF ale takových nás je.. ještě nemám ani žádanku chci poprosit revmatologa tak snad mi ji napíše.. mám ještě i jiné potíže tak snad i kvůli tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.8.14 15:03

@Gilmorka Takže už máš za sebou IVF?
Já mám taky pocit, že na to jdu špatně, nejprve jsem šla do IVF (jak já jsem věřila, že to vyjde) a nevyšlo to…a teď doháním všechna vyšetření, která mi chybí. Ale mám podezření, že by tady mohl být zakopaný pes. Za 14 dní jdu na laparo a nechala jsem si udělat minulý týden předoperační vyšetření, kde mi mimo jiné brali krev a už z té krve vím, že mám zvýšenou hladinu lymfocytů, což může znamenat nějaký imunitní problém.
Tak jsem velmi zvědavá, jak u Dr. Malíčkové dopadnu. Zároveň se teda strašně bojím, že mi objeví nějaký velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
1.8.14 15:12

@Mica82 jj 3× IUI, 1× IVF bohužel s jedním kryoembryotransferem.. víš já snad budu ráda když už něco najdou.. už jsem nešťastná z toho jak mi celé roky všichni říkají že je to mou hlavou - no možná tomu uvěřím až budu mít od malíčkové všechno v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.8.14 16:53
@Gilmorka píše:
@Mica82 v brně…k malíčkové to budu mít přes celou republiku tak to bude asi trochu léčení na dálku -jestli teda něco najde a moje intuice říká že jsem si to měla vydupat už před IVF ale takových nás je.. ještě nemám ani žádanku chci poprosit revmatologa tak snad mi ji napíše.. mám ještě i jiné potíže tak snad i kvůli tomu

Odkud jsi já to mám taky cca 400 km, jo pokud něco najde tak ti recepty pošle domů, a pak jen na kontrolu krve k ní budeš jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.8.14 16:54
@Gilmorka píše:
@Mica82 v brně…k malíčkové to budu mít přes celou republiku tak to bude asi trochu léčení na dálku -jestli teda něco najde a moje intuice říká že jsem si to měla vydupat už před IVF ale takových nás je.. ještě nemám ani žádanku chci poprosit revmatologa tak snad mi ji napíše.. mám ještě i jiné potíže tak snad i kvůli tomu

Napíše ti ji klifně i tvůj obvoďák ten mi ji tehdy taky dával

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.8.14 16:55
@Mica82 píše:
@Gilmorka Takže už máš za sebou IVF?
Já mám taky pocit, že na to jdu špatně, nejprve jsem šla do IVF (jak já jsem věřila, že to vyjde) a nevyšlo to…a teď doháním všechna vyšetření, která mi chybí. Ale mám podezření, že by tady mohl být zakopaný pes. Za 14 dní jdu na laparo a nechala jsem si udělat minulý týden předoperační vyšetření, kde mi mimo jiné brali krev a už z té krve vím, že mám zvýšenou hladinu lymfocytů, což může znamenat nějaký imunitní problém.
Tak jsem velmi zvědavá, jak u Dr. Malíčkové dopadnu. Zároveň se teda strašně bojím, že mi objeví nějaký velký problém.

Každý problém se dá snad léčit až na úár výjimek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.8.14 16:56
@Gilmorka píše:
@Mica82 jj 3× IUI, 1× IVF bohužel s jedním kryoembryotransferem.. víš já snad budu ráda když už něco najdou.. už jsem nešťastná z toho jak mi celé roky všichni říkají že je to mou hlavou - no možná tomu uvěřím až budu mít od malíčkové všechno v pořádku :lol:

Já mám za sebou 3 ivf a 5 iui a z ivf dokonce i po minimálce jsem měla ohss. Ten jsem prodělala už 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí