Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka píše:
@milas a ty jsi na tom teď jak z hlediska léčby malíčkové?
ve čtvrtek mě čeká 2 injekce Dexamedu a po 8 injekci 13.10 jedu na ko a odběry k Malíčkové
@Gilmorka píše:
@Danny77 jenže z jejich kapsy to nejde (carů),kolik to vyšetření asi stojí? já jen že jestli to není levnější než IVF
hele, nejsem zdravotník, takže nevim jistě, ale nějak to spolu souvisí.. můj gyndař mi žádanku nedal s tím, že má nějaký budget od pojišťovny a ten musí spravedlivě rozdělit a já se u něj na toto neléčím.. takže tak nějak.. ![]()
@Danny77 no to právě nechápu protože mi ten můj mudr říkal, že jemu to neovlivní vůbec nic…
@Gilmorka hele, mě to taky obvoďačka dala bez keců.. jediný, čím si nebyla jistá, jestli to může napsat, ale napsala..
když jsem jí řekla, že Malíčkové toto stačí a že je moje poslední záchrana.. ona se o to, jak jsme na tom dost zajímá, takže tak…-)
@Danny77 píše:
@Gilmorka hele, mě to taky obvoďačka dala bez keců.. jediný, čím si nebyla jistá, jestli to může napsat, ale napsala..když jsem jí řekla, že Malíčkové toto stačí a že je moje poslední záchrana.. ona se o to, jak jsme na tom dost zajímá, takže tak…-)
Já mám taky úplně suprového obvoďáka vážně
@milas @Danny77 hlavně že ji budu mít ale pak si teda ještě počkám doufám, že se vlezu ještě do listopadu ![]()
@Gilmorka píše:
@milas @Danny77 hlavně že ji budu mít ale pak si teda ještě počkám doufám, že se vlezu ještě do listopadu
Snad
@milas coze
kde jsi k ni prisla? to slysim prvne, ze se nekomu udelala za uchem…a z ceho, z tech kortikoidu?
Ahoj holky, tak čekám na MS a jdeme do 5 IVF.
Mám dotaz. Od malíčkové mám z července ve zpávě, že kontrola s těhotenským testem ihned a nebo za 3 měsíce. Chápu dobře, že za 3 měsíce od toho července co jsem byla na kontrole? Akotát až koncem září budu vědět jak jsem dopadla na IVF a pokud by to nevyšlo, tak už nebude volný termín na kontrolu. Jak by jste to řešily?
@milas prosím tě co to máš? ![]()