Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Palyyy píše:
@Simi11 Gratuluji k holčičce:-) My čekáme klučíka. Už to mám jen za pár:-)
no to teda máš za pár
si pamatuju jak já se chystala na ket a ty jsi už psala, jak jsi v tom
nádhera
@Simi11 píše:
Ahoj holky, dluzim zpravu ze screeningu:-)
udrzet nervy bylo narocne, ale vse v poradku, cekame pry zdravou krasnou holcicku
No super krásné zprávy
@Palyyy píše:
@Simi11 Gratuluji k holčičce:-) My čekáme klučíka. Už to mám jen za pár:-)
Jee za pár týd u tady bude další klučík taky gratuluji a ať máš pohodový porod
@Simi11 píše:
Děkuju holky moje, taky vám to přeju brzo zažít![]()
![]()
![]()
![]()
Snad někdy…
Ahoj holky, chci se Vás optat, protože s tím máte zkušenosti. Tři roky se neúspěšně snažíme o dítě. Mám za sebou 3 IUI, 1 IVF + KET. Vše neúspěšné. Krásná embrya se nikdy nechytla. Problém nám žádný zjištěn nebyl. Vše je ukázkové. Imunologické testy nám v CAR dělali a vše OK.
Myslíte si, že by přesto mohl být u nás nějaký imunologický problém, který by se odhalil až při podrobnějších testech?
@sova pálená Ahoj, záleží co Ti dělali za testy, v Podolí dělají jiné testy než třeba pí doktorka Maličková.
@sova pálená píše:
Ahoj holky, chci se Vás optat, protože s tím máte zkušenosti. Tři roky se neúspěšně snažíme o dítě. Mám za sebou 3 IUI, 1 IVF + KET. Vše neúspěšné. Krásná embrya se nikdy nechytla. Problém nám žádný zjištěn nebyl. Vše je ukázkové. Imunologické testy nám v CAR dělali a vše OK.
Myslíte si, že by přesto mohl být u nás nějaký imunologický problém, který by se odhalil až při podrobnějších testech?
ahoj, v jakém car jsi a kde dělali imuno testy. jestli je nedělala malíčková na Karláku nebo Gallová v Plzni, tak imuno prsotě nemáš.
@sova pálená ![]()
V jakém CARu Ti to imuno dělali?
Může to být třeba kvůli celiakii, na kterou se myslím testy dělají málokdy…
Kolik a jakých transferů máš za sebou? Ono to někdy bohužel trvá ![]()
Myslím pořádný imuno. Ty jsi adept na imuno kompletní, tak šupky k prim. Malíčkové a držím palce.
Děkuji moc za reakce! Imuno mi dělali na Obilňáku v Brně. Byly tam 4 položky, co si pamatuju. Proti spermiím, zona pellucida, trofoblastu,…
Transfery jsem měla jen dva. Ale myslím si, že u nás je prostě problém, že se ta embrya nechytají. Musí vznikat i v normálních cyklech, když máme dobře načasovaný sex a vše v pořádku…
@sova pálená píše:
Děkuji moc za reakce! Imuno mi dělali na Obilňáku v Brně. Byly tam 4 položky, co si pamatuju. Proti spermiím, zona pellucida, trofoblastu,…
Transfery jsem měla jen dva. Ale myslím si, že u nás je prostě problém, že se ta embrya nechytají. Musí vznikat i v normálních cyklech, když máme dobře načasovaný sex a vše v pořádku…
4 položky
![]()
imuno vyeteřní je vyšetření úplně jiný, dělali ti pouze alergie.
takže hezky zavolej procházkový na karlák a objednej se, stejně to bude podle mě nějaký listopad možná říjen.
Mít imuno vyšetření vypadá opravdu jinak. Věř nám. nemá cenu čekat, pokud áš perfektní embrya, tak bude důvod snad u tebe. Dá se to léčit a pomůže ti.
No jo, ale beztak mně bez doporučení neobjednají ne? A v CAR mi beztak doporučení nedají, protože toho mám ještě příliš „málo“ za sebou.