Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
27.8.14 11:47
@Danny001 píše:
@Simi11 gratuluji k holčičce :kytka: :hug:

děkuju moc :hug: a tobě přeju hodně úspěchů do ivf :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.8.14 11:50
@Danny001 píše:
Ahoj holky, tak čekám na MS a jdeme do 5 IVF.

Mám dotaz. Od malíčkové mám z července ve zpávě, že kontrola s těhotenským testem ihned a nebo za 3 měsíce. Chápu dobře, že za 3 měsíce od toho července co jsem byla na kontrole? Akotát až koncem září budu vědět jak jsem dopadla na IVF a pokud by to nevyšlo, tak už nebude volný termín na kontrolu. Jak by jste to řešily?

@milas prosím tě co to máš? :hug:

hele, ale kontrolovu myslí náběr krve ne? to stačí napsat malíčkové, napíše žádanku a nechá u Procházkový, takže bych počkala co IVF, pokud pozitivní kontrola hned(opět mail a přijdeš pro žádanku) když nevyjde(což se nestane), tak bych šla, jak psala v říjnu na odběr krve(nejdřív mail a žádanku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.8.14 11:50

@Simi11 děkuji. byla jsme před 14 dny na té hysteroskopii a tam mi ještě zjistili lehkou deformaci dělohy. Už nechci ani vědět co všechno mám :cert: Rozhodla jsem se, že to bdue poslední pokus, pak už to nedám ani finančně ani psychicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.8.14 11:52
@Danny001 píše:
@Simi11 děkuji. byla jsme před 14 dny na té hysteroskopii a tam mi ještě zjistili lehkou deformaci dělohy. Už nechci ani vědět co všechno mám :cert: Rozhodla jsem se, že to bdue poslední pokus, pak už to nedám ani finančně ani psychicky.

chápu :hug: :hug: :hug: co to znamená deformace dělohy? jako nějaký zvláštní tvar? mně na screeningu strašil srdcovitou dělohou, ale z laparky ve zprávě o tom nic nemám,, tak jsem to hodila za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.8.14 11:52

@Simi11 vždycky poslala zprávu mejlem a pak i poštou rovnou s receptama a se žádankou a teď nic nepřišlo. Tak to máš asi pravdu, že bude stačit jen ta žádanka. Tak díky udělám to tak, počkám jak to dopadne a modlím se aby už konečně dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.8.14 11:53

@Simi11 nahoře je prý děloha vypouklá směrem k hlavě a já jí mám obráceně. Jakoby propadlou dolů. Ale jen lehce a nemám to řešit. může to zplsobovat potraty. Což je vzhledem k mé Alfě taky dobrý. Ale neřeším to, věřím, že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.8.14 12:02
@Danny001 píše:
@Simi11 nahoře je prý děloha vypouklá směrem k hlavě a já jí mám obráceně. Jakoby propadlou dolů. Ale jen lehce a nemám to řešit. může to zplsobovat potraty. Což je vzhledem k mé Alfě taky dobrý. Ale neřeším to, věřím, že to bude dobrý.

aha, aha, no jo a co nemůže způsobovat potraty, ale chápu tě. mě ta srdcovitá taky vylekala, ta je zase propadlá v půlce, nedá se to v podstatě zachránit. až v pozdějším těhu, lze prostě jen ležet. 8o
kéž bychom to už měly bez starostí :hug: :hug: :hug: kdy začínáš stimulovat? a čím? čekáš tedka na ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.8.14 12:05

@Simi11 řekli mi, že s tím atky nejde nic dělat, ale je to prý jen lehká deformace. Teď čekám na MS, měla by dorazit nejpozději v neděli a pak začínám hend stimulku. Mám akorát 14 dní dovolenou a budeme na chalupě, tak budu relaxovat. Ale kleslo mi hodně AMh, tak prý ani nebude moc vajíček. Tak si říkám, když už je to všechno takový problematický, tak by tam konečně to jedno jediný embryjko mohlo být. A když ne tak rozjíždíme adopci a uvažuji o pejskovi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.8.14 12:19
@Danny001 píše:
@Simi11 řekli mi, že s tím atky nejde nic dělat, ale je to prý jen lehká deformace. Teď čekám na MS, měla by dorazit nejpozději v neděli a pak začínám hend stimulku. Mám akorát 14 dní dovolenou a budeme na chalupě, tak budu relaxovat. Ale kleslo mi hodně AMh, tak prý ani nebude moc vajíček. Tak si říkám, když už je to všechno takový problematický, tak by tam konečně to jedno jediný embryjko mohlo být. A když ne tak rozjíždíme adopci a uvažuji o pejskovi. :lol:

pejska doporučuji bígla:-)

relax na chalupě doporučřuju, já před ket byla s mamčou v rezortu, kde se o nás víkend starali a byla to paráda. pro mě je chaloupka vždycky relax, ale asi tam budete mít už zimu ne? kde ji máte?

hele amh ne amh, když se to má stát stane se. Kamarádka měla jen nativ, jedno vajíčko, jedno emryjko a má jedno miminko. pak je druhá má super amh, 15 vajíček, 10 emryjek a nechytne se ani jedno.
nestresuj se, dělej si malý cíle. nejdřív první cíl menses, pak první utz při stimulaci atd. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.14 12:26

@Danny001 AMH je jenom číslo. Ano, je to další komplikace, ale neznamená to, že se to nepovede. Je to o štěstí a často I o trpělivosti.
S AMH 0,12 mám chlapečka (po minimálce jenom 1 vajíčko a to embryjko se chytlo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.8.14 12:29

@Simi11 super další holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.8.14 12:46

@Simi11 chaloupku máme jen půjčenou od známého. Kyždý rok prvních 14 dní v září a je to u Semil, to je asi 45 minut od nás. Těšíme se na houbaření. na příští týden hlásí docela hezky a večer se přitopí v kamnech :lol:
Sousedi mají bígla Fanouše :mrgreen: Je boží, ale já nevím. bydlíme v bytě v paneláku a jsme celý den v práci. Potřebuji spíš nějakého povaleče :lol: @panikralickova děkuji za podporu. O trpělivosti už něco za ty roky vím. Musím si to jen v hlavě přecvaknou na pozitivní myšlenky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.8.14 13:04

Holky nevím jak se to vzalo z léku to není chlap má to samé a to je opravdu malá pravděpodobnost tohoto výskytu… nevím co s tím mám se objednat na neurologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.8.14 13:26

Ahoj holky
poraďte mi, prosím, jak seženu paní doktorku po telefonu. Do ordinace se mi dovolat nepodařilo a vím, že tady někdy prolítlo její číslo do laboratoře. Ale já blbece jsem si ho nezapsala. Lze ji sehnat i zítra, když neordinuje. Docela to hoří, na mail zatím nereaguje. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.8.14 13:30
@julie.cz píše:
Ahoj holky
poraďte mi, prosím, jak seženu paní doktorku po telefonu. Do ordinace se mi dovolat nepodařilo a vím, že tady někdy prolítlo její číslo do laboratoře. Ale já blbece jsem si ho nezapsala. Lze ji sehnat i zítra, když neordinuje. Docela to hoří, na mail zatím nereaguje. Díky moc.

hele do laborky číslo posílám zastihneš ji tam určitě. držím palce, at to není tak vážný :andel: 224 966 469

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí