Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
29.7.14 19:09
@Tinakaterina píše:
TN Alfa mi klesla po cca dvou měsících léčby ze 64,8 na 43. IFNg ze 47,7 na 32,5. Interleukin ze 32,3 na 20,9…

no tak to je super ne? čeho jsi se bála prosím tě? jsem nějaká zmatená :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
29.7.14 19:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.14 19:15

@Tinakaterina aha… tak to jí také už napíšu.
Proč jsi se bála normálního nálezu? Omlouvám se, chodím se jen občas, nepamatuju si, co má kdo za sebou a nevidím podpis.
Jinak, u mne to vypadá, že to nedopadlo, testovala jsem v pondělí (14 dní od OPU) a nic. Ještě zkusím ve čtvrtek, tak jak byly instrukce z CARu. Ale měli sme 3 den 7b embryo (jenom jedno, víc s mým AMH nejde :zed: :zed: :zed: ), tak ta šance nebyla nějak moc vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
29.7.14 19:21

@panikralickova priznám sa, že nakukujem aj vedla;)
Daj Pepine ešte čas mala málo buniek chvílu potrvá kým sa prejaví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
29.7.14 19:33

@Simi11 Jsem na novém prac. místě a ve zkušební době, tak nemůžu jezdit do CAR… Netuším, jak to udělám. Už jsem minule měla veliké problémy v práci, v pátém měsíci pak přišla i o mimísky a bylo to celé na houby, tak mám z toho všeho nervy zase i po této stránce.. :nevim:
Chápu, že to zní zmateně, musím to prostě nějak vymyslet. Léčba každopádně na mě zabrala dobře a škoda, že jsem k Malíčkové nejela hned po potratu, ale až po čtyřech dalších neúspěšných transferech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
29.7.14 19:36

@panikralickova To je mi líto, že to nedopadlo… Jé, ale teprve 14 dní od OPU, to ještě nic neznamená, vydrž chviličku a za pár dní tam budou //. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.7.14 21:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem vstupuji a ještě k tomu jako anonymní. Léčím se MUdr. Malíčkové a po nasazení její léčby se nám zadařilo IVF, ale skončilo potratem. Dr. mi psala at se objednám na kontrolu za 6 týdnů, tj. v půlce září, ale má beznadějně plno, první volné místo je 13.10. nemáte některá zkušenosti s tím, že se dá třeba přes její asistentku objednat dřív, že vás někam šoupne? kontrola je ted pětiminutová záležitost-důl. budou odběry. díky za zpětnou vazbu..

Ahoj, zkus si zavolat, jestli ti to vezme, někdy se stane, že objedná po tel. Nebo máš ten odkaz přes internetovou objednávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.7.14 08:17
@Tinakaterina píše:
TN Alfa mi klesla po cca dvou měsících léčby ze 64,8 na 43. IFNg ze 47,7 na 32,5. Interleukin ze 32,3 na 20,9…

No to je krásá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.7.14 08:38

Holky, včera jsem byla u Malíčkové, super byla, hned mě poznala a bylo ji líto co se mi stalo! Mrzí ji to, pak se ptala kdy půjdeme do ket tak jsme ji řekli že asi v zimě.
Vzala mi odběry úplně na vše znova aby věděla jak jsem na tom, dala mi žádanku na profuknutí vejcovodů a zjištění jak na tom jsem a pak ještě chlapovi na zjištění spermijí, s tím jak se nám oplodnilo tolik vajíček ale nakonec to vydrželi jen 3 že i v tomhle může být zakopaný pes.
No a prosila mě ať otěhotním přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.7.14 08:39

Jo a výsledky krve budou až za 2 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.14 08:47
@milas píše:
Jo a výsledky krve budou až za 2 týdny

tak jestli máš výsledky za 2 týdny, tak to ti brala opravdu všechno :kytka: je to paráda, je zlatá. @Tinakaterina chápu tě, ale rady moc není. buďto práce nebo mimi. co si vzít prostě nemocenskou, car ti ji dá a jít do ket. když máš dobrou krev chce to jít na ket. ona ti nebude asi pul roku dávat léky bez transferu :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.14 08:49
@panikralickova píše:
@Tinakaterina aha… tak to jí také už napíšu.
Proč jsi se bála normálního nálezu? Omlouvám se, chodím se jen občas, nepamatuju si, co má kdo za sebou a nevidím podpis.
Jinak, u mne to vypadá, že to nedopadlo, testovala jsem v pondělí (14 dní od OPU) a nic. Ještě zkusím ve čtvrtek, tak jak byly instrukce z CARu. Ale měli sme 3 den 7b embryo (jenom jedno, víc s mým AMH nejde :zed: :zed: :zed: ), tak ta šance nebyla nějak moc vysoká.

je mi líto že ti to zřejmě nevyšlo, třeba to pepina ještě nevzdává a objeví se.
a tedka koukám, že máš roční miminko? teda holky vás obdivuju, že máte sílu dít do toho všeho znova. já pokud pánbůh dá a miminko bude, tak už o druhým tímto způsobem nechci ani slyšet. Přirozeně nebo nic. Jste dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.7.14 08:53
@Simi11 píše:
tak jestli máš výsledky za 2 týdny, tak to ti brala opravdu všechno :kytka: je to paráda, je zlatá. @Tinakaterina chápu tě, ale rady moc není. buďto práce nebo mimi. co si vzít prostě nemocenskou, car ti ji dá a jít do ket. když máš dobrou krev chce to jít na ket. ona ti nebude asi pul roku dávat léky bez transferu :,( :,(

Jo jo brala na vše je zlatíčko že po ohss a ZT se mohlo úplně vše v mém těle měnit a chlapa si taky proklepne fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.14 08:56
@milas píše:
Jo jo brala na vše je zlatíčko že po ohss a ZT se mohlo úplně vše v mém těle měnit a chlapa si taky proklepne fakt

jo na spermie poslala i toho mýho, mám dojem to je někam do karlína a vždy jen úterky vid? je to skvělý. ve spermiích je pravda, že to může být :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 09:04

@Simi11 děkuji! No, teď zrovna moc sílu nemám (malý se v noci začal budit a to přitom od 3 měsíců spal celou noc), jenže já jsem taková chodící učebnice neplodnosti, přirozeně neotěhotním (téměř neprůchodné vejcovody, imunita na 2 věci, navíc manžel spermio nic moc) a aby to bylo fakt parádní, tak se mílovými kroky blížím do přechodu (je mi sice 35, ale hormonální profil mám jak ve 45, ovarialání rezervu téměř vyčerpanou), takže bohužel vůbec není čas. Druhé dítě bychom rádi, ale myslím, že na to máme tak rok maximálně, i proto jsme začli hned co to bylo možné (rok po CS).
Ale i kdybychom měli jen Františka, i tak jsem nejšťastnější na světě, původně jsem nedoufala ani v to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí